Sähköasentaja, haastavat pienkohteet

Työpaikkakuvaus

Sijainti

Uusimaa,

Työsuhteen tyyppi

Määräaikainen

Työn alkamisajankohta

Heti / Sopimuksen mukaan

Etsimme nyt Uudenmaan alueella toimiville asiakasyrityksellemme ammattitaitoista sähköasentajaa haastaviin pienkohteisiin.

Tässä tehtävässä työkohteina ovat laadukkaat omakotitalot sekä vapaa-ajan asunnot, joten edellytämme hakijoilta ammattitaitoa sekä erittäin laadukasta työnjälkeä. Työt sisältävät monipuolisesti sähkö-, valaistus- ja taloautomaatioasennuksia. Työntekijän tulee suoriutua vähintään perustason sähkötöistä itsenäisesti ja taskussa olevien ammattikorttien tulee olla voimassa. Oman auton käyttömahdollisuus katsotaan hakijan eduksi.

Työt alkavat heti tai voit neuvotella töiden aloituksen myös omaan tilanteeseesi sopivaksi. Tarjoamme oikean asenteen ja ammattitaidon omaaville henkilöille pitkät työkohteet, asianmukaiset työvarusteet, osaamiseen perustuvan palkkauksen sekä mahdollisuuden kehittää omaa ammattitaitoa.

Mikäli kiinnostuit tehtävästä, haethan mahdollisimman pian, sillä avoimet työpaikat täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä. Lähetä hakemuksesi ja CV:si palkkatoivomuksineen oheisen hakulinkin kautta. Huomioithan, että haastattelemme potentiaalisia hakijoita jatkuvasti.

Mestarit Henkilöstöpalvelut Oy on rakennusalan ja talotekniikan toimialoilla toimiva henkilöstöpalveluyritys. Yrityksille tuotamme henkilöstöpalveluratkaisuja vahvalla ammattitaidolla. Työntekijöillemme olemme turvallinen ja luotettava työnantaja ja väylä rakennusalan uusiin haasteisiin. Mestareiden toiminta perustuu vahvoihin kumppanuussuhteisiin ja asiakaslähtöisyyteen. www.henkilostomestarit.fi

Jaa työpaikkailmoitus

Jaa Facebookissa
Jaa Linkedinissa
Jaa Twitterissa
Jaa sähköpostilla

Samankaltaiset työpaikat

Etsitkö töitä? Saa avoimet työpaikat sähköpostiisi, ensimmäisenä!

Jätä sähköpostiosoitteesi, laitamme sinulle jatkossa uudet avoimet työpaikat suoraan sähköpostiisi.