Henkilöstön vuokraus

Sähköasennus

Mestarit Henkilöstöpalvelut tarjoaa sähköasentajia. Kaapelin vedosta huippuammattilaisiin! Työllistämme sähköasentajia sekä uudis- että saneerauskohteisiin.

LVI-asennus

Mestarit tarjoaa LVI-alan ammattilaiset niin suorarekrytointeina kuin vuokrasuhteisiinkin. LVI-alan kasvava kysyntä työllistää Mestareita päivittäin, sillä ammattilaiset työllistyvät erittäin nopeasti kohteisiin.

Infra-rakentaminen

Tarjoamme maanrakennusurakoitsijoille ammattilaisia kaivinkoneen perämiehistä työnjohtoon. Mestarit työllistävät tällä hetkellä useita maanrakennusalan ammattilaisia useissa pääkaupunkiseudun kohteissa.

Teollisuus

Työllistämme teollisuusalalle pääosin sähkö- ja automaatioasentajia sekä elektroniikka-asentajia. Meiltä saat myös automaatioalan insinöörit sekä muut teollisuuden toimihenkilöt.

Talonrakennus

Mestarit toimivat rakennuspuolella kokonaisvaltaisesti. Olipa tarpeesi sitten korjaus- tai uudispuolella, meiltä saat laadukkaat tekijät niin aputöihin kuin rakennusalan ammattitöihin.

Kiinteistöhuolto

Mestarit tarjoavat kiinteistöhuoltoalan ammattilaiset. Teemme kiinteistöhuollon puolella suorarekrytoinnit (isännöitsijät, kiinteistösihteerit, kiinteistönhoitajat jne.) ja henkilöstövuokrauksen saralla mm. siivoojat, huoltomiehet, tekniset osaajat.

Ota yhteyttä Mestareihin ja tilaa tekijät tarpeidesi mukaan. Suunnittelemme yhdessä parhaan ratkaisun ongelmaasi ja takaamme tätä kautta onnistuneen rekrytoinnin. Kysy hinnastoa, vuokratyöntekijää tai joustorekrytointia. Palvelemme teitä rekrytointiprosessin edetessä työntekijää unohtamatta.