Viestintäpäällikkö

Työpaikkakuvaus

Oletko sinä etsimämme viestinnän moniosaaja?

Etsimme yhdessä asuontorakentamiseen erikoistuneen asiakkaamme kanssa viestintäpäällikköä Espoossa sijaitsevaan toimipisteeseen. Kyseiseen tehtävään valittu henkilö rekrytoituu suoraan asiakasyrityksemme palvelukseen ja työt alkavat joustavasti loppuvuoden aikana.

Viestintäpäällikön tehtävässä päävastuualueenasi on liiketoimintaa ja kasvua tukevan sidosryhmäviestinnän kehittäminen. Näkemystäsi tarvitaan myös yrityksen markkinointiviestinnän sekä sisäiseisen viestinnän erinäisissä kehittämisprojekteissa – toimit siis olennaisessa roolissa asiakasyrityksemme brändin kehittämisen kannalta. Tämän lisäksi edistät yhteistyötä sidosryhmien kanssa ja toteutat mm. pörssitiedottamista. 

Koska tehtävä edellyttää näkemystä viestinnän sekä brändin kehittämisestä, toivomme hakijoilta vankkaa työkokemusta monipuolisista viestinnän tehtävistä sekä tehtävään soveltuvaa koulutustaustaa. Tehtävä edellyttää myös aiempaa kokemusta pörssitiedottamisesta sekä sujuvaa englannin ja suomen kielen taitoa. Työskentelyotteeltasi olet idearikas, rohkea ja toimeen tarttuva viestinnän ammattilainen. 

Mikäli kiinnostuit tehtävästä, haethan paikkaa mahdollisimman pian, sillä tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä!  Huomioithan, että haastattelemme hakijoita jo hakuaikana. Lähetä hakemuksesi ja CV:si palkkatoivomuksineen oheisen hakulinkin kautta, ja kerro meille itsestäsi sekä tähän tehtävään soveltuvasta taustastasi. 

Käy myös katsomassa työntekijävideomme suorarekrytoinnista https://youtu.be/7OEcTxcQSTI

Mestarit Henkilöstöpalvelut Oy on pääasiallisesti rakennus- ja talotekniikan toimialoilla toimiva henkilöstöpalveluyritys. Tuotamme asiakkaillemme monipuolisia henkilöstöratkaisuja vahvalla ammattitaidolla. Työntekijöillemme olemme turvallinen ja luotettava työnantaja sekä väylä rakennusalan uusiin haasteisiin. 

www.henkilostomestarit.fi

Jaa työpaikkailmoitus

Share on facebook
Jaa Facebookissa
Share on linkedin
Jaa Linkedinissa
Share on twitter
Jaa Twitterissa
Share on email
Jaa sähköpostilla

Lisää pro-rekry -työpaikkoja

Lisätiedot

Haettavat työntekijät: 1kpl
Tehtävänimike: Viestintäkoordinaattori (Pro-Rekrytointi), Viestintäpäällikkö (Pro-Rekrytointi), Viestintäpäällikkö (Pro-Rekrytointi)
Toimiala: Pro-Rekrytointi
Työsuhteen tyyppi: Vakituinen
Työaika: Kokoaikainen
Työn alkamisajankohta: Sopimuksen mukaan mahdollisimman pian
Maakunta: Uusimaa
Työn sijaintikaupunki: Uusimaa, Espoo,
Työn kesto: Yli 12 kuukautta
Tuntimäärä: 37,5h / vk
Työn sijaintikunta: Espoo

Etsitkö töitä? Saa avoimet työpaikat sähköpostiisi, ensimmäisenä!

Jätä sähköpostiosoitteesi, laitamme sinulle jatkossa uudet avoimet työpaikat suoraan sähköpostiisi.