Asennuspäällikkö

Työpaikkakuvaus

Etsimme nyt korjausrakentamiseen erikoistuneelle asiakasyrityksellemme ammattitaitoista ASENNUSPÄÄLLIKKÖÄ vastaamaan asennusorganisaation toiminnasta. Kyseessä on suorarekrytointitoimeksianto ja valittu henkilö työllistyy suoraan asiakasyritykseemme vakituiseen työsuhteeseen.

Tehtävät painottuvat keittiöremontoinnin pariin ja vastaat roolissasi asennustyömaiden kustannustehokkaasta läpiviennistä; huolehdit siis, että projektit etenevät sovitussa aikataulussa sekä laadullisesti että taloudellisesti. Tehtävä pitää sisällään myös urakoitsijoiden kilpailuttamisen. Tämän lisäksi toimit työnjohtajien lähiesimiehenä, joten tehtävä edellyttää hakijoilta esimieskokemusta. Liikut työssäsi myös eri työkohteissa, koska asennustyömaita on käynnissä useita samanaikaisesti. 

Toivomme hakijoilta ennen kaikkea vahvaa halua menestyä omassa työssään ja kehittää osaamistaan jatkuvasti eteenpäin. Myynti- ja asiakaspalveluhenkisyys sekä kyky pitää langat tiukasti käsissäsi on kaiken keskiössä, koska työskentely tapahtuu asutuissa asunnoissa. Työskentelyotteeltasi olet itseohjautuva ja sinulta löytyy tarvittavat esimies-, tiimityöskentely- sekä vuorovaikutustaidot. 

Edellytämme hakijoilta:

  • Kokemusta soveltuvista esimiestehtävistä
  • Tehtävään soveltuvaa koulutustaustaa 
  • Hyviä vuorovaikutus- ja tiimityöskentelytaitoja
  • Tavoitteisiin sitoutumista ja halua kehittyä ammatillisesti
  • Laatu- ja kustannustietoista toimintapaa
  • Hyviä projektinhallintaitoja
  • B-ajokortti

 

Mikäli tämä pesti herätti kiinnostuksesi, niin laitathan meille heti hakemusta tulemaan, sillä aloitamme haastattelut välittömästi. Tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä! Lähetä hakemuksesi ja CV:si palkkatoivomuksineen oheisen hakulinkin kautta ja kerro meille itsestäsi ja taustastasi. 

Mestarit Henkilöstöpalvelut Oy on pääasiallisesti rakennus- ja talotekniikan toimialoilla toimiva henkilöstöpalveluyritys. Tuotamme asiakkaillemme monipuolisia henkilöstöratkaisuja vahvalla ammattitaidolla. Työntekijöillemme olemme turvallinen ja luotettava työnantaja sekä väylä rakennusalan uusiin haasteisiin. 

www.henkilostomestarit.fi

Jaa työpaikkailmoitus

Share on facebook
Jaa Facebookissa
Share on linkedin
Jaa Linkedinissa
Share on twitter
Jaa Twitterissa
Share on email
Jaa sähköpostilla

Lisää pro-rekry -työpaikkoja

Lisätiedot

Haettavat työntekijät: 1kpl
Tehtävänimike: Kiinteistötyönjohtaja (Kiinteistönhuolto ja siivous)
Toimiala: Pro-Rekrytointi
Työsuhteen tyyppi: Vakituinen
Työaika: Kokoaikainen
Työn alkamisajankohta: Sopimuksen mukaan mahdollisimman pian
Maakunta: Uusimaa
Työn sijaintikaupunki: Helsinki,
Työn kesto: Yli 12 kuukautta
Tuntimäärä: 37,5h / vk
Työn sijaintikunta: Helsinki

Etsitkö töitä? Saa avoimet työpaikat sähköpostiisi, ensimmäisenä!

Jätä sähköpostiosoitteesi, laitamme sinulle jatkossa uudet avoimet työpaikat suoraan sähköpostiisi.