Maanrakennustyöntekijä, Mestarit

Työpaikkakuvaus

Sijainti

Uusimaa,

Työsuhteen tyyppi

Vakituinen

Työn alkamisajankohta

Heti / Sopimuksen mukaan

Etsimme nyt vakituiseen työsuhteeseen useita maanrakennustyöntekijöitä ja maansiirtokoneen kuljettajia. Työkohteet sijaitsevat Uudellamaalla.

Työkohteita on tarjolla monipuolisesti aina erikoisrakentamisesta kunnallisteknisiin työmaakohteisiin. Etsimme kohteisiin kaiken tasoisia maanrakennustyöntekijöitä, mutta toivomme hakijoilta vähintään muutaman vuoden soveltuvaa työkokemusta. Emme kuitenkaan edellytä aiempaa kokemusta esimerkiksi putki- tai tasolaaserin käyttämisestä, sillä pääset tarvittaessa kehittämään ammattitaitoasi nopeallakin aikataululla monipuolisten kohteiden sekä työvaiheiden ansiosta. Työturvallisuus- tai tieturvakortin puuttuminen ei ole myöskään ongelma, sillä korttien suorittaminen tai uusiminen on järjestettävissä kauttamme.

Mestareilla työskennellessäsi pääset itse vaikuttamaan millaiseen kohteeseen lähdet, ja tilanteesta riippuen voit siis valita mieleisesi työmaan esimerkiksi pohja-, tie-, väylä- tai erikoisrakentamisen parista. Maksamme aina vähintään TES:n mukaisen palkkauksen, mutta palkkaus on neuvoteltavissa osaamistasosi mukaan. Halutessasi saat myös mahdollisuuden työllistyä urakkaluontoisesti, jolloin palkkaus voi nousta yli TES:n mukaisen palkkauksen (2500-3500e/kk).

Meidän kauttamme töitä riittää ympärivuotisesti ja pitkälle vuoteen 2022 – työt eivät lopu edes talvella! Hyvälle tekijälle tarjoamme siis pitkät työkohteet ja töitä niin kauan kuin haluat tehdä. Voit neuvotella töiden aloituksen omaan tilanteeseesi sopivaksi. 

Toivomme hakijoilta:

  •     Soveltuvaa rakennusalan perustutkintoa ja väh. muutaman vuoden työkokemusta maanrakentamisen parista
  •     Voimassa olevia ammattikortteja
  •     Hyvää asennetta ja halua tehdä töitä!

Tarjoamme työntekijälle:

  •     Vähintään TES:n mukaisen palkkauksen (2500-3500e/kk)
  •     Töitä niin pitkäksi aikaa, kun halua riittää
  •     Mahdollisuuden valita työmaat omien mieltymysten mukaan
  •     Kattavan työterveyshuollon Pihlajalinnalla
  •     Laadukkaat työvarusteet sekä Makitan/Hiltin työkalut käyttöösi
  •     Mahdollisuuden kehittää omaa ammattitaitoa ja osaamista

 

Lähetä hakemuksesi ja CV:si palkkatoivomuksineen oheisen hakulinkin kautta. Huomioithan, että haastattelemme potentiaalisia hakijoita jatkuvasti.

Mestarit Henkilöstöpalvelut Oy on rakennusalan ja talotekniikan toimialoilla toimiva henkilöstöpalveluyritys. Yrityksille tuotamme henkilöstöpalveluratkaisuja vahvalla ammattitaidolla. Työntekijöillemme olemme turvallinen ja luotettava työnantaja ja väylä rakennusalan uusiin haasteisiin. Mestareiden toiminta perustuu vahvoihin kumppanuussuhteisiin ja asiakaslähtöisyyteen. www.henkilostomestarit.fi

Jaa työpaikkailmoitus

Jaa Facebookissa
Jaa Linkedinissa
Jaa Twitterissa
Jaa sähköpostilla

Samankaltaiset työpaikat

Etsitkö töitä? Saa avoimet työpaikat sähköpostiisi, ensimmäisenä!

Jätä sähköpostiosoitteesi, laitamme sinulle jatkossa uudet avoimet työpaikat suoraan sähköpostiisi.