Projektijohtaja (aurinkovoimapuisto)

Pohjois-Savo, Uusimaa

Sovitaan tekijän kanssa

Yli 12 kuukautta

Työpaikkakuvaus

Aii Energy Systems on toiminut vuodesta 2015 suunnitellen ja toteuttaen aurinkovoimaloita yrityksille. Toimintaperiaatteena on ehdoton rehellisyys ja laatu kaikessa tekemisessä. Aii Energy Systems on toimittanut 55 Omavoimalaa joiden tuotantokapasiteetti on yhteensä vuositasolla noin 15 Gwh. Aii Energy Systems on tehnyt hanke- ja rakennuslupavaiheen suunnittelua yli 300 ha aurinkopuistoihin. Toimipisteet sijaitsevat Helsingissä ja Varkaudessa.

Aii Corporation etsii nyt riveihinsä PROJEKTIJOHTAJAA AURINKOPUISTOHANKKEISIIN. Projektijohtajalla tulee olla vankka kokemus isojen kokonaisuuksien hallinnasta suurissa rakennusprojekteissa suunnittelusta lähtien. Useamman vuoden kokemus vastaavien projektien vetämisestä katsotaan eduksi. Projekti, johon tulet työllistymään, on kokoluokaltaan noin 40milj €.

Toivomme, että sinulla olisi jo kokemusta toimimisesta pienessä ja dynaamisessa yrityksessä. Vaihtoehtoisesti sinulla tulisi olla kokemusta edellä mainittujen hankkeiden läpiviennistä alusta loppuun. Pystyt tekemään päätöksiä itse ja reagoit muuttuviin asioihin niin päivittäisellä kuin kuukausitasolla. Hankkeen tulee olla hyppysissä koko ajan yhdessä alihankkijoiden ja heidän työmaapäälliköidensä kanssa sekä muun Aii:n henkilöstön kanssa.

Sinulla tulee olla kokemusta tilaajien, tilaajien edustajien sekä alihankkijoiden kanssa toimimisesta. Taloudellinen ajattelutapa vie sinua eteenpäin päivästä toiseen aina hankkeen loppuun asti.

Projektinjohto on vahvuutesi ja omaat erinomaiset sidosryhmätaidot. Olet parhaimmillasi muuttuvassa ja tiukassa paikassa sekä nautit haasteista ja niiden tuomista asioista. Johdat projektia ihmisläheisesti ja ymmärrät heidän tarpeensa jokaisessa käänteessä. Olet reilu johtaja ja omaat taloudellisen ajattelutavan.

Sinulla on kyky ja uskallus tehdä muutoksia, jotta projekti pysyy aikataulussa ja taloudellisesti kannattavana. Muutoksia tulee suurissa projekteissa varmasti ja tämä on yksi tärkeimmistä asioista mitä sinulta odotetaan.

Tärkein kyky on kuitenkin kokonaisvaltaisuus ja halu sekä kyky pitää langat käsissä. Vastuu ei saa pelottaa sinua vaan se toimii voimavarana omalla jaksamiselle ja projektin menestykselliseen hoitamiseen.

Asiakkaamme edellyttää:

  • usean vuoden kokemusta vastaavien projektien vetämisestä
  • hyviä suunnitteluohjaus- ja hankekehitystaitoja
  • RI- tai DI-koulutusta
  • erittäin hyvää suomen ja englannin kielen taitoa
  • isojen kokonaisuuksien hallintaa unohtamatta päivittäistä toimintaa

Asiakkaamme tarjoaa:

  • hyvät välineet etätyöskentelyyn
  • mahdollisuuden asuntoon Varkauden alueella
  • kilpailukykyisen palkkauksen
  • mielenkiintoisen projektin sekä ammattitaitoisen tiimin tuen

Mikäli kiinnostuit tehtävästä, haethan mahdollisimman pian, sillä paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.

Lähetä hakemuksesi ja CV:si palkkatoivomuksineen oheisen hakulinkin kautta tai sähköpostilla osoitteeseen prorekrytointi@henkilostomestarit.fi otsikolla Projektijohtaja. Huomioithan, että haastattelemme henkilöitä jo hakuaikana.

Käy myös katsomassa työntekijävideomme suorarekrytoinnista https://youtu.be/7OEcTxcQSTI

Mestarit Henkilöstöpalvelut Oy on rakennusalan ja talotekniikan toimialoilla toimiva henkilöstöpalveluyritys. Yrityksille tuotamme henkilöstöpalveluratkaisuja vahvalla ammattitaidolla. Työntekijöillemme olemme turvallinen ja luotettava työnantaja ja väylä rakennusalan uusiin haasteisiin. Mestareiden toiminta perustuu vahvoihin kumppanuussuhteisiin ja asiakaslähtöisyyteen. www.henkilostomestarit.fi

Haettavat työntekijät:

1

kpl

Tehtävänimike:

Sähköinsinööri (LVIS), Tuotantojohtaja, rakentaminen (Rakennus ja maanrakennus), Rakennusinsinööri (Rakennus ja maanrakennus), Energiainsinööri (Sähkö), Tuotantojohtaja rakennustuotanto (Rakennus), Erityisasiantuntija, johtaminen (Sähkö), Tuotantojohtaja, teollisuus (Teollisuus)

Toimiala:

Toimihenkilöt / Rekrytointitoimeksiannot

Työsuhteen tyyppi:

Vakituinen

Työaika:

Kokoaikainen

Työn alkamisajankohta:

Työn sijaintikaupunki:

Varkaus, Helsinki,

Tuntimäärä:

40h / vko

Turvallinen ja luotettava väylä eri aloille, uusiin haasteisiin

Vuonna 2016 perustettu Mestarit Henkilöstöpalvelut Oy tuottaa monipuolisesti henkilöstöratkaisupalveluita rakennusalan yrityksille.

Mestareiden toimintaa ohjaavat aina yhteiset arvot ja pelisäännöt. Meille ja työntekijöillemme tärkeitä arvoja ovat nopeus, laadukkuus ja asiakaslähtöisyys. Odotamme työntekijöiltämme myös aitoa kiinnostusta alaa kohtaan.

Työnantajana olemme arvostettu muun muassa siksi, että välitämme aidosti työntekijöistämme.

Miksi valita Mestarit työnantajaksi?

Mestareiden tiimi. Alan pitkän linjan asiantuntijuutta henkilöstövuokraus- ja suorarekrytointipalveluissa.

Haettavat työntekijät:

1

kpl

Tehtävänimike:

Sähköinsinööri (LVIS), Tuotantojohtaja, rakentaminen (Rakennus ja maanrakennus), Rakennusinsinööri (Rakennus ja maanrakennus), Energiainsinööri (Sähkö), Tuotantojohtaja rakennustuotanto (Rakennus), Erityisasiantuntija, johtaminen (Sähkö), Tuotantojohtaja, teollisuus (Teollisuus)

Toimiala:

Toimihenkilöt / Rekrytointitoimeksiannot

Työsuhteen tyyppi:

Vakituinen

Työaika:

Kokoaikainen

Työn alkamisajankohta:

Työn sijaintikaupunki:

Varkaus, Helsinki,

Tuntimäärä:

40h / vko

Etsitkö töitä? Saa avoimet työpaikat sähköpostiisi, ensimmäisenä!