LVI-asentaja

Työpaikkakuvaus

Sijainti

Järvenpää,

Työsuhteen tyyppi

Vakituinen

Työn alkamisajankohta

Heti / sopimuksen mukaan

Järvenpäässä toimiva asiakasyrityksemme etsii nyt kauttamme ammattitaitoisia LVI-asentajia. Työkohteet ovat pääasiassa Järvenpäässä ja lähialueella sijaitsevia saneerauskohteita. Työaika on 40h/vko.

Edellytämme hakijoilta vähintään parin vuoden kokemusta putkiasentajan töistä ja kykyä itsenäiseen työskentelyyn. Kokemus linjasaneeraustyömaista lasketaan eduksi. 

Mikäli kiinnostuit tehtävästä, haethan mahdollisimman pian, sillä avoimet työpaikat täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä. Lähetä hakemuksesi ja CV:si palkkatoivomuksineen oheisen hakulinkin kautta. Huomioithan, että haastattelemme potentiaalisia hakijoita jo hakuaikana.
 

Mestarit Henkilöstöpalvelut Oy on rakennusalan ja talotekniikan toimialoilla toimiva henkilöstöpalveluyritys. Yrityksille tuotamme henkilöstöpalveluratkaisuja vahvalla ammattitaidolla. Työntekijöillemme olemme turvallinen ja luotettava työnantaja ja väylä rakennusalan uusiin haasteisiin. Mestareiden toiminta perustuu vahvoihin kumppanuussuhteisiin ja asiakaslähtöisyyteen. www.henkilostomestarit.fi

Jaa työpaikkailmoitus

Jaa Facebookissa
Jaa Linkedinissa
Jaa Twitterissa
Jaa sähköpostilla

Samankaltaiset työpaikat

Etsitkö töitä? Saa avoimet työpaikat sähköpostiisi, ensimmäisenä!

Jätä sähköpostiosoitteesi, laitamme sinulle jatkossa uudet avoimet työpaikat suoraan sähköpostiisi.