Aloitteleva sähköasentaja

Uusimaa

Sovitaan tekijän kanssa

Yli 12 kuukautta

Työpaikkakuvaus

Etsimme pääkaupunkiseudun alueella toimivien asiakasyritystemme työkohteisiin aloittelevia sähköasentajia monipuolisiin työkohteisiin (uudis-, huolto- ja saneerauskohteet). 

Työt alkavat heti tai voit neuvotella töiden aloituksen myös omaan tilanteeseesi sopivaksi. Hyvälle tekijälle on tarjolla pitkät työkohteet ja töitä niin kauan, kuin jaksaa tehdä. 

Edellytämme hakijoilta sähköalan perustutkintoa. Työntekijän tulee suoriutua perustason sähkötöistä itsenäisesti tai lyhyen perehdytyksen jälkeen. Yksin ei kuitenkaan tarvitse vielä työmaalla pärjätä. Kaikki sähköalaan liittyvä työkokemus (myös työharjoittelut) katsotaan ehdottomasti eduksesi ja tarkempi tehtävänkuva määrittyy osaamisesi sekä oman kiinnostuksesi mukaan. Toivomme, että kerrot hakemuksessasi meille jo kertyneestä osaamisestasi.

Taskussa olevien ammattikorttien tulisi olla voimassa. Mahdollisuus sekä oman auton ja käsityökalujen käyttöön on iso etu. 

Tarjoamme oikean asenteen ja ammattitaidon omaaville henkilöille pitkät työkohteet, asianmukaiset työvarusteet, osaamiseen perustuvan palkkauksen sekä mikä tärkeintä, mahdollisuuden kehittää omaa ammattitaitoa huipputasolle!

Mikäli kiinnostuit tehtävästä, haethan mahdollisimman pian, sillä avoimet työpaikat täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä. Lähetä hakemuksesi ja CV:si palkkatoivomuksineen oheisen hakulinkin kautta. Huomioithan, että haastattelemme potentiaalisia hakijoita jatkuvasti. 

Mestarit Henkilöstöpalvelut Oy on rakennusalan ja talotekniikan toimialoilla toimiva henkilöstöpalveluyritys. Yrityksille tuotamme henkilöstöpalveluratkaisuja vahvalla ammattitaidolla. Työntekijöillemme olemme turvallinen ja luotettava työnantaja ja väylä rakennusalan uusiin haasteisiin. Mestareiden toiminta perustuu vahvoihin kumppanuussuhteisiin ja asiakaslähtöisyyteen. www.henkilostomestarit.fi

Haettavat työntekijät:

4

kpl

Tehtävänimike:

Sähköasentaja (LVIS)

Toimiala:

Sähkö

Työsuhteen tyyppi:

Määräaikainen

Työaika:

Kokoaikainen

Työn alkamisajankohta:

Työn sijaintikaupunki:

Helsinki, Vantaa,

Tuntimäärä:

40h/vk

Turvallinen ja luotettava väylä eri aloille, uusiin haasteisiin

Vuonna 2016 perustettu Mestarit Henkilöstöpalvelut Oy tuottaa monipuolisesti henkilöstöratkaisupalveluita rakennusalan yrityksille.

Mestareiden toimintaa ohjaavat aina yhteiset arvot ja pelisäännöt. Meille ja työntekijöillemme tärkeitä arvoja ovat nopeus, laadukkuus ja asiakaslähtöisyys. Odotamme työntekijöiltämme myös aitoa kiinnostusta alaa kohtaan.

Työnantajana olemme arvostettu muun muassa siksi, että välitämme aidosti työntekijöistämme.

Miksi valita Mestarit työnantajaksi?

Mestareiden tiimi. Alan pitkän linjan asiantuntijuutta henkilöstövuokraus- ja suorarekrytointipalveluissa.

Haettavat työntekijät:

4

kpl

Tehtävänimike:

Sähköasentaja (LVIS)

Toimiala:

Sähkö

Työsuhteen tyyppi:

Määräaikainen

Työaika:

Kokoaikainen

Työn alkamisajankohta:

Työn sijaintikaupunki:

Helsinki, Vantaa,

Tuntimäärä:

40h/vk

Etsitkö töitä? Saa avoimet työpaikat sähköpostiisi, ensimmäisenä!