Ravintolatyöntekijä

Uusimaa

Sovitaan tekijän kanssa

Yli 12 kuukautta

Työpaikkakuvaus

Etsimme nyt asiakasyrityksellemme useita ravintolatyöntekijöitä pikaruokaravintoloihin. Tarkempi työnsijantisi määräytyy tilanteesi mukaan.

Menestyäksesi tässä tehtävässä, on sinulta löydyttävä erinomaiset asiakaspalvelutaidot sekä oikeasti halua oppia uutta! Työtehtävät koostuvat erinäisistä ravintola-alan töistä, kuten esimerkiksi ruonlaitosta kuorman vastaanottoon. Emme edellytä vuosien aiempaa kokemusta kyseisistä tehtävistä, vaan voit olla vaikka uraasi vasta aloitteleva tuleva ammattilainen. Työtehtäviin tulet saamaan kattavan perehdytyksen sekä työyhteisösi tuen. 

Odotamme sinulta valmiutta työskentelemään niin aamu- kuin iltavuorossa sekä myös viikonloppuisin. Sinulla tulisi olla sujuva suomenkielentaito sekä myös sen verran englanninkielentaitoa, jotta pystyt palvelemaan asiakkaita. Hygieniapassi katsotaan eduksi.

Tämä työ sopii mainiosti esimerkiksi opiskelijoille, jotka pystyvät työskentelemään iltaisin. Sinulla on mahdollisuus vaikuttaa omiin työvuoroihin vaikkapa juuri opintojesi ohelle. 

Hakijalta edellytämme: 

  • Aitoa kiinnostusta alaa kohtaan
  • Vuorotyöskentely mahdollisuutta
  • Sosiaalisia taitoja

Asiakasyrityksemme tarjoaa:

  • Töitä pitkäksi aikaa
  • Asianmukaisen työvaatetuksen
  • Kattavan perehdytyksen

Mikäli kiinnostuit tehtävästä, haethan mahdollisimman pian, sillä avoimet työpaikat täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä. Lähetä hakemuksesi ja CV:si palkkatoivomuksineen oheisen hakulinkin kautta. Huomioithan, että haastattelemme potentiaalisia hakijoita jatkuvasti.

Mestarit Henkilöstöpalvelut Oy on rakennusalan ja talotekniikan toimialoilla toimiva henkilöstöpalveluyritys. Yrityksille tuotamme henkilöstöpalveluratkaisuja vahvalla ammattitaidolla. Työntekijöillemme olemme turvallinen ja luotettava työnantaja ja väylä rakennusalan uusiin haasteisiin. Mestareiden toiminta perustuu vahvoihin kumppanuussuhteisiin ja asiakaslähtöisyyteen. www.henkilostomestarit.fi

Haettavat työntekijät:

5

kpl

Tehtävänimike:

Ravintolatyöntekijä (Hotelli- ja ravintola-ala)

Toimiala:

Hotelli- ja ravintola-ala

Työsuhteen tyyppi:

Määräaikainen

Työaika:

Kokoaikainen

Työn alkamisajankohta:

Työn sijaintikaupunki:

Espoo, Helsinki, Vantaa,

Tuntimäärä:

40h / vko

Turvallinen ja luotettava väylä eri aloille, uusiin haasteisiin

Vuonna 2016 perustettu Mestarit Henkilöstöpalvelut Oy tuottaa monipuolisesti henkilöstöratkaisupalveluita rakennusalan yrityksille.

Mestareiden toimintaa ohjaavat aina yhteiset arvot ja pelisäännöt. Meille ja työntekijöillemme tärkeitä arvoja ovat nopeus, laadukkuus ja asiakaslähtöisyys. Odotamme työntekijöiltämme myös aitoa kiinnostusta alaa kohtaan.

Työnantajana olemme arvostettu muun muassa siksi, että välitämme aidosti työntekijöistämme.

Miksi valita Mestarit työnantajaksi?

Mestareiden tiimi. Alan pitkän linjan asiantuntijuutta henkilöstövuokraus- ja suorarekrytointipalveluissa.

Haettavat työntekijät:

5

kpl

Tehtävänimike:

Ravintolatyöntekijä (Hotelli- ja ravintola-ala)

Toimiala:

Hotelli- ja ravintola-ala

Työsuhteen tyyppi:

Määräaikainen

Työaika:

Kokoaikainen

Työn alkamisajankohta:

Työn sijaintikaupunki:

Espoo, Helsinki, Vantaa,

Tuntimäärä:

40h / vko

Etsitkö töitä? Saa avoimet työpaikat sähköpostiisi, ensimmäisenä!