Sähköasentaja (yötyö)

Työpaikkakuvaus

Etsimme nyt pääkaupunkiseudun alueella toimivalle asiakasyrityksellemme sähköasentajaa yötyöhön.

Tässä tehtävässä teet pääasiallisesti valaisinasennuksia erilaisissa toimitiloissa, myymälöissä sekä tuotantotiloissa kohteiden aukiolo- ja toimistoaikojen ulkopuolella. Tästä syystä etsimme henkilöä, joka on valmis tekemään pääsääntöisesti yövuoroja. 

Edellytämme hakijoilta vähintään vuoden soveltuvaa työkokemusta sähköasentajan töistä sekä tietysti sähkö- ja automaatioasentajan koulutusta. Työntekijän tulee suoriutua työtehtävistä itsenäisesti. Monipuolinen kokemus katsotaan eduksi ja tarkempi tehtävänkuva määrittyy osaamisesi sekä oman kiinnostuksesi mukaan. Taskussa olevien ammattikorttien tulisi olla voimassa ja mahdollisuus oman auton käyttöön on iso etu.

Työt alkavat lähtökohtaisesti 17.1.2022, mutta voit neuvotella töiden aloituksen myös omaan tilanteeseesi sopivaksi. Hyvälle tekijälle on tarjolla jopa vakituinen työpaikka ja töitä niin kauan, kuin jaksaa tehdä. 

Mikäli kiinnostuit tehtävästä, haethan mahdollisimman pian, sillä avoin työpaikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Lähetä hakemuksesi ja CV:si palkkatoivomuksineen oheisen hakulinkin kautta. Huomioithan, että haastattelemme potentiaalisia hakijoita jo hakuaikana.

Mestarit Henkilöstöpalvelut Oy on rakennusalan ja talotekniikan toimialoilla toimiva henkilöstöpalveluyritys. Yrityksille tuotamme henkilöstöpalveluratkaisuja vahvalla ammattitaidolla. Työntekijöillemme olemme turvallinen ja luotettava työnantaja ja väylä rakennusalan uusiin haasteisiin. Mestareiden toiminta perustuu vahvoihin kumppanuussuhteisiin ja asiakaslähtöisyyteen. www.henkilostomestarit.fi

Jaa työpaikkailmoitus

Share on facebook
Jaa Facebookissa
Share on linkedin
Jaa Linkedinissa
Share on twitter
Jaa Twitterissa
Share on email
Jaa sähköpostilla

Lisää työpaikkoja

Lisätiedot

Haettavat työntekijät: 1kpl
Tehtävänimike: Sähköasentaja (LVIS)
Toimiala: LVIS
Työsuhteen tyyppi: Määräaikainen
Työaika: Kokoaikainen
Työn alkamisajankohta: Heti / Sopimuksen mukaan
Maakunta: Uusimaa
Työn sijaintikaupunki: Helsinki,
Työn kesto: 6 – 12 kk
Tuntimäärä: 40h/vk
Työn sijaintikunta: Helsinki

Etsitkö töitä? Saa avoimet työpaikat sähköpostiisi, ensimmäisenä!

Jätä sähköpostiosoitteesi, laitamme sinulle jatkossa uudet avoimet työpaikat suoraan sähköpostiisi.