IV-tarjouslaskija

Työpaikkakuvaus

Sijainti

Uusimaa,

Työsuhteen tyyppi

Vakituinen

Työn alkamisajankohta

Sopimuksen mukaan

Etsimme nyt hyvällä asenteella varustettua IV-tarjouslaskijaa vahvistamaan asiakkaamme tarjouslaskentaresursseja. Tehtävään valittu henkilö rekrytoituu suoraan arvostetun, ilmanvaihtoalalla toimivan asiakasyrityksemme palkkalistoille. Työkohteet sijaitsevat pääkaupunkiseudulla.

Hyvän asenteen lisäksi edellytämme hakijoilta oppimishalukkuutta sekä kokonaisymmärrystä IV-urakoinnista. Tässä tehtävässä aiempi työkokemus tarjouslaskennan parista ei siis ole välttämätöntä, sillä asiakkaamme on valmis tarjoamaan kattavan, tehtäväkohtaisen perehdytyksen. Sen sijaan monipuolinen rakennusalan työkokemus sekä soveltuvaa rakennusalan koulutustausta antavat hyvät edellytykset tehtävässä suoriutumiseen. Laskentaohjelmien tuntemus sekä aiempi kokemus tarjouslaskennasta katsotaan luonnollisesti hakijan eduksi. 

Toivomme hakijoilta:

– soveltuvaa rakennusalan koulutusta sekä monipuolista työkokemusta rakennusalalta
– kokonaisymmärrystä IV-urakkoinnista
– tunnollisuutta, pitkäjänteisyyttä sekä joustavuutta ja motivaatiota uuden oppimiseen
– valmiutta työskentelemään itsenäisti sekä ryhmässä
– laskentaohjelmien tuntemusta ja Excel-osaamista

Asiakkaamme tarjoaa tehtävään valitulle henkilölle mielenkiintoisen ja haastavan työn kasvavassa yrityksessä, osaavan tiimin tuen sekä kilpailukykyisen palkkauksen.

Mikäli kiinnostuit tehtävästä, haethan mahdollisimman pian, sillä avoimet työpaikat täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Lähetä hakemuksesi ja CV:si palkkatoivomuksineen oheisen hakulinkin kautta. Huomioithan, että haastattelemme potentiaalisia hakijoita jo hakuaikana.

Mestarit Henkilöstöpalvelut Oy on rakennusalan ja talotekniikan toimialoilla toimiva henkilöstöpalveluyritys. Yrityksille tuotamme henkilöstöpalveluratkaisuja vahvalla ammattitaidolla. Työntekijöillemme olemme turvallinen ja luotettava työnantaja ja väylä rakennusalan uusiin haasteisiin. Mestareiden toiminta perustuu vahvoihin kumppanuussuhteisiin ja asiakaslähtöisyyteen. www.henkilostomestarit.fi

Jaa työpaikkailmoitus

Jaa Facebookissa
Jaa Linkedinissa
Jaa Twitterissa
Jaa sähköpostilla

Samankaltaiset työpaikat

Etsitkö töitä? Saa avoimet työpaikat sähköpostiisi, ensimmäisenä!

Jätä sähköpostiosoitteesi, laitamme sinulle jatkossa uudet avoimet työpaikat suoraan sähköpostiisi.