Asentaja

Uusimaa

Sovitaan tekijän kanssa

Yli 12 kuukautta

Työpaikkakuvaus

Etsimme asiakasyrityksellemme kiertävää huoltoasentajaa Helsinkiin, missä pääsääntöisesti työtehtävät tapahtuvat. Työalueena toimii kuitenkin koko Suomi, joten mahdollisia reissutöitä voi tulla.

Kiertävänä huoltoasentajana liikut yrityksen autolla asiakasyrityksen tiloissa huoltaen tarvittavat toimenpiteet. Tehtävien suorittaminen edellyttää B-ajokorttia ja pikku e-kortti lasketaan suureksi eduksi. Työtehtävät pitävät sisällään ulko- ja sisämyyntipisteiden kokoamista ja huoltoa, vaihtuvissa ympäristöissä. Toimit asiakkaiden kanssa päivittäin, työ on asiakaspalvelupainotteista. Työntekijältä edellytetään ongelmanratkaisukykyä ja oma-aloitteisuutta. Voit olla vastavalmistunut tai jo pidemmän alan kokemuksella varustettu asentaja, mutta asenne merkitsee eniten. Asiakasyrityksessä saat kattavan perehdytyksen työtehtäviin, jonka jälkeen odotamme melko itsenäistä työskentelyä. Työsuhde on vakituinen, tai voit aloittaa määräaikaisella sopimuksella.

Työnhakijalta edellytämme:

  • Sähkö- ja automaatioalan koulutus
  • B-ajokorttia (pikku e-kortti katsotaan eduksi)
  • Kokemusta trukilla ajamisesta, sähkötöistä, kokoonpanotyöstä ja asiakaspalvelusta.
  • Suomenkielentaitoa

Asiakasyrityksemme tarjoaa:

  • Hyville tekijöille mahdollisuuden vakituiseen työsuhteeseen
  • Kiinnostavan työn kasvavassa, energisessä ja mukavassa työyhteisössä
  • Kilpailukykyisen palkan (vähintään TES mukaan)

Mikäli kiinnostuit tehtävästä, haethan mahdollisimman pian, sillä avoimet työpaikat täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä. Lähetä hakemuksesi ja CV:si palkkatoivomuksineen oheisen hakulinkin kautta. Huomioithan, että haastattelemme potentiaalisia hakijoita jo hakuaikana.
 
Mestarit Henkilöstöpalvelut Oy on rakennusalan ja talotekniikan toimialoilla toimiva henkilöstöpalveluyritys. Yrityksille tuotamme henkilöstöpalveluratkaisuja vahvalla ammattitaidolla. Työntekijöillemme olemme turvallinen ja luotettava työnantaja ja väylä rakennusalan uusiin haasteisiin. Mestareiden toiminta perustuu vahvoihin kumppanuussuhteisiin ja asiakaslähtöisyyteen. www.henkilostomestarit.fi

Haettavat työntekijät:

1

kpl

Tehtävänimike:

Huoltoasentaja (LVIS)

Toimiala:

Toimihenkilöt / Rekrytointitoimeksiannot

Työsuhteen tyyppi:

Vakituinen

Työaika:

Kokoaikainen

Työn alkamisajankohta:

Työn sijaintikaupunki:

Helsinki,

Tuntimäärä:

40h/vk

Turvallinen ja luotettava väylä eri aloille, uusiin haasteisiin

Vuonna 2016 perustettu Mestarit Henkilöstöpalvelut Oy tuottaa monipuolisesti henkilöstöratkaisupalveluita rakennusalan yrityksille.

Mestareiden toimintaa ohjaavat aina yhteiset arvot ja pelisäännöt. Meille ja työntekijöillemme tärkeitä arvoja ovat nopeus, laadukkuus ja asiakaslähtöisyys. Odotamme työntekijöiltämme myös aitoa kiinnostusta alaa kohtaan.

Työnantajana olemme arvostettu muun muassa siksi, että välitämme aidosti työntekijöistämme.

Miksi valita Mestarit työnantajaksi?

Haettavat työntekijät:

1

kpl

Tehtävänimike:

Huoltoasentaja (LVIS)

Toimiala:

Toimihenkilöt / Rekrytointitoimeksiannot

Työsuhteen tyyppi:

Vakituinen

Työaika:

Kokoaikainen

Työn alkamisajankohta:

Työn sijaintikaupunki:

Helsinki,

Tuntimäärä:

40h/vk

Etsitkö töitä? Saa avoimet työpaikat sähköpostiisi, ensimmäisenä!