Rekrytointi

Avoimet ravintola-alan työpaikat

Etsimme tekijöitä ravintola-alan avoimiin työtehtäviin.

Asiakkaamme tarvitsevat reippaita ravintola-alan työntekijöitä kokoaikaiseen, osa-aikaiseen ja keikkaluontoiseen työhön. Oletko sinä etsimämme osaaja?

Tervetuloa tutustumaan ravintola-alan avoimiin työpaikkoihin!

Olitpa sitten ravintola-alan kokenut konkari tai urallasi vasta aloitteleva, Mestareilla työskentely kannattaa. Meidän kauttamme voit oppia alalle nopeasti ja kerryttää arvokasta työkokemusta, päästen samalla tutustumaan useisiin uusiin ihmisiin. Myös valmis ravintola-alan ammattilainen löytää Mestareiden kautta monipuolisia työtehtäviä ja mahdollisuuden kehittyä eteenpäin urallaan.

Ravintola-alan työssä Mestareilla vaikutat itse urapolkuusi oman kokemuksesi ja kiinnostuksesi mukaisesti. Meillä työskennellessäsi voit lisäksi valita, missä ja milloin haluat töitä tehdä. Monipuolisuus ja joustavuus ovatkin sanoja, jotka kuvaavat Mestareilla ja ravintola-alalla työskentelyä parhaiten. Mikäli olet asiakaspalveluhenkinen ja reipas tekijä, joka etsii uusia kokemuksia, tule Mestareille töihin!

Katso ravintola-alan avoimet työpaikat täältä.

Miksi työllistyä Mestareiden kautta?

Kattava terveydenhuolto

Annamme kattavat työterveyshuollon palvelut heti käyttöösi jo ensimmäisestä työpäivästäsi lähtien

Säännölliset tulot

Tarjoamme turvaa tulevaisuudelle - vaikka tulisit keikkatöihin, pyrimme järjestämään sinulle säännölliset tulot

Uramahdollisuudet

Kauttamme on mahdollista työllistyä myös suoraan asiakasyrityksiimme erilaisiin rakennusalan töihin

Tietoa Mestareista

Vuonna 2016 perustettu Mestarit Henkilöstöpalvelut Oy tuottaa monipuolisesti henkilöstöratkaisupalveluita ravintola- ja rakennusalan yrityksille. Etsimme jatkuvasti osaavia työntekijöitä vakituiseen ja keikkaluontoiseen työhön ravintola-alan työtehtäviin Uudellemaalle, Pirkanmaalle ja ympäri Suomen.

Mestareiden toimintaa ohjaavat aina yhteiset arvot ja pelisäännöt. Meille ja työntekijöillemme tärkeimpiä arvoja ovat asiakaslähtöisyys, laadukkuus ja nopeus. Työntekijöiltämme odotamme aitoa kiinnostusta ravintola-alaa kohtaan ja asiakaspalveluhenkistä asennetta. Työnantajana olemme arvostettu esimerkiksi siksi, että välitämme aidosti työntekijöistämme.

Miksi valita Mestarit työnantajaksi?

Rekrytoinnin hoitaa

Iiro, Mestarit Henkilöstöpalvelut Oy. Rakennusalan toimihenkilöiden ja johtajatason rekrytointi.

Iiro Kitti

Rekrytointi

050 3214 405
iiro.kitti@henkilostomestarit.fi

Avoimet hotelli- ja ravintola-alan yöpaikat listattuna

Työpaikka, jossa voi kasvaa ja kehittyä

Meillä voit työskennellä kokopäiväisesti, osa-aikaisesti tai keikkaluontoisesti silloin, kun sinulle parhaiten sopii. Mestareiden kautta saat nopeasti ravintola-alan työkokemusta ja juuri sellaisen työmäärän kuin sinun elämäntilanteeseesi sopii. Tarjoamme mahdollisuuden kokeilla erilaisia työtehtäviä ja -paikkoja, tutustua uusiin ihmisiin ja rakentaa alan verkostoa.

Jos et vielä omaa ravintola-alan kokemusta tai koulutusta, älä huoli, sillä me koulutamme sinut työtehtäviisi. Kauttamme pystyt suorittamaan mm. hygienia- ja anniskelupassin, jotka voivat olla sinulle hyödyksi myös tulevaisuudessa. Ainoa työntekijöillemme esittämä vaatimus on motivaatio oppia.

Lisäksi ravintola-alalla menestymisessä auttaa huomattavasti, jos olet oma-aloitteinen persoona ja tiimipelaaja.

Avoimet hotelli- ja ravintola-alan työpaikat Uusimaa ja muu Suomi.

Tyytyväisiä asiakkaita

98%

Ravintola-alan työpaikat ja henkilöstövuokraus

Ravintola-alan työpaikat ja henkilöstövuokraus

Tarjoamme laadukkaita henkilöstöratkaisuja ravintola-alan yrityksille, kuten henkilöstövuokrausta, suorarekrytointia ja ulkoistamista. Meiltä löydät pitkään ja lyhyeen tarpeeseen ammattitaitoiset kokit, tarjoilijat, baarimikot ja ravintola-apulaiset. Pidämme palvelumme laadun korkealla ja toiminnassamme tukeudumme vahvasti arvoihimme.

Työntekijälle tarjoamme mahdollisuuden oppia uutta, kasvaa valitsemaansa ammattiin ja hankkia monipuolista kokemusta muiden samanhenkisten ihmisten kanssa. Asiakkaanamme voit puolestaan luottaa siihen, että yhdistämme juuri oikeat, yritykseesi sopivat työntekijät oikeaan työpaikkaan.

Lopullisen valinnan valitsemistamme ehdokkaista teet kuitenkin sinä.