Työmaapäällikkö (ratarakentaminen)

Työpaikkakuvaus

Asiakkaamme etsii kauttamme työmaapäällikköä pääkaupunkiseudulle. Kyseessä on vastaperustettu yhteisyritys, jonka omistajakuntana ja taustalla toimii kaksi vakavaraista infrarakentamisen toimijaa (liikevaihdot n. 40 milj. € sekä 60 milj. €).

Työmaapäällikön tehtävässä vastaat työmaan kokonaisvaltaisesta läpiviennistä. Tehtävään valittu henkilö työllistyy suoraan asiakkaamme palvelukseen. Tämä toimeksianto on ainutlaatuinen, sillä tehtävään valitulla henkilöllä on mahdollisuus päästä uunituoreen, ratarakentamiseen erikoistuneen yrityksen osakkaaksi!

Työmaapäällikön tehtävää varten etsimme henkilöä, jolta löytyy soveltuva korkeakoulutausta (insinööri tai DI) sekä vankkaa työnjohtokokemusta ratahankkeiden parista.

Asiakkaamme takaa työntekijöilleen hyvät henkilöstöedut ja monipuoliset kehittymismahdollisuudet sekä mahdollisuuden yrityksen osakkuuteen. Työtä tehdään tiiminä ja sparrailutukenasi on rautaisia infra-alan ammattilaisia, joilta löytyy useiden kymmenien vuosien kokemus. 

Arvostamme hakijoiden

  • soveltuvaa korkeakoulutaustaa (insinööri tai diplomi-insinööri)
  • vähintään viiden vuoden työkokemusta projektinjohtotehtävistä ratahankkeiden parista
  • matkustusvalmiutta
  • projektinjohtotyökalu sekä MS Office -osaamista
  • sujuvaa suullista ja kirjallista suomen sekä englannin kielen taitoa

Mikäli kiinnostuit tehtävästä, haethan mahdollisimman pian, sillä tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Lähetä hakemuksesi ja CV:si palkkatoivomuksineen oheisen hakulinkin kautta. Huomioithan, että haastattelemme potentiaalisia hakijoita jo hakuaikana.

Mestarit Henkilöstöpalvelut Oy on rakennusalan ja talotekniikan toimialoilla toimiva henkilöstöpalveluyritys. Yrityksille tuotamme henkilöstöpalveluratkaisuja vahvalla ammattitaidolla. Työntekijöillemme olemme turvallinen ja luotettava työnantaja ja väylä rakennusalan uusiin haasteisiin. Mestareiden toiminta perustuu vahvoihin kumppanuussuhteisiin ja asiakaslähtöisyyteen. www.henkilostomestarit.fi

Jaa työpaikkailmoitus

Jaa Facebookissa
Jaa Linkedinissa
Jaa Twitterissa
Jaa sähköpostilla

Lisää pro-rekry -työpaikkoja

Lisätiedot

Haettavat työntekijät: 1kpl
Tehtävänimike: Vastaava työnjohtaja (Rakennus ja maanrakennus)
Toimiala: Pro-Rekrytointi
Työsuhteen tyyppi: Vakituinen
Työaika: Kokoaikainen
Työn alkamisajankohta: Sopimuksen mukaan
Maakunta: Uusimaa
Työn sijaintikaupunki: Uusimaa,
Työn kesto: Yli 12 kuukautta
Tuntimäärä: 40h/vk

Etsitkö töitä? Saa avoimet työpaikat sähköpostiisi, ensimmäisenä!

Jätä sähköpostiosoitteesi, laitamme sinulle jatkossa uudet avoimet työpaikat suoraan sähköpostiisi.