Sähkö- ja automaatioasentaja

Työpaikkakuvaus

Sijainti

Helsinki,

Työsuhteen tyyppi

Vakituinen

Työn alkamisajankohta

Heti / Sopimuksen mukaan

Toimeksiantajamme on suomalainen automaatio- ja sähköalan yritys, joka tekee automaatio- ja sähkökeskusten valmistusta sekä automaatiourakointia Pirkanmaalla ja Etelä-Suomessa. Toimeksiantaja etsii nyt kauttamme nopealla aikataululla motivoitunutta ja ahkeralla asenteella varustettua automaatioasentajaa osaksi energistä ja nuorekasta tiimiään.

Työnkuva koostuu rakennusautomaatiolaitteiden asennus-, kytkentä- ja huoltotöistä sekä järjestelmien tarkastuksista ja niiden toimivuuden testauksesta. Uusi työntekijä saa työsuhteensa alussa tehtävään kattavan perehdytyksen, jonka vuoksi hakijalta ei edellytetä laaja-alaista aiempaa työkokemusta alalta. Työt ovat alussa tasoltaan avustavia, mutta osaamistason kasvaessa työntekijän vastuulle annetaan vaativampia työtehtäviä. Tehtävässä työskennellään Helsingissä ja sen lähialueilla.

Työt alkavat mahdollisimman pian heti sopivan tekijän löydyttyä. Työ on pitkälti arkisin tehtävää päivätyötä, työaikojen kuitenkin ollessa työskentelykohteista riippuen joustavia.

Edellytämme hakijalta:

– Sähkö- tai automaatioalan perustutkintoa.

– Kokemusta sähkö- ja automaatioasennuksista

– Korkeaa motivaatiota ja kiinnostusta alaa kohtaan

– Ahkeraa asennetta ja hyvää oppimiskykyä

– Voimassa olevaa työturvallisuuskorttia

Tarjoamme hakijalle:

– Erinomaisen tilaisuuden kehittyä automaatio- ja sähköalan ammattiosaajaksi

– Kiinnostavan työn energisessä ja mukavassa työyhteisössä

– Kilpailukykyisen palkan

 

Omasta autosta ja B-ajokortista on töihin kulkemisen kannalta hakijalle etua. Tehtävä soveltuu hyvin esimerkiksi sähkö- tai automaatioalan perusopinnot suorittaneelle, jolle on jo kertynyt esimerkiksi koulun työharjoitteluiden tai kesätöiden kautta hieman kokemusta alan työtehtävistä.

Mikäli kiinnostuit tehtävästä, haethan mahdollisimman pian, sillä avoimet työpaikat täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä. Lähetä hakemuksesi ja CV:si palkkatoivomuksineen oheisen hakulinkin kautta. Huomioithan, että haastattelemme potentiaalisia hakijoita jatkuvasti.

Mestarit Henkilöstöpalvelut Oy on rakennusalan ja talotekniikan toimialoilla toimiva henkilöstöpalveluyritys. Yrityksille tuotamme henkilöstöpalveluratkaisuja vahvalla ammattitaidolla. Työntekijöillemme olemme turvallinen ja luotettava työnantaja ja väylä rakennusalan uusiin haasteisiin. Mestareiden toiminta perustuu vahvoihin kumppanuussuhteisiin ja asiakaslähtöisyyteen. www.henkilostomestarit.fi

Jaa työpaikkailmoitus

Jaa Facebookissa
Jaa Linkedinissa
Jaa Twitterissa
Jaa sähköpostilla

Samankaltaiset työpaikat

Etsitkö töitä? Saa avoimet työpaikat sähköpostiisi, ensimmäisenä!

Jätä sähköpostiosoitteesi, laitamme sinulle jatkossa uudet avoimet työpaikat suoraan sähköpostiisi.