Purkutyöntekijä/rakennustyöntekijä

Työpaikkakuvaus

Sijainti

Uusimaa, Hyvinkää,

Työsuhteen tyyppi

Vakituinen

Työn alkamisajankohta

Heti / sopimuksen mukaan

Haemme ammattitaitoista rakennustyöntekijää/ purkutyöntekijää Hyvinkäällä sijaitsevaan saneeurauskohteeseen.

Työtehtävät ovat monipuolisia rakennusmiehen töitä, joihin kuuluu myös monipuoliset purkutyöt. Työt alkavat määräaikaisuudella, jonka jälkeen työntekijä tulee rekrytoitumaan suoraan asiakasyritykseen.

Valituilta henkilöiltä edellytämme ainakin parin vuoden työkokemusta purkutöistä, mahdollisesti omia työkaluja, voimassa olevaa työturvallisuuskorttia sekä sujuvaa suomenkielen taitoa.

Muut ammattikortit ja kokemus muista soveltuvista töistä lasketaan eduksi.

Mikäli kiinnostuit tehtävästä, haethan mahdollisimman pian, sillä avoimet työpaikat täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä. Lähetä hakemuksesi ja CV:si palkkatoivomuksineen oheisen hakulinkin kautta. Huomioithan, että haastattelemme potentiaalisia hakijoita jo hakuaikana.

Mestarit Henkilöstöpalvelut Oy on rakennusalan ja talotekniikan toimialoilla toimiva henkilöstöpalveluyritys. Yrityksille tuotamme henkilöstöpalveluratkaisuja vahvalla ammattitaidolla. Työntekijöillemme olemme turvallinen ja luotettava työnantaja ja väylä rakennusalan uusiin haasteisiin. Mestareiden toiminta perustuu vahvoihin kumppanuussuhteisiin ja asiakaslähtöisyyteen. www.henkilostomestarit.fi

Jaa työpaikkailmoitus

Jaa Facebookissa
Jaa Linkedinissa
Jaa Twitterissa
Jaa sähköpostilla

Samankaltaiset työpaikat

Etsitkö töitä? Saa avoimet työpaikat sähköpostiisi, ensimmäisenä!

Jätä sähköpostiosoitteesi, laitamme sinulle jatkossa uudet avoimet työpaikat suoraan sähköpostiisi.