Sähköasentaja, sähköautojen latauspisteet

Uusimaa

Sovitaan tekijän kanssa

6 - 12 kk

Työpaikkakuvaus

Etsimme nyt sähköautojen latausjärjestelmiin perehtynyttä sähköasentajaa Helsingin alueelle. Tehtävään valittu henkilö rekrytoituu suoraan asiakasyrityksemme palkkalistoille.

Tässä tehtävässä pääset kartoittamaan ja toteuttamaan sähköautojen latausratkaisuja. Tehtävä pitää sisällään myös latausjärjestelmiin liittyvien hankkeiden suunnittelua, asennustöitä sekä raportointia. Sen lisäksi vastaat huoltotöiden laadusta, toiminnan tuloksellisuudesta sekä asiakastyytyväisyydestä yhdessä muun tiimin kanssa. 

Tehtävään valitulla henkilöllä tulee olla sähköalan tutkinto sekä valmiudet suoriutua vähintään perustason sähkötöistä itsenäisesti. Lisäksi edellytämme sähköautojen latausjärjestelmien tuntemusta sekä niihin liittyvää työkokemusta. Oman auton käyttömahdollisuus katsotaan hakijan eduksi.

Edellytämme hakijoilta: 

  • soveltuvaa sähköalan koulutusta, sähköautojen latausjärjestelmien tuntemusta sekä niihin liittyvää työkokemusta
  • osaamista Office-ohjelmien käytöstä ja kirjallisesta raportoinnisa
  • asiakaspalveluhenkisyyttä ja taitoa työskennellä asiakasrajapinnassa 
  • hyviä vuorovaikutus- ja tiimityötaitoja sekä halua oppia ja kehittyä ammatillisesti
  • voimassa olevia ammattikortteja

Työt alkavat sopimuksen mukaan. Asiakkaamme tarjoaa tehtävään valitulle henkilölle mielenkiintoisen ja haastavan työn kasvavassa yrityksessä, osaavan tiimin tuen, kilpailukykyisen palkkauksen sekä mahdollisuuden kehittää omaa ammattitaitoa.

Mikäli kiinnostuit tehtävästä, haethan mahdollisimman pian, sillä paikka täytetääm heti sopivan henkilön löydyttyä. Lähetä hakemuksesi ja CV:si palkkatoivomuksineen oheisen hakulinkin kautta. Huomioithan, että haastattelemme potentiaalisia hakijoita jo hakuaikana.

Mestarit Henkilöstöpalvelut Oy on rakennusalan ja talotekniikan toimialoilla toimiva henkilöstöpalveluyritys. Yrityksille tuotamme henkilöstöpalveluratkaisuja vahvalla ammattitaidolla. Työntekijöillemme olemme turvallinen ja luotettava työnantaja ja väylä rakennusalan uusiin haasteisiin. Mestareiden toiminta perustuu vahvoihin kumppanuussuhteisiin ja asiakaslähtöisyyteen. www.henkilostomestarit.fi

Haettavat työntekijät:

1

kpl

Tehtävänimike:

Sähköasentaja (LVIS)

Toimiala:

Sähkö

Työsuhteen tyyppi:

Määräaikainen

Työaika:

Kokoaikainen

Työn alkamisajankohta:

Työn sijaintikaupunki:

Helsinki,

Tuntimäärä:

40h/vk

Turvallinen ja luotettava väylä eri aloille, uusiin haasteisiin

Vuonna 2016 perustettu Mestarit Henkilöstöpalvelut Oy tuottaa monipuolisesti henkilöstöratkaisupalveluita rakennusalan yrityksille.

Mestareiden toimintaa ohjaavat aina yhteiset arvot ja pelisäännöt. Meille ja työntekijöillemme tärkeitä arvoja ovat nopeus, laadukkuus ja asiakaslähtöisyys. Odotamme työntekijöiltämme myös aitoa kiinnostusta alaa kohtaan.

Työnantajana olemme arvostettu muun muassa siksi, että välitämme aidosti työntekijöistämme.

Miksi valita Mestarit työnantajaksi?

Mestareiden tiimi. Alan pitkän linjan asiantuntijuutta henkilöstövuokraus- ja suorarekrytointipalveluissa.

Haettavat työntekijät:

1

kpl

Tehtävänimike:

Sähköasentaja (LVIS)

Toimiala:

Sähkö

Työsuhteen tyyppi:

Määräaikainen

Työaika:

Kokoaikainen

Työn alkamisajankohta:

Työn sijaintikaupunki:

Helsinki,

Tuntimäärä:

40h/vk

Etsitkö töitä? Saa avoimet työpaikat sähköpostiisi, ensimmäisenä!