Henkilöstökonsultti, rakennus- ja talotekniikka

Uusimaa

Sovitaan tekijän kanssa

Yli 12 kuukautta

Työpaikkakuvaus

Haluatko kasvaa henkilöstöpalvelualan ja myyntityön ammattilaiseksi huipputiimissä?

Etsimme nyt tavoitteellista ja ammattitaitoista henkilöstöpalvelualan konsulttia myynnilliseen ja asiakasvastuulliseen rooliin vahvistamaan kanssamme yrityksemme kasvutarinaa.

Tehtävät painottuvat vahvasti rakennus- ja talotekniikka -aloilla toimivien yritysten kontaktointiin sekä uusasiakashankintaan unohtamatta myös jo olemassa olevien asiakkuuksiemme ylläpitoa. Kartoitat ammattitaidolla sekä asiakasta kuunnellen asiakkaan henkilöstötarpeet ja tarjoat heille parhaiten sopivia henkilöstöratkaisuja. Tulet myös osallistumaan aktiivisesti työnhakijoiden haastatteluihin sekä työntekijävalintoihin asiakkaan tarpeiden täyttämiseksi. 

Toivomme hakijoilta ennen kaikkea vahvaa halua menestyä omassa työssään ja kehittää osaamistaan jatkuvasti eteenpäin. Myyntihenkisyys ja aito halu löytää asiakkaalle sopivat työntekijät on kaiken keskiössä. Emme välttämättä etsi valmista alan osaajaa, mutta aiempi kokemus ja näytöt B2B-myyntityöstä antavat hyvät valmiudet menestyä työssäsi. Kokemus rekrytointien läpiviennistä ja henkilöstöasioista sekä rakennus-/talotekniikka-alasta katsotaan eduksi, mutta tämä ei ole välttämättömyys. 

Työskentelyotteeltasi olet itseohjautuva ja sinulla on aitoa halua sitoutua yhteisiin tavoitteisiin. Olemme tiivis työporukka; toimistolla läppä lentää ja kaikki auttavat toisiaan, joten toivomme, että sinulta löytyy tarvittavat tiimityöskentely- ja vuorovaikutustaidot ja tuot myös omalla positiivisella asenteellasi tekemisen meininkiä ajoittain hektisiinkin työpäiviin. 

Työsi alkaa kattavalla perehdytyksellä sekä Mestareiden rentoon tiimiin ja nykyaikaisiin tiloihin tutustumisella. Osaamistasi kehitetään erilaisilla myynti- ja HR-koulutuksilla. Tarjoamme myyntivalmennusta työsi ohella sekä erinomaiset mahdollisuudet oman osaamisesi kehittämiseen. Työsi on perehdytyksen jälkeen itsenäistä ja vastuullista, mutta yksin et työssäsi jää, siitä pitää ammattitaitoinen Mestari-tiimimme tuki huolen. 

Pääasialliset työtehtäväsi:

  • Uusasiakashankinta ja tapaamisten sopiminen
  • Asiakkuuksien hoito, ylläpito sekä tapaamiset
  • Työntekijätarpeiden tunnistaminen ja asiakastilausten täyttäminen
  • Työnhakijahaastattelut ja työntekijävalinnat
  • Työntekijöiden yhteyshenkilönä toimiminen ja työsuhdeasioiden hoitaminen

Toivomme hakijoilta:

  • B2B myyntikokemusta / myynnillistä taustaa työn tai opintojen kautta
  • Hyviä vuorovaikutus- ja tiimityöskentelytaitoja
  • Tavoitteisiin sitoutumista ja halua kehittyä 
  • Kiinnostusta henkilöstöpalvelualaa kohtaan 
  • B-ajokorttia sekä oman auton käyttömahdollisuus                                          

Mikäli tämä pesti herätti aidosti kiinnostuksesi, niin laitathan meille heti hakemusta tulemaan, sillä aloitamme haastattelut heti ja tehtävä täytetään heti sopiva henkilön löydyttyä! Lähetä hakemuksesi ja CV:si palkkatoivomuksineen oheisen hakulinkin kautta ja kerro meille itsestäsi ja taustastasi. 

Lisätietoja tehtävästä ja tulevasta tiimistä antaa,

Timo Kallio
+358405549020
timo.kallio@henkilostomestarit.fi

Mestarit Henkilöstöpalvelut Oy on pääasiallisesti rakennus- ja talotekniikan toimialoilla toimiva henkilöstöpalveluyritys. Tuotamme asiakkaillemme monipuolisia henkilöstöratkaisuja vahvalla ammattitaidolla. Työntekijöillemme olemme turvallinen ja luotettava työnantaja sekä väylä rakennusalan uusiin haasteisiin. 

www.henkilostomestarit.fi

Haettavat työntekijät:

1

kpl

Tehtävänimike:

Vastaava työnjohtaja (Rakennus ja maanrakennus), Henkilöstökonsultti (Myynti-, markkinointi-, asiakaspalvelu- ja kaupan alantyöt), Myyjä (Myynti-, markkinointi-, asiakaspalvelu- ja kaupan alantyöt)

Toimiala:

Töihin Mestareille

Työsuhteen tyyppi:

Vakituinen

Työaika:

Kokoaikainen

Työn alkamisajankohta:

Työn sijaintikaupunki:

Espoo,

Tuntimäärä:

37,5h / vk

Turvallinen ja luotettava väylä eri aloille, uusiin haasteisiin

Vuonna 2016 perustettu Mestarit Henkilöstöpalvelut Oy tuottaa monipuolisesti henkilöstöratkaisupalveluita rakennusalan yrityksille.

Mestareiden toimintaa ohjaavat aina yhteiset arvot ja pelisäännöt. Meille ja työntekijöillemme tärkeitä arvoja ovat nopeus, laadukkuus ja asiakaslähtöisyys. Odotamme työntekijöiltämme myös aitoa kiinnostusta alaa kohtaan.

Työnantajana olemme arvostettu muun muassa siksi, että välitämme aidosti työntekijöistämme.

Miksi valita Mestarit työnantajaksi?

Haettavat työntekijät:

1

kpl

Tehtävänimike:

Vastaava työnjohtaja (Rakennus ja maanrakennus), Henkilöstökonsultti (Myynti-, markkinointi-, asiakaspalvelu- ja kaupan alantyöt), Myyjä (Myynti-, markkinointi-, asiakaspalvelu- ja kaupan alantyöt)

Toimiala:

Töihin Mestareille

Työsuhteen tyyppi:

Vakituinen

Työaika:

Kokoaikainen

Työn alkamisajankohta:

Työn sijaintikaupunki:

Espoo,

Tuntimäärä:

37,5h / vk

Etsitkö töitä? Saa avoimet työpaikat sähköpostiisi, ensimmäisenä!