Sähköasentaja saneerauskohteisiin (Tampere)

Pirkanmaa

Sovitaan tekijän kanssa

Yli 12 kuukautta

Työpaikkakuvaus

Etsimme nyt asiakasyrityksellemme itsenäiseen työhön kykenevää sähköasentajaa Tampereen alueelle. Asiakasyrityksen kohteet koostuvat saneerauskohteista. 

Edellytämme hakijoilta vähintään vuoden verran kokemusta sähköasentajan työtehtävistä saneerauskohteista sekä pätevyyskorttien voimassaoloa. Mahdollisuus sekä oman auton että käsityökalujen käyttöön on iso etu, mutta ei välttämättömyys. Järjestämme tarvittavat työkalut sinulle akkukoneista lähtien sekä työvaatteet joka säälle.

Työt alkavat heti tai voit neuvotella töiden aloituksen myös omaan tilanteeseesi sopivaksi. Tarjoamme oikean asenteen ja ammattitaidon omaaville henkilöille pitkät työkohteet, asianmukaiset työvarusteet, kattavan työterveyshuollon Pihlajalinnalla, osaamiseen perustuvan palkkauksen sekä mahdollisuuden kehittää omaa ammattitaitoa. Korttikoulutukset saat meidän kautta, mikäli ne umpeutuvat ollessasi mestareilla töissä. 

Mikäli kiinnostuit tehtävästä, haethan mahdollisimman pian, sillä avoimet työpaikat täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä. Lähetä hakemuksesi ja CV:si palkkatoivomuksineen oheisen hakulinkin kautta. Huomioithan, että haastattelemme potentiaalisia hakijoita jatkuvasti.

Mestarit Henkilöstöpalvelut Oy on rakennusalan ja talotekniikan toimialoilla toimiva henkilöstöpalveluyritys. Yrityksille tuotamme henkilöstöpalveluratkaisuja vahvalla ammattitaidolla. Työntekijöillemme olemme turvallinen ja luotettava työnantaja ja väylä rakennusalan uusiin haasteisiin. Mestareiden toiminta perustuu vahvoihin kumppanuussuhteisiin ja asiakaslähtöisyyteen. www.henkilostomestarit.fi

Haettavat työntekijät:

3

kpl

Tehtävänimike:

Sähköasentaja (LVIS)

Toimiala:

Sähkö

Työsuhteen tyyppi:

Määräaikainen

Työaika:

Kokoaikainen

Työn alkamisajankohta:

Työn sijaintikaupunki:

Tampere,

Tuntimäärä:

40h / vk

Turvallinen ja luotettava väylä eri aloille, uusiin haasteisiin

Vuonna 2016 perustettu Mestarit Henkilöstöpalvelut Oy tuottaa monipuolisesti henkilöstöratkaisupalveluita rakennusalan yrityksille.

Mestareiden toimintaa ohjaavat aina yhteiset arvot ja pelisäännöt. Meille ja työntekijöillemme tärkeitä arvoja ovat nopeus, laadukkuus ja asiakaslähtöisyys. Odotamme työntekijöiltämme myös aitoa kiinnostusta alaa kohtaan.

Työnantajana olemme arvostettu muun muassa siksi, että välitämme aidosti työntekijöistämme.

Miksi valita Mestarit työnantajaksi?

Mestareiden tiimi. Alan pitkän linjan asiantuntijuutta henkilöstövuokraus- ja suorarekrytointipalveluissa.

Haettavat työntekijät:

3

kpl

Tehtävänimike:

Sähköasentaja (LVIS)

Toimiala:

Sähkö

Työsuhteen tyyppi:

Määräaikainen

Työaika:

Kokoaikainen

Työn alkamisajankohta:

Työn sijaintikaupunki:

Tampere,

Tuntimäärä:

40h / vk

Etsitkö töitä? Saa avoimet työpaikat sähköpostiisi, ensimmäisenä!