Automaatio- / käyttöönottoinsinööri

Varsinais-Suomi

Sovitaan tekijän kanssa

Yli 12 kuukautta

Työpaikkakuvaus

Etsimme asiakkaallemme motivoitunutta automaatio-/käyttöönottoinsinööriä. Tehtävässä menestyminen edellyttää monipuolista osaamista teollisuusautomaatiosta, erityisesti käyttöliittymäsuunnittelusta, tietokantaohjelmoinnista, logiikkasuunnittelusta ja PLC-ohjelmoinnista. Erityisen mittavaa kokemusta emme kuitenkaan edellytä, vaan voit hyvin hakea tehtävään vaikka olisitkin vastikään valmistunut. Tärkeintä on selkeä kiinnostus alaa kohtaan ja valmius oppimaan uusia asioita!

Tässä työssä osallistut monipuolisiin projekteihin ja vastaat käyttöliittymäsuunnittelusta sekä service & support-tehtävistä. Työtehtäväsi vaihtelevat projektivaiheesta ja vastuullasi olevasta kokonaisuudesta riippuen. Työssä menestyminen vaatii sinulta hyvää paineensietokykyä sekä matkustusvalmiutta, sillä noin neljäsosa työajasta kuluu tien päällä. Toivomme sinulta lisäksi aktiivista ja asiakaslähtöistä asennetta, hyviä ryhmätyö- ja vuorovaikutustaitoja, kykyä ratkaista ongelmia sekä sujuvaa suomen ja englannin kielen taitoa. Osa työstä on mahdollista tehdä etänä.

Asiakkaamme edellyttää:

  • Tehtävään soveltuvaa koulutusta (DI, Insinööri AMK)
  • Ohjelmointiosaamista
  • Kokemusta käyttöönottotehtävistä
  • Webkehitysosaamista 
  • Tietokantaosaamista

Asiakkaamme tarjoaa:

  • Kilpailukykyisen palkan
  • Mielenkiintoisen ja kansainvälisen työympäristön
  • Vaihtelevan ja monipuolisen työnkuvan
  • Ammattitaitoisen ja työstään innostuneen tiimin tuen

Mikäli kiinnostuit tehtävästä, haethan mahdollisimman pian, sillä avoin tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Lähetä hakemuksesi ja CV:si palkkatoivomuksineen oheisen hakulinkin kautta tai sähköpostitse osoitteeseen prorekrytointi@henkilostomestarit.fi otsikolla Automaatioinsinööri. Huomioithan, että haastattelemme potentiaalisia hakijoita jo hakuaikana.

Mestarit Henkilöstöpalvelut Oy on rakennusalan ja talotekniikan toimialoilla toimiva henkilöstöpalveluyritys. Yrityksille tuotamme henkilöstöpalveluratkaisuja vahvalla ammattitaidolla. Työntekijöillemme olemme turvallinen ja luotettava työnantaja ja väylä rakennusalan uusiin haasteisiin. Mestareiden toiminta perustuu vahvoihin kumppanuussuhteisiin ja asiakaslähtöisyyteen. www.henkilostomestarit.fi

Haettavat työntekijät:

1

kpl

Tehtävänimike:

Automaatioinsinööri (LVIS)

Toimiala:

Toimihenkilöt / Rekrytointitoimeksiannot

Työsuhteen tyyppi:

Vakituinen

Työaika:

Kokoaikainen

Työn alkamisajankohta:

Työn sijaintikaupunki:

Varsinais-Suomi, Koski Tl, Lieto, Loimaa, Marttila, Turku,

Tuntimäärä:

Turvallinen ja luotettava väylä eri aloille, uusiin haasteisiin

Vuonna 2016 perustettu Mestarit Henkilöstöpalvelut Oy tuottaa monipuolisesti henkilöstöratkaisupalveluita rakennusalan yrityksille.

Mestareiden toimintaa ohjaavat aina yhteiset arvot ja pelisäännöt. Meille ja työntekijöillemme tärkeitä arvoja ovat nopeus, laadukkuus ja asiakaslähtöisyys. Odotamme työntekijöiltämme myös aitoa kiinnostusta alaa kohtaan.

Työnantajana olemme arvostettu muun muassa siksi, että välitämme aidosti työntekijöistämme.

Miksi valita Mestarit työnantajaksi?

Henkilöstömestarit – tiimi.

Haettavat työntekijät:

1

kpl

Tehtävänimike:

Automaatioinsinööri (LVIS)

Toimiala:

Toimihenkilöt / Rekrytointitoimeksiannot

Työsuhteen tyyppi:

Vakituinen

Työaika:

Kokoaikainen

Työn alkamisajankohta:

Työn sijaintikaupunki:

Varsinais-Suomi, Koski Tl, Lieto, Loimaa, Marttila, Turku,

Tuntimäärä: