Projektipäällikkö (ratarakentaminen)

Uusimaa

Sovitaan tekijän kanssa

Yli 12 kuukautta

Työpaikkakuvaus

Asiakkaamme etsii kauttamme projektipäällikköä pääkaupunkiseudulle. Kyseessä on vastaperustettu yhteisyritys, jonka omistajakuntana ja taustalla toimii kaksi vakavaraista infrarakentamisen toimijaa (liikevaihdot n. 40 milj. € sekä 60 milj. €).

Projektipäällikön tehtävässä vastaat ratainfra-projektien kokonaisvaltaisesta läpiviennistä aina projektinluovutukseen saakka.  Tehtävään valittu henkilö työllistyy suoraan asiakkaamme palvelukseen. Tämä toimeksianto on ainutlaatuinen, sillä tehtävään valitulla henkilöllä on mahdollisuus päästä uunituoreen, ratarakentamiseen erikoistuneen yrityksen osakkaaksi!

Projektipäällikön tehtävää varten etsimme henkilöä, jolta löytyy soveltuva korkeakoulutausta (insinööri tai DI) sekä vankkaa kokemusta rakennusalan projektien johtamisesta. Sen lisäksi toivomme aiempaa työkokemusta ratarakentamiseta.

Asiakkaamme takaa työntekijöilleen hyvät henkilöstöedut ja monipuoliset kehittymismahdollisuudet sekä mahdollisuuden yrityksen osakkuuteen. Työtä tehdään tiiminä ja sparrailutukenasi on rautaisia infra-alan ammattilaisia, joilta löytyy useiden kymmenien vuosien kokemus. 

Arvostamme hakijoiden

  • soveltuvaa korkeakoulutaustaa (insinööri tai diplomi-insinööri)
  • vähintään viiden vuoden työkokemusta projektinjohtotehtävistä ratahankkeiden parista
  • matkustusvalmiutta
  • projektinjohtotyökalu sekä MS Office -osaamista
  • sujuvaa suullista ja kirjallista suomen sekä englannin kielen taitoa

Mikäli kiinnostuit tehtävästä, haethan mahdollisimman pian, sillä tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Lähetä hakemuksesi ja CV:si palkkatoivomuksineen oheisen hakulinkin kautta. Huomioithan, että haastattelemme potentiaalisia hakijoita jo hakuaikana.

Mestarit Henkilöstöpalvelut Oy on rakennusalan ja talotekniikan toimialoilla toimiva henkilöstöpalveluyritys. Yrityksille tuotamme henkilöstöpalveluratkaisuja vahvalla ammattitaidolla. Työntekijöillemme olemme turvallinen ja luotettava työnantaja ja väylä rakennusalan uusiin haasteisiin. Mestareiden toiminta perustuu vahvoihin kumppanuussuhteisiin ja asiakaslähtöisyyteen. www.henkilostomestarit.fi

Haettavat työntekijät:

1

kpl

Tehtävänimike:

Vastaava työnjohtaja (Rakennus ja maanrakennus)

Toimiala:

Toimihenkilöt / Rekrytointitoimeksiannot

Työsuhteen tyyppi:

Vakituinen

Työaika:

Kokoaikainen

Työn alkamisajankohta:

Työn sijaintikaupunki:

Uusimaa,

Tuntimäärä:

40h/vk

Turvallinen ja luotettava väylä eri aloille, uusiin haasteisiin

Vuonna 2016 perustettu Mestarit Henkilöstöpalvelut Oy tuottaa monipuolisesti henkilöstöratkaisupalveluita rakennusalan yrityksille.

Mestareiden toimintaa ohjaavat aina yhteiset arvot ja pelisäännöt. Meille ja työntekijöillemme tärkeitä arvoja ovat nopeus, laadukkuus ja asiakaslähtöisyys. Odotamme työntekijöiltämme myös aitoa kiinnostusta alaa kohtaan.

Työnantajana olemme arvostettu muun muassa siksi, että välitämme aidosti työntekijöistämme.

Miksi valita Mestarit työnantajaksi?

Haettavat työntekijät:

1

kpl

Tehtävänimike:

Vastaava työnjohtaja (Rakennus ja maanrakennus)

Toimiala:

Toimihenkilöt / Rekrytointitoimeksiannot

Työsuhteen tyyppi:

Vakituinen

Työaika:

Kokoaikainen

Työn alkamisajankohta:

Työn sijaintikaupunki:

Uusimaa,

Tuntimäärä:

40h/vk

Etsitkö töitä? Saa avoimet työpaikat sähköpostiisi, ensimmäisenä!