Rekrytointiassistentti

Työpaikkakuvaus

Haluatko kasvaa henkilöstöpalvelualan ammattilaiseksi Mestareiden huipputiimissä?

Hienoa, sillä etsimme nyt sosiaalista ja itseohjautuvaa rekrytointi/HR-assistenttia osaksi huumorintajuista työporukkaamme!

Tässä roolissa työtehtävät painottuvat vahvasti yrityksemme rekrytointiprosesseissa avustamiseen sekä työntekijöiden haastatteluihin niin etänä kuin kasvotusten. Avustat myös mm. työpaikkailmoitusten laadinnassa sekä niiden julkaisemisessa.

Toivomme hakijoilta ennen kaikkea aktiivista ja itsenäistä työotetta sekä aitoa halua kehittää osaamistaan jatkuvasti eteenpäin. Emme etsi valmista alan osaajaa, mutta aiempi kokemus esimerkiksi työhaastatteluiden pitämisestä tai rekrytointiprosesseihin osallistumisesta antaa hyvät valmiudet kasvattaa osaamistasi henkilöstöpalvelualalla. Koulutustaustasi on mieluiten kaupallinen (esim. tradenomi) ja ymmärrät laadukkaan rekrytoinnin merkityksen liiketoiminnan kannalta. 

Työskentelyotteeltasi olet järjestelmällinen, itseohjautuva ja sinulla on aitoa halua sitoutua yhteisiin tavoitteisiin. Olemme tiivis työporukka: toimistolla läppä lentää ja kaikki auttavat toisiaan, joten toivomme, että sinulta löytyy tarvittavat tiimityöskentely- ja vuorovaikutustaidot. Tuot myös omalla huumorintajullasi ja positiivisella asenteellasi tekemisen meininkiä ajoittain hektisiinkin työpäiviin. 

Työsi alkaa kattavalla perehdytyksellä sekä tustumisella Mestareiden tiimiin sekä Espoossa sijaitseviin toimitiloihimme. Työsi on perehdytyksen jälkeen itsenäistä ja vastuullista, mutta toimit tiivissä yhteistyössä henkilöstö- ja rekrytointikonsulttiemme kanssa. Osaamistasi pääset jatkossa kehittämään mm. erilaisilla koulutuksilla. Työ sopii loistavasti henkilölle, joka on kiinnostunut henkilöstöpalvelualasta ja etsii ensimmäistä rooliaan HR:n parissa.

Toivomme hakijoilta:

  • Tehtävään soveltuvaa koulutusta (esim. tradenomi)
  • Kokemusta tai ymmärrystä rekrytointien läpiviennistä
  • Hyviä vuorovaikutus- ja tiimityöskentelytaitoja
  • Tavoitteisiin sitoutumista ja halua kehittyä 
  • Asiakaspalveluhenkisyyttä sekä aitoa kiinnostusta henkilöstöpalvelualaa kohtaan                                        

Mikäli tämä pesti herätti kiinnostuksesi, niin laitathan meille heti hakemusta tulemaan, sillä aloitamme haastattelut heti ja tehtävä täytetään heti sopiva henkilön löydyttyä! Lähetä hakemuksesi ja CV:si palkkatoivomuksineen oheisen hakulinkin kautta ja kerro meille itsestäsi sekä tehtävään soveltuvasta taustastasi.

Lisätietoja tehtävästä ja tulevasta tiimistä antaa

Timo Kallio,
+358405549020

Mestarit Henkilöstöpalvelut Oy on pääasiallisesti rakennus- ja talotekniikan toimialoilla toimiva henkilöstöpalveluyritys. Tuotamme asiakkaillemme monipuolisia henkilöstöratkaisuja vahvalla ammattitaidolla. Työntekijöillemme olemme turvallinen ja luotettava työnantaja sekä väylä rakennusalan uusiin haasteisiin. www.henkilostomestarit.fi

Jaa työpaikkailmoitus

Share on facebook
Jaa Facebookissa
Share on linkedin
Jaa Linkedinissa
Share on twitter
Jaa Twitterissa
Share on email
Jaa sähköpostilla

Lisää pro-rekry -työpaikkoja

Lisätiedot

Haettavat työntekijät: 1kpl
Tehtävänimike: Henkilöstökonsultti (Myynti-, markkinointi-, asiakaspalvelu- ja kaupan alantyöt), Rekrytointiassistentti (Toimisto-, hallinto- ja atk-työt), Henkilöstö-/rekrytointikonsultti (Toimisto-, hallinto- ja atk-työt)
Toimiala: Pro-Rekrytointi
Työsuhteen tyyppi: Vakituinen
Työaika: Kokoaikainen
Työn alkamisajankohta: Heti
Maakunta: Uusimaa
Työn sijaintikaupunki: Espoo,
Työn kesto: Yli 12 kuukautta
Tuntimäärä: 37,5h / vk
Työn sijaintikunta: Espoo

Etsitkö töitä? Saa avoimet työpaikat sähköpostiisi, ensimmäisenä!

Jätä sähköpostiosoitteesi, laitamme sinulle jatkossa uudet avoimet työpaikat suoraan sähköpostiisi.