Kirjanpitäjä

Työpaikkakuvaus

Haemme asiakkaallemme positiivisella asenteella varustettua KIRJANPITÄJÄÄ Helsinkiin.

Työssäsi vastaat omasta asiakaskannastasi ja huolehdit itsenäisesti heidän kirjanpidoistaan sekä tilinpäätösten ja veroilmoitusten laadinnasta. Keskeinen osa työnkuvaa on uusien asiakkaiden sisäänajaminen sekä asiakasyritysten konsultointi kirjanpito- ja veroasioissa. Työssäsi sinulla on tukena taloushallintotiimin kokeneet asiantuntijat ja kollegat.

Toivomme sinulta asiakaslähtöisyyttä sekä hyviä vuorovaikutustaitoja. Olet helposti lähestyttävä, arvostat rentoa työilmapiiriä ja haluat olla osa dynaamista, eteenpäin katsovaa tiimiä. Sinulla on jo muutaman vuoden kokemus tilitoimistotyöstä ja haluat kehittää ammattitaitoasi.

Miksi hakea tähän pestiin?

Työsuhde asiakkaallamme perustuu luottamukseen; asiakkaamme tarjoaa vapaat työajat ja rajattoman etätyömahdollisuuden. Elämässä on paljon muutakin kuin työ – voit siis sovittaa työn osaksi elämääsi eikä päinvastoin. Ilmapiiri toimistolla on lämminhenkinen ja avoin. Itsenäisen työn vastapainoksi yhdessä tehdään paljon. Reiluus ja tasa-arvoisuus ovat toiminnan peruspilareita.

Mikäli kiinnostuit tästä tehtävästä, lähetä hakemuksesi ja CV:si palkkatoivomuksineen oheisen hakulinkin kautta. Huomioithan, että haastattelemme hakijoita jo hakuaikana ja tehtävä täytetään heti sopiva henkilön löydyttyä! 

Käy myös katsomassa työntekijävideomme suorarekrytoinnista https://youtu.be/7OEcTxcQSTI

Mestarit Henkilöstöpalvelut Oy on rakennusalan ja talotekniikan toimialoilla toimiva henkilöstöpalveluyritys. Yrityksille tuotamme henkilöstöpalveluratkaisuja vahvalla ammattitaidolla. Työntekijöillemme olemme turvallinen ja luotettava työnantaja sekä väylä rakennusalan uusiin haasteisiin. Mestareiden toiminta perustuu vahvoihin kumppanuussuhteisiin ja asiakaslähtöisyyteen. www.henkilostomestarit.fi

 

Jaa työpaikkailmoitus

Share on facebook
Jaa Facebookissa
Share on linkedin
Jaa Linkedinissa
Share on twitter
Jaa Twitterissa
Share on email
Jaa sähköpostilla

Lisää pro-rekry -työpaikkoja

Lisätiedot

Haettavat työntekijät: 1kpl
Tehtävänimike: Kirjanpitäjä (Toimisto-, hallinto- ja atk-työt)
Toimiala: Pro-Rekrytointi
Työsuhteen tyyppi: Vakituinen
Työaika: Kokoaikainen
Työn alkamisajankohta: Heti
Maakunta: Uusimaa
Työn sijaintikaupunki: Helsinki,
Työn kesto: Yli 12 kuukautta
Tuntimäärä: 37,5h / vk
Työn sijaintikunta: Helsinki

Etsitkö töitä? Saa avoimet työpaikat sähköpostiisi, ensimmäisenä!

Jätä sähköpostiosoitteesi, laitamme sinulle jatkossa uudet avoimet työpaikat suoraan sähköpostiisi.