Sähkötarjouslaskija Turkuun

Työpaikkakuvaus

Sijainti

Turku,

Työsuhteen tyyppi

Vakituinen

Työn alkamisajankohta

Heti / Sopimuksen mukaan

Etsimme asiakasyrityksellemme vakituiseen työsuhteeseen sähkötarjouslaskijaa toimitilapuolelle Turkuun. Asiakasyrityksemme tarjoaa myös mahdollisuuden etätyöhön. Aiempi työkokemus tarjouslaskijan tehtävistä katsotaan eduksi. 

Tehtävään valittava henkilö rekrytoituu suoraan asiakasyrityksemme palvelukseen.

Tehtävässä pärjäät, jos sinulla on:

  • Soveltuva koulutus tehtävään
  • Työkokemusta sähköalalta ja sähköurakoiden laskennasta
  • Hyvää tietoteknistä osaamista
  • Halu oppia ja tehdä asiat paremmin
  • Hyvät vuorovaikutustaidot 

Arvostamme kokonaisuuksien hallintaa ja aiempaa kokemusta tarjouslaskijan työtehtävistä. Pääset työskentelemään mielenkiintoisten hankkeiden parissa. Työn aloitus sopimuksen mukaan. Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen ja haastavan työn kasvavassa yrityksessä, osaavan tiimin tuen sekä kilpailukykyisen palkkauksen.

Käy katsomassa työntekijävideomme suorarekrytoinnista https://youtu.be/7OEcTxcQSTI

Mikäli kiinnostuit tehtävästä, haethan mahdollisimman pian, sillä avoimet työpaikat täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä. Lähetä hakemuksesi ja CV:si palkkatoivomuksineen oheisen hakulinkin kautta tai sähköpostitse osoitteeseen prorekrytointi@henkilostomestarit.fi otsikolla Tarjouslaskija. Huomioithan, että haastattelemme potentiaalisia hakijoita jo hakuaikana.

Mestarit Henkilöstöpalvelut Oy on rakennusalan ja talotekniikan toimialoilla toimiva henkilöstöpalveluyritys. Yrityksille tuotamme henkilöstöpalveluratkaisuja vahvalla ammattitaidolla. Työntekijöillemme olemme turvallinen ja luotettava työnantaja ja väylä rakennusalan uusiin haasteisiin. Mestareiden toiminta perustuu vahvoihin kumppanuussuhteisiin ja asiakaslähtöisyyteen. www.henkilostomestarit.fi

Jaa työpaikkailmoitus

Jaa Facebookissa
Jaa Linkedinissa
Jaa Twitterissa
Jaa sähköpostilla

Samankaltaiset työpaikat

Etsitkö töitä? Saa avoimet työpaikat sähköpostiisi, ensimmäisenä!

Jätä sähköpostiosoitteesi, laitamme sinulle jatkossa uudet avoimet työpaikat suoraan sähköpostiisi.