Huoltotyönjohtaja

Työpaikkakuvaus

Sijainti

Helsinki,

Työsuhteen tyyppi

Vakituinen

Työn alkamisajankohta

Sopimuksen mukaan mahdollisimman pian

Etsimme nyt kylmälaiteasennuksiin keskittyneelle asiakasyrityksellemme ammattitaitoista HUOLTOTYÖNJOHTAJAA vastaamaan ammattikeittiöiden asennuksien ja huoltotöiden työnjohdosta sekä projektinhoidosta. Kyseessä on suorarekrytointitoimeksianto ja valittu henkilö työllistyy suoraan asiakasyritykseemme vakituiseen työsuhteeseen.

Tehtävät painottuvat vahvasti työnjohdollisiin tehtäviin. Huolehdit, että projektit etenevät sovitussa aikataulussa laadullisesti sekä taloudellisesti. Olet etsimämme henkilö, mikäli kartoitat ammattitaidolla sekä asiakasta kuunnellen asiakkaan tarpeet ja tarjoat heille parhaiten sopivat ammattikeittiöiden asennus- ja huoltoratkaisut. Sinulle on mahdollisesti kertynyt jo aiempaa kokemusta kylmälaiteasennuksista (ammattikeittiöt) tai vastaavista tehtävistä, työnjohdosta, projektinhoidosta yms., mutta vuosien työkokemusta ei tässä tehtävässä vaadita. 

Toivomme hakijoilta ennen kaikkea vahvaa halua menestyä omassa työssään ja kehittää osaamistaan jatkuvasti eteenpäin. Myynti- ja asiakaspalveluhenkisyys sekä kyky pitää langat tiukasti käsissäsi on kaiken keskiössä. Työskentelyotteeltasi olet itseohjautuva ja sinulta löytyy tarvittavat esimies-, tiimityöskentely- sekä vuorovaikutustaidot. 

Pääasialliset työtehtäväsi:

  • Asennus- ja huoltotöiden työnjohto sekä esimiestehtävät
  • Asiakkuuksien hoito, ylläpito sekä tarvekartoitukset
  • Huolto- ja asennusratkaisujen myynti

 

Toivomme hakijoilta:

  • Kokemusta vastaavista työnjohdollisista tehtävistä
  • Soveltuvaa koulutustaustaa 
  • Hyviä vuorovaikutus- ja tiimityöskentelytaitoja
  • Tavoitteisiin sitoutumista ja halua kehittää sekä kehittyä
  • Laatu- ja kustannustietoista toimintapaa
  • Hyviä projektinhallintaitoja
  • B-ajokortti

 

Mikäli tämä pesti herätti aidosti kiinnostuksesi, niin laitathan meille heti hakemusta tulemaan, sillä aloitamme haastattelut välittömästi ja tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä! Lähetä hakemuksesi ja CV:si palkkatoivomuksineen oheisen hakulinkin kautta ja kerro meille itsestäsi ja taustastasi. 

Lisätietoja tehtävästä antaa,

JP Huttunen
Henkilöstökonsultti
046 920 5438
jp.huttunen@henkilostomestarit.fi

Mestarit Henkilöstöpalvelut Oy on pääasiallisesti rakennus- ja talotekniikan toimialoilla toimiva henkilöstöpalveluyritys. Tuotamme asiakkaillemme monipuolisia henkilöstöratkaisuja vahvalla ammattitaidolla. Työntekijöillemme olemme turvallinen ja luotettava työnantaja sekä väylä rakennusalan uusiin haasteisiin. 

www.henkilostomestarit.fi

Jaa työpaikkailmoitus

Jaa Facebookissa
Jaa Linkedinissa
Jaa Twitterissa
Jaa sähköpostilla

Samankaltaiset työpaikat

Etsitkö töitä? Saa avoimet työpaikat sähköpostiisi, ensimmäisenä!

Jätä sähköpostiosoitteesi, laitamme sinulle jatkossa uudet avoimet työpaikat suoraan sähköpostiisi.