Rekrytointikonsultti

Uusimaa

Sovitaan tekijän kanssa

Yli 12 kuukautta

Turvallinen ja luotettava väylä rakennusalan uusiin haasteisiin

Vuonna 2016 perustettu Mestarit Henkilöstöpalvelut Oy tuottaa monipuolisesti henkilöstöratkaisupalveluita rakennusalan yrityksille.

Mestareiden toimintaa ohjaavat aina yhteiset arvot ja pelisäännöt. Meille ja työntekijöillemme tärkeitä arvoja ovat nopeus, laadukkuus ja asiakaslähtöisyys. Odotamme työntekijöiltämme myös aitoa kiinnostusta alaa kohtaan.

Työnantajana olemme arvostettu muun muassa siksi, että välitämme aidosti työntekijöistämme.

Miksi valita Mestarit työnantajaksi?

Työpaikkakuvaus

Haluatko kasvaa henkilöstöpalvelualan ammattilaiseksi huipputiimissä?

Etsimme nyt tavoitteellista ja energistä rekrytointikonsulttia vahvistamaan kanssamme yrityksemme kasvutarinaa.

Tehtävät painottuvat vahvasti yrityksemme rekrytointiprosessien hoitamiseen sekä työntekijöiden haastatteluun. Huolehdit myös työpaikkailmoitusten laadinnasta sekä niiden julkaisusta. 

Toivomme hakijoilta ennen kaikkea aktiivista ja itsenäistä työotetta sekä aitoa halua kehittää osaamistaan jatkuvasti eteenpäin. Emme välttämättä etsi valmista alan osaajaa, mutta aiempi kokemus esimerkiksi työhaastatteluiden pitämisestä ja rekrytointien läpiviennistä antaa hyvät valmiudet kasvattaa osaamistasi ja menestyä työssäsi. Koulutustaustasi on mieluiten kaupallinen (esim. tradenomi) ja ymmärrät laadukkaan rekrytointiprosessin tärkeyden liiketoiminnan tukena. 

Työskentelyotteeltasi olet järjestelmällinen, itseohjautuva ja sinulla on aitoa halua sitoutua yhteisiin tavoitteisiin. Olemme tiivis työporukka, toimistolla läppä lentää ja kaikki auttavat toisiaan, joten toivomme, että sinulta löytyy tarvittavat tiimityöskentely- ja vuorovaikutustaidot ja tuot myös omalla positiivisella asenteellasi tekemisen meininkiä ajoittain hektisiinkin työpäiviin. 

Työsi alkaa kattavalla perehdytyksellä sekä Mestareiden tiimiin ja nykyaikaisiin tiloihin tutustumisella. Osaamistasi kehitetään erilaisilla koulutuksilla. Työsi on perehdytyksen jälkeen itsenäistä ja vastuullista, mutta yksin et työssäsi jää, siitä pitää ammattitaitoinen Mestari -tiimimme tuki huolen. 

Pääasialliset työtehtäväsi:

– Työntekijähaastattattelut

– Työpaikkailmoitusten luonti ja julkaisu tarpeen mukaan

– Työnhakija- ja tekijätietojen ylläpito

– Työntekijöiden yhteyshenkilönä toimiminen ja työsuhdeasioiden hoito (sopimukset, työvarusteet yms.)

 

Toivomme hakijoilta:

– Kokemusta rekrytointien läpiviennistä

– Hyviä vuorovaikutus- ja tiimityöskentelytaitoja

– Tavoitteisiin sitoutumista ja halua kehittyä 

– Kiinnostusta henkilöstöpalvelualaa kohtaan                                        

Mikäli tämä pesti herätti aidosti kiinnostuksesi, niin laitathan meille heti hakemusta tulemaan, sillä aloitamme haastattelut heti ja tehtävä täytetään heti sopiva henkilön löydyttyä! Lähetä hakemuksesi ja CV:si palkkatoivomuksineen oheisen hakulinkin kautta ja kerro meille itsestäsi ja taustastasi. 

Lisätietoja tehtävästä ja tulevasta tiimistä antaa,

Joni Flod
050 379 8507
joni.flod@henkilostomestarit.fi

Mestarit Henkilöstöpalvelut Oy on pääasiallisesti rakennus- ja talotekniikan toimialoilla toimiva henkilöstöpalveluyritys. Tuotamme asiakkaillemme monipuolisia henkilöstöratkaisuja vahvalla ammattitaidolla. Työntekijöillemme olemme turvallinen ja luotettava työnantaja sekä väylä rakennusalan uusiin haasteisiin. 

www.henkilostomestarit.fi

Haettavat työntekijät:

1

kpl

Tehtävänimike:

Vastaava työnjohtaja (Rakennus ja maanrakennus), Henkilöstökonsultti (Myynti-, markkinointi-, asiakaspalvelu- ja kaupan alantyöt), Myyjä (Myynti-, markkinointi-, asiakaspalvelu- ja kaupan alantyöt)

Toimiala:

Töihin Mestareille

Työsuhteen tyyppi:

Vakituinen

Työaika:

Kokoaikainen

Työn alkamisajankohta:

Työn sijaintikaupunki:

Espoo,

Tuntimäärä:

37,5h / vk

Etsitkö töitä? Saa avoimet työpaikat sähköpostiisi, ensimmäisenä!