Sähköasentaja (heti töitä!)

Työpaikkakuvaus

Sijainti

Uusimaa,

Työsuhteen tyyppi

Vakituinen

Työn alkamisajankohta

Heti

Hei sähköalan ammattilainen! Oletko etsimässä työtä tai uusia haasteita?

 

Mestarit Henkilöstöpalvelut on pääkaupunkiseudun vahvimpia talotekniikan alalle työllistäviä henkilöstöpalveluyrityksiä ja kauttamme työllistyy vuosittain satoja sähköalan osaajia asiakasyrityksiimme. Etsimme nyt pääkaupunkiseudun ja Uudenmaan alueella toimiville toimeksiantajayrityksillemme vahvan ammattitaidon omaavia sähkö- ja automaatioasentajia mielenkiintoisiin työkohteisiin. Työtä on tarjolla joustavasti ja vakituisesti. Kauttamme työllistyy myös jatkuvasti työntekijöitä vakituisiin työsuhteisiin suoraan asiakasyrityksiimme.

 

Jos siis etsit tällä hetkellä sähköalan työtä tai olet ottamassa seuraavaa askelta työurallasi, niin me autamme sinua! Uusia työkohteita on tarjolla päivittäin, joten ota selvää mitä mahdollisuuksia sinulla on työllistyä sinua kiinnostaviin työkohteisiin vaikka heti!

 

Mitä sitoudumme tarjoamaan tuleville Mestareille:

 

– Tuemme urapolkuasi tarjoamalla mahdollisuuden kehittää omaa osaamistasi sähköalalla

– Edistämme työllistymistäsi juuri sinua kiinnostaviin työkohteisiin

– Meiltä saat aina laadukkaat työvarusteet ja -välineet käyttöösi

– Osaamiseesi perustuva kilpailukykyinen palkka maksetaan aina ajallaan ja oikein

– Yksityinen työterveyshuolto tukee jaksamistasi sekä työssä että vapaa-ajalla

– Välitämme aidosti työntekijöistämme 

 

Mitä odotamme tulevilta Mestareilta:

 

Olet etsimämme henkilö, jos sinulla on jo vahva kokemuspohja sähköasennuksista (vähintään 2-3 vuotta) sekä työhön soveltuva koulutus. Arvostamme monipuolista työkokemusta, ammattimaista asennetta ja aitoa halua kehittyä alalla jatkuvasti paremmaksi. Sinulla tulee kuitenkin olla itsenäinen työote ja toivomme, että laadukas työnjälki on sinulle aidosti tärkeää. Emme kuitenkaan oleta, että osaat kaiken jo valmiiksi. 

 

Mahdollisuudesta oman auton käyttöön tai vähintään B-ajokortista on töihin kulkemisen kannalta hakijalle ehdottomasti etua, sillä työkohteet vaihtuvat edellisen valmistuttua tai liikkuminen tapahtuu työautolla. Tämä ei kuitenkaan ole pakollista. Edellytämme myös voimassaolevia ammattikortteja.

 

Oletko valmis ottamaan haasteen vastaan? Hae hommiin mahdollisimman pian, sillä avoimet työpaikat täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä. Lähetä hakemuksesi ja CV:si palkkatoivomuksineen oheisen hakulinkin kautta. Huomioithan, että haastattelemme potentiaalisia hakijoita jatkuvasti.
 

 

Mestarit Henkilöstöpalvelut Oy on talotekniikan ja rakennuttamisen toimialoilla toimiva vakavarainen ja luotettava henkilöstöpalveluyritys. Yrityksille tuotamme henkilöstöpalveluratkaisuja vahvalla ammattitaidolla. Työntekijöillemme olemme turvallinen ja luotettava työnantaja ja väylä rakennus- ja talotekniikka-alan uusiin haasteisiin. Mestareiden toiminta perustuu vahvoihin kumppanuussuhteisiin ja asiakaslähtöisyyteen. www.henkilostomestarit.fi

Jaa työpaikkailmoitus

Jaa Facebookissa
Jaa Linkedinissa
Jaa Twitterissa
Jaa sähköpostilla

Samankaltaiset työpaikat

Etsitkö töitä? Saa avoimet työpaikat sähköpostiisi, ensimmäisenä!

Jätä sähköpostiosoitteesi, laitamme sinulle jatkossa uudet avoimet työpaikat suoraan sähköpostiisi.