Sähköasentaja urakkatyömaalle

Uusimaa

Sovitaan tekijän kanssa

Yli 12 kuukautta

Työpaikkakuvaus

Etsimme nyt pääkaupunkiseudun alueella toimivalle asiakasyrityksellemme vahvan ammattitaidon omaavaa sähköasentajaa urakkakohteeseen. Kyseessä on rekrytointitoimeksianto eli työllistyt suoraan asiakasyritykseen. Asiakasyrityksemme on yksi toimialan johtavista tekijöistä. Tässä työpaikassa pääset hyödyntämään osaamistasi monipuolisissa sekä muuttuvissa urakointikohteissa. Työkohteet koostuvat pääosin uudistoimitila kohteista. 

Edellytämme hakijoilta vähintään viiden vuoden kokemusta erinäisistä sähköasentajan työtehtävistä. Aiempi kokemus kärkimiehenä toimimisesta katsotaan suureksi eduksi. Hakijalla tulee olla myös voimassa tarvittavat pätevyydet. Arvostamme hakijalta aitoa motivaatiota työtä kohtaan sekä halua kehittyä alan rautaiseksi ammattilaiseksi. Auton käyttömahdollisuus katsotaan eduksi.  

Asiakasyrityksemme tarjoaa nykyaikaiset työvälineet ja menetelmät. Kattavan työterveyshuollon. Työstäsi tulet saamaan osaamistasoasi vastaavan kilpailukykyisen palkan. 

Mikäli kiinnostuit tehtävästä, haethan mahdollisimman pian, sillä avoimet työpaikat täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä. Lähetä hakemuksesi ja CV:si palkkatoivomuksineen oheisen hakulinkin kautta tai soita meille, niin kerromme lisää. Huomioithan, että haastattelemme potentiaalisia hakijoita jatkuvasti.
 

Mestarit Henkilöstöpalvelut Oy on rakennusalan ja talotekniikan toimialoilla toimiva henkilöstöpalveluyritys. Yrityksille tuotamme henkilöstöpalveluratkaisuja vahvalla ammattitaidolla. Työntekijöillemme olemme turvallinen ja luotettava työnantaja ja väylä rakennusalan uusiin haasteisiin. Mestareiden toiminta perustuu vahvoihin kumppanuussuhteisiin ja asiakaslähtöisyyteen. www.henkilostomestarit.fi

Haettavat työntekijät:

1

kpl

Tehtävänimike:

Sähköasentaja (LVIS)

Toimiala:

Sähkö

Työsuhteen tyyppi:

Vakituinen

Työaika:

Kokoaikainen

Työn alkamisajankohta:

Työn sijaintikaupunki:

Helsinki,

Tuntimäärä:

40h/vk

Turvallinen ja luotettava väylä eri aloille, uusiin haasteisiin

Vuonna 2016 perustettu Mestarit Henkilöstöpalvelut Oy tuottaa monipuolisesti henkilöstöratkaisupalveluita rakennusalan yrityksille.

Mestareiden toimintaa ohjaavat aina yhteiset arvot ja pelisäännöt. Meille ja työntekijöillemme tärkeitä arvoja ovat nopeus, laadukkuus ja asiakaslähtöisyys. Odotamme työntekijöiltämme myös aitoa kiinnostusta alaa kohtaan.

Työnantajana olemme arvostettu muun muassa siksi, että välitämme aidosti työntekijöistämme.

Miksi valita Mestarit työnantajaksi?

Mestareiden tiimi. Alan pitkän linjan asiantuntijuutta henkilöstövuokraus- ja suorarekrytointipalveluissa.

Haettavat työntekijät:

1

kpl

Tehtävänimike:

Sähköasentaja (LVIS)

Toimiala:

Sähkö

Työsuhteen tyyppi:

Vakituinen

Työaika:

Kokoaikainen

Työn alkamisajankohta:

Työn sijaintikaupunki:

Helsinki,

Tuntimäärä:

40h/vk

Etsitkö töitä? Saa avoimet työpaikat sähköpostiisi, ensimmäisenä!