Suunnittelu-/projektipäällikkö

Työpaikkakuvaus

Haemme nyt asuntotuotantoon erikoistuneelle asiakkaallemme kehitysorientoitunutta suunnittelu-/projektipäällikköä pääkaupunkiseudulle.

Tässä tehtävässä vastaat kokonaisvaltaisesti asuntotuotantoon liittyvästä suunnittelun johtamisesta. Pääasiallisena vastuualueenasi on suunnitteluvaiheessa olevien hankkeiden saattaminen tuotantoon aikataulujen mukaisesti ja asiakkaamme toimintaperiaatteiden mukaisesti suunniteltuna.

Tehtävä sopii vastuulliselle henkilölle, joka viihtyy sekä työmaalla että toimistolla ja jolle vaihtelevat sekä yllättävät tilanteet tuovat vain lisäenergiaa työskentelyyn. Tehtävän menestyksellinen hoitaminen vaatii jämäkkää neuvottelutaitoa, hyvää paineensietokykyä ja järjestelmällistä työskentelyotetta, sekä kykyä nopeaan päätöksentekoon asiakkaiden tarpeet huomioiden.

Tehtävään valittu henkilö saa itsenäisen ja vastuullisen roolin, joka on motivoiva ja monipuolinen; tässä tehtävässä pääsee aidosti vaikuttamaan asiakasyrityksemme toimintatapoihin! 

Asiakkaamme arvostaa:

  • Tehtävään soveltuvaa koulutustaustaa (esim. rakennusmestari, rakennusinsinööri tai DI)
  • Kokemusta suunnitteluprosessin johtamisesta
  • Kykyä arvioida suunnitelmien kelpoisuutta sekä tunnistaa mahdollisia kehityskohtia
  • Hyvää aikataulutus- ja organisointikykyä sekä laajojen projektikokonaisuuksien yhtäaikaista hallintaa 
  • Asiakaspalveluhenkisyyttä sekä halua ja kykyä toimia yhteistyössä hankkeiden eri osapuolten kanssa
  • Kokemusta esimiestyöskentelystä sekä ymmärrystä henkilöstöjohtamisen osa-alueilta

Asiakasyrityksemme tarjoaa tehtävään valitulle henkilöllle kilpailukykyisen palkan sekä hyvät puitteet kehittyä ja viihtyä työssään!

Mikäli kiinnostuit tehtävästä, haethan mahdollisimman pian, sillä paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Lähetä hakemuksesi ja CV:si palkkatoivomuksineen oheisen hakulinkin kautta. Huomioithan, että haastattelemme potentiaalisia hakijoita jo hakuaikana.

Mestarit Henkilöstöpalvelut Oy on rakennusalan ja talotekniikan toimialoilla toimiva henkilöstöpalveluyritys. Yrityksille tuotamme henkilöstöpalveluratkaisuja vahvalla ammattitaidolla. Työntekijöillemme olemme turvallinen ja luotettava työnantaja ja väylä rakennusalan uusiin haasteisiin. Mestareiden toiminta perustuu vahvoihin kumppanuussuhteisiin ja asiakaslähtöisyyteen. www.henkilostomestarit.fi

Jaa työpaikkailmoitus

Share on facebook
Jaa Facebookissa
Share on linkedin
Jaa Linkedinissa
Share on twitter
Jaa Twitterissa
Share on email
Jaa sähköpostilla

Lisää pro-rekry -työpaikkoja

Lisätiedot

Haettavat työntekijät: 1kpl
Tehtävänimike: Vastaava työnjohtaja (Rakennus ja maanrakennus), Rakennusalan työnjohtajat (Rakennus ja maanrakennus), Rakennusinsinööri (Rakennus ja maanrakennus)
Toimiala: Pro-Rekrytointi
Työsuhteen tyyppi: Vakituinen
Työaika: Kokoaikainen
Työn alkamisajankohta: Sopimuksen mukaan
Maakunta: Uusimaa
Työn sijaintikaupunki: Uusimaa,
Työn kesto: Yli 12 kuukautta
Tuntimäärä: 40h/vk

Etsitkö töitä? Saa avoimet työpaikat sähköpostiisi, ensimmäisenä!

Jätä sähköpostiosoitteesi, laitamme sinulle jatkossa uudet avoimet työpaikat suoraan sähköpostiisi.