Sähköasentajia huoltokohteisiin (Tampere)

Työpaikkakuvaus

Sijainti

Pirkanmaa, Tampere,

Työsuhteen tyyppi

Määräaikainen

Työn alkamisajankohta

Heti / Sopimuksen mukaan

Etsimme nyt Tampereen seudulla toimivalle asiakasyrityksellemme asiakaspalveluhenkisiä ja monipuolisella osaamisella varustettuja sähköasentajia huoltopuolen keikoille.

Tässä tehtävässä teet pieniä huolto- ja vikakorjauksia muuttuvissa työkohteissa Pirkanmaan alueella. Toimit mahdollisesti ajoittain myös asiakkaiden tiloissa, joten toivomme, että sinulta löytyy myös asiakaspalveluasennetta. Monipuolinen kokemus katsotaan eduksi ja tarkempi tehtävänkuva määrittyy osaamisesi sekä oman kiinnostuksesi mukaan.

Työt alkavat heti tai voit neuvotella töiden aloituksen myös omaan tilanteeseesi sopivaksi. Hyvälle tekijälle tarjolla jopa vakituinen työpaikka ja töitä niin kauan, kuin jaksaa tehdä. 

Toivomme hakijoilta:

  • väh. vuoden soveltuvaa työkokemusta huoltosähköasentajan töistä
  • soveltuvaa koulutusta
  • kykyä suoriutua työtehtävistä itsenäisesti
  • B-ajokorttia sekä voimassa olevia ammattikortteja
  • oman auton käyttömahdollisuutta sekä omia käsityökaluja (ei kuitenkaan välttämättömyys)

Tarjoamme oikean asenteen ja ammattitaidon omaaville henkilöille pitkät työkohteet, asianmukaiset työvarusteet, osaamiseen perustuvan palkkauksen sekä mahdollisuuden kehittää omaa ammattitaitoa.

Mikäli kiinnostuit tehtävästä, haethan mahdollisimman pian, sillä avoimet työpaikat täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä. Lähetä hakemuksesi ja CV:si palkkatoivomuksineen oheisen hakulinkin kautta. Huomioithan, että haastattelemme potentiaalisia hakijoita jatkuvasti.

Mestarit Henkilöstöpalvelut Oy on rakennusalan ja talotekniikan toimialoilla toimiva henkilöstöpalveluyritys. Yrityksille tuotamme henkilöstöpalveluratkaisuja vahvalla ammattitaidolla. Työntekijöillemme olemme turvallinen ja luotettava työnantaja ja väylä rakennusalan uusiin haasteisiin. Mestareiden toiminta perustuu vahvoihin kumppanuussuhteisiin ja asiakaslähtöisyyteen. www.henkilostomestarit.fi

Jaa työpaikkailmoitus

Jaa Facebookissa
Jaa Linkedinissa
Jaa Twitterissa
Jaa sähköpostilla

Samankaltaiset työpaikat

Etsitkö töitä? Saa avoimet työpaikat sähköpostiisi, ensimmäisenä!

Jätä sähköpostiosoitteesi, laitamme sinulle jatkossa uudet avoimet työpaikat suoraan sähköpostiisi.