Rakennustyöntekijä Viherrakentamiseen

Sovitaan tekijän kanssa

Yli 12 kuukautta

Työpaikkakuvaus

Haemme nyt asiakasyrtyksellemme Rakennsutyöntekijöitä viherrakentamiseen. Työmaat sijaitsevat ympäri pääkaupunkiseutua joten oman auton käyttö mahdollisuus katsotaan eduksi. Aiempi kokemus viherrakentamisesta tai pihakivetysten tekmisestä katsotaan eduksi, mutta voit olla myös alan tuleva ammattilainen. Työkoneiden käyttö kokemus katsotaan eduksi. 

Työ on moinipuolista ja pitää sisällään aina liikuntapaikka rakentamisesta uudis- / saneerauskohteiden piharakentamiseen. Työtehtävät pitävät sisällään esimerkiksi kivetysten tekoa, nurmikoiden laittamista, pohjarakentamista ja erinlaisten istutusten tekoa. Työtehtävissä pääset kehittymään ja oppimaan paljon uutta. Tulevat työtehtäväsi määräytyvät aiemman kokemuksesi / osaamisesi mukaan. Hyvällä tekijällä on mahdollisuus työllistyä suoraan vakituiseen työsuhteeseen asiakasyritykseen. 

Toivomme sinulta:

  • Työturvallisuuskorttia
  • Aiempaa kokemusta alalta
  • Aitoa kiinnostusta alaa kohtaan
  • Auton käyttömahdollisuutta

Tarjoamme sinulle:

  • Osaamiseesi perustuvan palkkauksen
  • Asianmukaiset työvarusteet joka säälle
  • Töitä pitkäksi aikaa
  • Kattavan työterveyshuollon Pihlajalinnassa

Mikäli kiinnostuit tehtävästä, haethan mahdollisimman pian, sillä avoimet työpaikat täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä. Lähetä hakemuksesi ja CV:si palkkatoivomuksineen oheisen hakulinkin kautta. Huomioithan, että haastattelemme potentiaalisia hakijoita jo hakuaikana.

 
Mestarit Henkilöstöpalvelut Oy on rakennusalan ja talotekniikan toimialoilla toimiva henkilöstöpalveluyritys. Yrityksille tuotamme henkilöstöpalveluratkaisuja vahvalla ammattitaidolla. Työntekijöillemme olemme turvallinen ja luotettava työnantaja ja väylä rakennusalan uusiin haasteisiin. Mestareiden toiminta perustuu vahvoihin kumppanuussuhteisiin ja asiakaslähtöisyyteen. www.henkilostomestarit.fi

Haettavat työntekijät:

3

kpl

Tehtävänimike:

Toimiala:

Maanrakennus

Työsuhteen tyyppi:

Määräaikainen

Työaika:

Kokoaikainen

Työn alkamisajankohta:

Työn sijaintikaupunki:

,

Tuntimäärä:

40h / vko

Turvallinen ja luotettava väylä eri aloille, uusiin haasteisiin

Vuonna 2016 perustettu Mestarit Henkilöstöpalvelut Oy tuottaa monipuolisesti henkilöstöratkaisupalveluita rakennusalan yrityksille.

Mestareiden toimintaa ohjaavat aina yhteiset arvot ja pelisäännöt. Meille ja työntekijöillemme tärkeitä arvoja ovat nopeus, laadukkuus ja asiakaslähtöisyys. Odotamme työntekijöiltämme myös aitoa kiinnostusta alaa kohtaan.

Työnantajana olemme arvostettu muun muassa siksi, että välitämme aidosti työntekijöistämme.

Miksi valita Mestarit työnantajaksi?

Haettavat työntekijät:

3

kpl

Tehtävänimike:

Toimiala:

Maanrakennus

Työsuhteen tyyppi:

Määräaikainen

Työaika:

Kokoaikainen

Työn alkamisajankohta:

Työn sijaintikaupunki:

,

Tuntimäärä:

40h / vko

Etsitkö töitä? Saa avoimet työpaikat sähköpostiisi, ensimmäisenä!