Kehitysinsinööri

Työpaikkakuvaus

Haemme nyt yhteistyössä nykyaikaiseen asunto- ja toimitilarakentamiseen keskittyvän asiakasyrityksemme kanssa tuoreilla ideoilla varustettua ja vahvan ammattitaidon omaavaa kehitysinsinööriä monipuolisiin kehitystehtäviin vastaamaan uusien rakennustapojen ja niihin liittyvien hankkeiden ideoinnista ja tehokkaasta kehittämisestä yhdessä ammattitaitoisen tiimin kanssa.

Tässä roolissa tulet olemaan vahvasti mukana koko yrityksen toimintajärjestelmän kehitysprojekteissa. Yrityksen käyttöön on mm. tulossa uusi ja moderni tuotannonohjausjärjestelmä, jonka käyttöönottoon sekä ohjaukseen osallistut. Lisäksi avustat yhtiön toimitusjohtajaa. Tehtäviisi kuuluvat myös erilaisten kaavakkeiden luonnit ja niiden päivitys, tilastoinnit, työmaiden auditoinnit ja eri yksiköiden esityksien laadinta. Toimit alkuun yrityksen johtoryhmän sihteerinä ja myöhemmin itse jäsenenä.

Työ soveltuu henkilölle, jolla on jo näyttöä vastaavien kehitystehtävien läpiviennistä sekä vahva halu kehittää työnsä ohella myös omaa ammattitaitoaan jatkuvasti paremmaksi. Työskentelytavaltasi toivomme, että olet oma-aloitteinen ja innovatiivinen. Sinulla on vahvat projektinhallintataidot sekä tuoretta osaamista ja ideoita, joita haluat päästä toteuttamaan. Arvostamme vahvoja vuorovaikutustaitoja.

Tehtävässä menestyminen edellyttää:

– Soveltuvaa ylempää korkeakoulututkintoa
– Aikaisempaa kokemusta vastaavista kehitystehtävistä
– Erinomaisia projektinhallintataitoja
– Vastuullista työotetta sekä hyviä vuorovaikutustaitoja

Asiakasyrityksemme tarjoaa:

– Vastuullisia ja mielenkiintoisia työtehtäviä modernien hankkeiden parissa
– Erinomaiset kehittymismahdollisuudet
– Osaamistasoasi vastaavan kilpailukykyisen palkkauksen
– Luotettavan ja nykyaikaisen konsernin, jossa työskennellä

Tehtävään valittava henkilö rekrytoituu suoraan asiakasyrityksemme palvelukseen ja työsuhde on toistaiseksi voimassaoleva.

Mikäli kiinnostuit tehtävästä, haethan mahdollisimman pian, sillä tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Lähetä hakemuksesi ja CV:si palkkatoivomuksineen oheisen hakulinkin kautta tai sähköpostitse osoitteeseen jp.huttunen@henkilostomestarit.fi otsikolla KEHITYSINSINÖÖRI, huomioithan, että haastattelemme potentiaalisia hakijoita jo hakuaikana.

Lisätietoja tehtävästä antaa,

JP Huttunen
Henkilöstökonsultti
046 920 5438
jp.huttunen@henkilostomestarit.fi

Mestarit Henkilöstöpalvelut Oy on rakennusalan ja talotekniikan toimialoilla toimiva henkilöstöpalveluyritys. Yrityksille tuotamme henkilöstöpalveluratkaisuja vahvalla ammattitaidolla. Työntekijöillemme olemme turvallinen ja luotettava työnantaja ja väylä rakennusalan uusiin haasteisiin. Mestareiden toiminta perustuu vahvoihin kumppanuussuhteisiin ja asiakaslähtöisyyteen. www.henkilostomestarit.fi

Jaa työpaikkailmoitus

Jaa Facebookissa
Jaa Linkedinissa
Jaa Twitterissa
Jaa sähköpostilla

Lisää pro-rekry -työpaikkoja

Lisätiedot

Haettavat työntekijät: 1kpl
Tehtävänimike: Rakennusinsinööri (Rakennus ja maanrakennus)
Toimiala: Pro-Rekrytointi
Työsuhteen tyyppi: Vakituinen
Työaika: Kokoaikainen
Työn alkamisajankohta: Sopimuksen mukaan
Maakunta: Uusimaa
Työn sijaintikaupunki: Vantaa,
Työn kesto: Yli 12 kuukautta
Tuntimäärä: 40h / vk
Työn sijaintikunta: Vantaa

Etsitkö töitä? Saa avoimet työpaikat sähköpostiisi, ensimmäisenä!

Jätä sähköpostiosoitteesi, laitamme sinulle jatkossa uudet avoimet työpaikat suoraan sähköpostiisi.