Aloitteleva sähköasentaja

Työpaikkakuvaus

Sijainti

Helsinki,

Työsuhteen tyyppi

Määräaikainen

Työn alkamisajankohta

Heti / Sopimuksen mukaan

Etsimme pääkaupunkiseudun alueella toimivien asiakasyritystemme työkohteisiin aloittelevia sähköasentajia monipuolisiin työkohteisiin (uudis-, huolto- ja saneerauskohteet). 

Työt alkavat heti tai voit neuvotella töiden aloituksen myös omaan tilanteeseesi sopivaksi. Hyvälle tekijälle tarjolla pitkät työkohteet ja töitä niin kauan, kuin jaksaa tehdä. 

Edellytämme hakijoilta sähköalan perustutkintoa. Työntekijän tulee suoriutua perustason sähkötöistä itsenäisesti tai lyhyen perehdytyksen jälkeen. Yksin ei kuitenkaan tarvitse vielä työmaalla pärjätä. Kaikki sähköalaan liittyvä työkokemus (myös työharjoittelut) katsotaan ehdottomasti eduksesi ja tarkempi tehtävänkuva määrittyy osaamisesi sekä oman kiinnostuksesi mukaan. Toivomme, että kerrot hakemuksessasi meille jo kertyneestä osaamisestasi.

Taskussa olevien ammattikorttien tulisi olla voimassa. Mahdollisuus sekä oman auton ja käsityökalujen käyttöön on iso etu. 

Tarjoamme oikean asenteen ja ammattitaidon omaaville henkilöille pitkät työkohteet, asianmukaiset työvarusteet, osaamiseen perustuvan palkkauksen sekä mikä tärkeintä, mahdollisuuden kehittää omaa ammattitaitoa huipputasolle!

Mikäli kiinnostuit tehtävästä, haethan mahdollisimman pian, sillä avoimet työpaikat täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä. Lähetä hakemuksesi ja CV:si palkkatoivomuksineen oheisen hakulinkin kautta. Huomioithan, että haastattelemme potentiaalisia hakijoita jatkuvasti. 

Mestarit Henkilöstöpalvelut Oy on rakennusalan ja talotekniikan toimialoilla toimiva henkilöstöpalveluyritys. Yrityksille tuotamme henkilöstöpalveluratkaisuja vahvalla ammattitaidolla. Työntekijöillemme olemme turvallinen ja luotettava työnantaja ja väylä rakennusalan uusiin haasteisiin. Mestareiden toiminta perustuu vahvoihin kumppanuussuhteisiin ja asiakaslähtöisyyteen. www.henkilostomestarit.fi

Jaa työpaikkailmoitus

Jaa Facebookissa
Jaa Linkedinissa
Jaa Twitterissa
Jaa sähköpostilla

Samankaltaiset työpaikat

Etsitkö töitä? Saa avoimet työpaikat sähköpostiisi, ensimmäisenä!

Jätä sähköpostiosoitteesi, laitamme sinulle jatkossa uudet avoimet työpaikat suoraan sähköpostiisi.