Kehitysinsinööri

Uusimaa

Sovitaan tekijän kanssa

Yli 12 kuukautta

Työpaikkakuvaus

Haemme nyt yhteistyössä nykyaikaiseen asunto- ja toimitilarakentamiseen keskittyvän asiakasyrityksemme kanssa tuoreilla ideoilla varustettua ja vahvan ammattitaidon omaavaa kehitysinsinööriä monipuolisiin kehitystehtäviin vastaamaan uusien rakennustapojen ja niihin liittyvien hankkeiden ideoinnista ja tehokkaasta kehittämisestä yhdessä ammattitaitoisen tiimin kanssa.

Tässä roolissa tulet olemaan vahvasti mukana koko yrityksen toimintajärjestelmän kehitysprojekteissa. Yrityksen käyttöön on mm. tulossa uusi ja moderni tuotannonohjausjärjestelmä, jonka käyttöönottoon sekä ohjaukseen osallistut. Lisäksi avustat yhtiön toimitusjohtajaa. Tehtäviisi kuuluvat myös erilaisten kaavakkeiden luonnit ja niiden päivitys, tilastoinnit, työmaiden auditoinnit ja eri yksiköiden esityksien laadinta. Toimit alkuun yrityksen johtoryhmän sihteerinä ja myöhemmin itse jäsenenä.

Työ soveltuu henkilölle, jolla on jo näyttöä vastaavien kehitystehtävien läpiviennistä sekä vahva halu kehittää työnsä ohella myös omaa ammattitaitoaan jatkuvasti paremmaksi. Työskentelytavaltasi toivomme, että olet oma-aloitteinen ja innovatiivinen. Sinulla on vahvat projektinhallintataidot sekä tuoretta osaamista ja ideoita, joita haluat päästä toteuttamaan. Arvostamme vahvoja vuorovaikutustaitoja.

Tehtävässä menestyminen edellyttää:

– Soveltuvaa ylempää korkeakoulututkintoa
– Aikaisempaa kokemusta vastaavista kehitystehtävistä
– Erinomaisia projektinhallintataitoja
– Vastuullista työotetta sekä hyviä vuorovaikutustaitoja

Asiakasyrityksemme tarjoaa:

– Vastuullisia ja mielenkiintoisia työtehtäviä modernien hankkeiden parissa
– Erinomaiset kehittymismahdollisuudet
– Osaamistasoasi vastaavan kilpailukykyisen palkkauksen
– Luotettavan ja nykyaikaisen konsernin, jossa työskennellä

Tehtävään valittava henkilö rekrytoituu suoraan asiakasyrityksemme palvelukseen ja työsuhde on toistaiseksi voimassaoleva.

Mikäli kiinnostuit tehtävästä, haethan mahdollisimman pian, sillä tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Lähetä hakemuksesi ja CV:si palkkatoivomuksineen oheisen hakulinkin kautta tai sähköpostitse osoitteeseen jp.huttunen@henkilostomestarit.fi otsikolla KEHITYSINSINÖÖRI, huomioithan, että haastattelemme potentiaalisia hakijoita jo hakuaikana.

Lisätietoja tehtävästä antaa,

JP Huttunen
Henkilöstökonsultti
046 920 5438
jp.huttunen@henkilostomestarit.fi

Mestarit Henkilöstöpalvelut Oy on rakennusalan ja talotekniikan toimialoilla toimiva henkilöstöpalveluyritys. Yrityksille tuotamme henkilöstöpalveluratkaisuja vahvalla ammattitaidolla. Työntekijöillemme olemme turvallinen ja luotettava työnantaja ja väylä rakennusalan uusiin haasteisiin. Mestareiden toiminta perustuu vahvoihin kumppanuussuhteisiin ja asiakaslähtöisyyteen. www.henkilostomestarit.fi

Haettavat työntekijät:

1

kpl

Tehtävänimike:

Rakennusinsinööri (Rakennus ja maanrakennus)

Toimiala:

Toimihenkilöt / Rekrytointitoimeksiannot

Työsuhteen tyyppi:

Vakituinen

Työaika:

Kokoaikainen

Työn alkamisajankohta:

Työn sijaintikaupunki:

Vantaa,

Tuntimäärä:

40h / vk

Turvallinen ja luotettava väylä eri aloille, uusiin haasteisiin

Vuonna 2016 perustettu Mestarit Henkilöstöpalvelut Oy tuottaa monipuolisesti henkilöstöratkaisupalveluita rakennusalan yrityksille.

Mestareiden toimintaa ohjaavat aina yhteiset arvot ja pelisäännöt. Meille ja työntekijöillemme tärkeitä arvoja ovat nopeus, laadukkuus ja asiakaslähtöisyys. Odotamme työntekijöiltämme myös aitoa kiinnostusta alaa kohtaan.

Työnantajana olemme arvostettu muun muassa siksi, että välitämme aidosti työntekijöistämme.

Miksi valita Mestarit työnantajaksi?

Haettavat työntekijät:

1

kpl

Tehtävänimike:

Rakennusinsinööri (Rakennus ja maanrakennus)

Toimiala:

Toimihenkilöt / Rekrytointitoimeksiannot

Työsuhteen tyyppi:

Vakituinen

Työaika:

Kokoaikainen

Työn alkamisajankohta:

Työn sijaintikaupunki:

Vantaa,

Tuntimäärä:

40h / vk

Etsitkö töitä? Saa avoimet työpaikat sähköpostiisi, ensimmäisenä!