B2B-myyjä (henkilöstöpalveluala)

Työpaikkakuvaus

Haluatko kasvaa henkilöstöpalvelualan ja myyntityön ammattilaiseksi Mestareiden huipputiimissä?

Etsimme nyt tavoitteellista b2b-myyjää tarjoamaan henkilöstöratkaisuja rakennus- ja talotekniikka-aloilla toimiville asiakkaillemme.

Tehtävät painottuvat potentiaalisten asiakasyritysten kontaktointiin sekä uusasiakashankintaan. Tehtävä pitää sisällään myös olemassa olevien asiakkuuksiemme ylläpitoa. Kartoitat ammattitaidolla sekä asiakasta kuunnellen asiakkaan henkilöstötarpeita ja tarjoat heille parhaiten sopivia henkilöstöratkaisuja. Tulet myös osallistumaan aktiivisesti työnhakijoiden haastatteluihin sekä työntekijävalintoihin asiakkaan henkilöstötarpeiden täyttämiseksi. Kyseessä on kuitenkin vahvasti myynnillinen ja asiakasvastuullinen rooli. 

Toivomme hakijoilta ennen kaikkea vahvaa halua menestyä omassa työssään ja kehittää osaamistaan jatkuvasti eteenpäin. Myyntihenkisyys ja aito halu löytää asiakkaalle sopivat työntekijät on kaiken keskiössä. Emme välttämättä etsi valmista osaajaa, mutta aiempi kokemus ja näytöt B2B-myyntityöstä antavat hyvät valmiudet menestyä työssäsi. Kokemus rekrytointien läpiviennistä ja henkilöstöasioista sekä rakennus-/talotekniikka-alasta katsotaan eduksi, mutta tämä ei ole välttämättömyys. 

Työskentelyotteeltasi olet itseohjautuva ja sinulla on aitoa halua sitoutua yhteisiin tavoitteisiin. Olemme tiivis työporukka, toimistolla läppä lentää ja kaikki auttavat toisiaan, joten toivomme, että sinulta löytyy tarvittavat tiimityöskentely- ja vuorovaikutustaidot ja tuot myös omalla positiivisella asenteellasi tekemisen meininkiä ajoittain hektisiinkin työpäiviin. 

Työsi alkaa kattavalla perehdytyksellä sekä Mestareiden rentoon tiimiin ja nykyaikaisiin tiloihin tutustumisella. Osaamistasi kehitetään erilaisilla myynti- ja HR-koulutuksilla. Tarjoamme myyntivalmennusta työsi ohella sekä erinomaiset mahdollisuudet oman osaamisesi kehittämiseen. Työsi on perehdytyksen jälkeen itsenäistä ja vastuullista, mutta yksin et työssäsi jää ja siitä pitää ammattitaitoinen Mestari-tiimimme tuki huolen. 

Pääasialliset työtehtäväsi:

  • Uusasiakashankinta ja tapaamisten sopiminen
  • Asiakkuuksien hoito, ylläpito sekä tapaamiset
  • Työntekijätarpeiden tunnistaminen ja asiakastilausten täyttäminen
  • Työnhakijahaastattelut ja työntekijävalinnat
  • Työntekijöiden yhteyshenkilönä toimiminen ja työsuhdeasioiden hoitaminen

Toivomme hakijoilta:

  • B2B myyntikokemusta/myynnillistä taustaa työn tai opintojen kautta
  • Hyviä vuorovaikutus- ja tiimityöskentelytaitoja
  • Tavoitteisiin sitoutumista ja halua kehittyä 
  • Kiinnostusta henkilöstöpalvelualaa kohtaan 
  • B-ajokorttia sekä oman auton käyttömahdollisuutta                                           

Mikäli tämä tehtävä herätti kiinnostuksesi, laitathan meille heti hakemusta tulemaan, sillä aloitamme haastattelut välittömästi ja tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä! Lähetä hakemuksesi ja CV:si palkkatoivomuksineen oheisen hakulinkin kautta ja kerro meille itsestäsi ja taustastasi. 

Lisätietoja tehtävästä ja tulevasta tiimistä antaa,

Timo Kallio
+358405549020
timo.kallio@henkilostomestarit.fi

Mestarit Henkilöstöpalvelut Oy on pääasiallisesti rakennus- ja talotekniikan toimialoilla toimiva henkilöstöpalveluyritys. Tuotamme asiakkaillemme monipuolisia henkilöstöratkaisuja vahvalla ammattitaidolla. Työntekijöillemme olemme turvallinen ja luotettava työnantaja sekä väylä rakennusalan uusiin haasteisiin. 

www.henkilostomestarit.fi

Jaa työpaikkailmoitus

Share on facebook
Jaa Facebookissa
Share on linkedin
Jaa Linkedinissa
Share on twitter
Jaa Twitterissa
Share on email
Jaa sähköpostilla

Lisää pro-rekry -työpaikkoja

Lisätiedot

Haettavat työntekijät: 1kpl
Tehtävänimike: Vastaava työnjohtaja (Rakennus ja maanrakennus), Henkilöstökonsultti (Myynti-, markkinointi-, asiakaspalvelu- ja kaupan alantyöt), Myyjä (Myynti-, markkinointi-, asiakaspalvelu- ja kaupan alantyöt)
Toimiala: Pro-Rekrytointi
Työsuhteen tyyppi: Vakituinen
Työaika: Kokoaikainen
Työn alkamisajankohta: Sopimuksen mukaan mahdollisimman pian
Maakunta: Uusimaa
Työn sijaintikaupunki: Espoo,
Työn kesto: Yli 12 kuukautta
Tuntimäärä: 37,5h / vk
Työn sijaintikunta: Espoo

Etsitkö töitä? Saa avoimet työpaikat sähköpostiisi, ensimmäisenä!

Jätä sähköpostiosoitteesi, laitamme sinulle jatkossa uudet avoimet työpaikat suoraan sähköpostiisi.