Radioverkkoasentaja

Työpaikkakuvaus

Sijainti

Uusimaa,

Työsuhteen tyyppi

Vakituinen

Työn alkamisajankohta

Heti / sopimuksen mukaan

Etsimme asiakasyrityksellemme radioverkkoasentajia pääkaupunkiseudulla sijaitseviin vaihtuviin työkohteisiin. 

Radioverkkoasentajan tehtävä pitää sisällään langattomien sisäverkkoratkaisujen (mm. 3G, 4G, 5G, WLAN ja FM) rakentamista, korjaamista sekä ylläpitoa. Tätä roolia varten emme etsi valmiita osaajia, sillä asiakkaamme huolehtii tehtävään perehdyttämisestä sekä mahdollisesta lisäkouluttamisesta.

Toivomme hakijoilta kuitenkin aiempaa työkokemusta vähintään viiden vuoden ajalta (esim. rakennus- tai ICT-alalta) sekä mahdollisesti suoritettua sähkö- tai tietoliikennealan perustutkintoa. Soveltuva pohjakoulutus ei kuitenkaan ole välttämättömyys.

Työt alkavat sopimuksen mukaan syksyn aikana kahden kuukauden vuokratyösuhteella, minkä jälkeen tehtävään valitut henkilöt rekrytoituvat suoraan asiakkaamme palkkalistoille vakituiseen työsuhteeseen. Työ on pitkälti arkisin tehtävää päivätyötä, mutta tehtävä saattaa pitää sisällään myös ajoittaista matkustamista pääkaupunkiseudun ulkopuolelle. Tästä johtuen oman auton käyttömahdollisuus katsotaan hakijan eduksi.

Toivomme hakijoilta:

  • soveltuvaa perustutkintoa sekä aiempaa työkokemusta (väh. 5 vuoden ajalta)
  • B-ajokorttia ja mahdollisuutta liikkua pääkaupunkiseudun/Uudenmaan alueella
  • kiinnostusta alaa kohtaan sekä reipasta asennetta, joustavuutta sekä oppimiskykyä
  • tietoteknistä osaamista/ymmärrystä

Asiakkaamme tarjoaa:

  • hyville tekijöille mahdollisuuden vakituiseen työsuhteeseen
  • kiinnostavan työn energisessä ja mukavassa työyhteisössä
  • kilpailukykyisen palkan
  • mahdollisuuden päästä kehittämään ammatillista osaamista

Mikäli kiinnostuit tehtävästä, haethan mahdollisimman pian, sillä avoimet työpaikat täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä. Lähetä hakemuksesi ja CV:si palkkatoivomuksineen oheisen hakulinkin kautta. Huomioithan, että haastattelemme potentiaalisia hakijoita jo hakuaikana.

Mestarit Henkilöstöpalvelut Oy on rakennusalan ja talotekniikan toimialoilla toimiva henkilöstöpalveluyritys. Yrityksille tuotamme henkilöstöpalveluratkaisuja vahvalla ammattitaidolla. Työntekijöillemme olemme turvallinen ja luotettava työnantaja ja väylä rakennusalan uusiin haasteisiin. Mestareiden toiminta perustuu vahvoihin kumppanuussuhteisiin ja asiakaslähtöisyyteen. www.henkilostomestarit.fi

Jaa työpaikkailmoitus

Jaa Facebookissa
Jaa Linkedinissa
Jaa Twitterissa
Jaa sähköpostilla

Samankaltaiset työpaikat

Etsitkö töitä? Saa avoimet työpaikat sähköpostiisi, ensimmäisenä!

Jätä sähköpostiosoitteesi, laitamme sinulle jatkossa uudet avoimet työpaikat suoraan sähköpostiisi.