Sähköasentaja Vantaalle

Työpaikkakuvaus

Sijainti

Uusimaa, Vantaa,

Työsuhteen tyyppi

Määräaikainen

Työn alkamisajankohta

Heti / Sopimuksen mukaan

Etsimme nyt asiakasyritykseemme motivoitunutta ja ammattitaitoista sähköasentajaa monipuolisiin valaisinasennuksiin.

Työ on liikkuvaa ja kohteet sijaitsevat pääasiassa Vantaalla sekä Vantaan lähialueella. Työ pitää sisällään valaisinmuutostöitä toimitilakohteissa.

Edellytämme hakijoilta sähköasentajan tutkintoa sekä jonkin verran soveltuvaa työkokemusta sähköasentajan töistä. Työntekijän tulee suoriutua ainakin perustason sähkötöistä itsenäisesti. Asiakasyrityksemme kuitenkin kouluttaa työntekijänsä tehtävään, joten kaikkea ei tarvitse osata valmiiksi; voit siis olla juuri alalle valmistunut tekijä. Taskussa olevien ammattikorttien tulee kuitenkin olla voimassa. Tässä tehtävässä osaamistakin tärkeämpää on hyvä asenne!

Eduksi katsotaan matkustusvalmius reissutöihin, koska yritys toimii myös muissa pohjoismaissa. Yritys tarjoaa majoituksen ja matkakulut kohdepaikkakunnalle reissutöihin lähteville. Työssä saattaa myös olla ajoittain ilta- ja yövuoroa.

Tarjoamme reippaan asenteen ja ammattitaidon omaaville henkilöille mielenkiintoisen työn ja mahdollisuuden kehittää omaa osaamistaan laajasti. Työ on aluksi vuokratyösuhde, mutta myöhemmin on mahdollista työllistyä suoraan asiakkaalle vakituiseen työsuhteeseen.

Mikäli kiinnostuit tehtävästä, haethan mahdollisimman pian, sillä avoimet työpaikat täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä. Lähetä hakemuksesi ja CV:si oheisen hakulinkin kautta. Huomioithan, että haastattelemme potentiaalisia hakijoita jatkuvasti.
 

Mestarit Henkilöstöpalvelut Oy on rakennusalan ja talotekniikan toimialoilla toimiva henkilöstöpalveluyritys. Yrityksille tuotamme henkilöstöpalveluratkaisuja vahvalla ammattitaidolla. Työntekijöillemme olemme turvallinen ja luotettava työnantaja ja väylä rakennusalan uusiin haasteisiin. Mestareiden toiminta perustuu vahvoihin kumppanuussuhteisiin ja asiakaslähtöisyyteen. www.henkilostomestarit.fi

Jaa työpaikkailmoitus

Jaa Facebookissa
Jaa Linkedinissa
Jaa Twitterissa
Jaa sähköpostilla

Samankaltaiset työpaikat

Etsitkö töitä? Saa avoimet työpaikat sähköpostiisi, ensimmäisenä!

Jätä sähköpostiosoitteesi, laitamme sinulle jatkossa uudet avoimet työpaikat suoraan sähköpostiisi.