Rekrytointi

Sähköalan työpaikat, Tampere

Etsimme työntekijöitä sähköalan työpaikkoihin Tampereelle

Etsimme nyt työntekijöitä sähköalan asiantuntija- ja asennustehtäviin Tampereelle! Oletko sinä etsimämme osaaja?

Palkkaamme sähköalan työpaikkoihin Tampereelle

Kiinnostaisiko sinua sähköalan työpaikka Tampereella? Mestarit Henkilöstöpalvelut Oy laajentaa toimintaansa ja aikoo Uudenmaan alueen lisäksi ottaa haltuunsa myös Tampereen henkilöstöpalvelut! Asiakasyrityksemme etsivätkin nyt vakituisia ja keikkaluontoisia sähköalan ammattilaisia töihin sähköalan asiantuntija- ja asennustehtäviin Tampereelle.

Meillä pääset vaikuttamaan tehtävänkuvaasi oman kokemuksesi ja kiinnostuksesi mukaisesti. Alan parhaiden työpaikkojen lisäksi tarjoamme oikean asenteen ja ammattitaidon omaaville henkilöille monipuoliset työmahdollisuudet sekä mahdollisuuden kehittää ammatillisia taitoja. 

Sähköalan osaajiltamme toivomme hyvää ammattitaitoa, itsenäistä työotetta ja luotettavuutta. Odotamme sinulta myös alan koulutusta, työkokemusta sähköalan työtehtävistä sekä aitoa kiinnostusta alaa kohtaan. Mestarit on myös tulevaisuuden kannalta turvallinen työnantaja, sillä mahdollistamme pitkät työkohteet hyville työntekijöille.

Mestarit tarjoaa sähköalan työpaikkoja myös muualla Suomessa. Kaikki alan työtehtävät löydät Sähköalan työpaikat sivulta.

Työntekijän sanoin

Tietoa Mestareista

Vuonna 2016 perustettu Mestarit Henkilöstöpalvelut Oy tuottaa monipuolisesti henkilöstöratkaisupalveluita rakennusalan yrityksille. Etsimme jatkuvasti osaavia työntekijöitä vakituiseen ja keikkaluontoiseen työhön rakennus-, LVI- ja logistiikka-alalle sekä televiestinnän pariin.

Mestareiden toimintaa ohjaavat aina yhteiset arvot ja pelisäännöt. Meille ja työntekijöillemme tärkeitä arvoja ovat nopeus, laadukkuus ja asiakaslähtöisyys. Odotamme työntekijöiltämme myös aitoa kiinnostusta alaa kohtaan. Työnantajana olemme arvostettu muun muassa siksi, että välitämme aidosti työntekijöistämme.

Miksi valita Mestarit työnantajaksi?

Rekrytoinnin hoitaa

JP Huttunen, Mestarit Henkilöstöpalvelut Oy. Ota yhteyttä Mestareiden toimihenkilöihin.

JP Huttunen

Myynti

046 920 5438
jp.huttunen@henkilostomestarit.fi

Sähköalan työpaikat Tampereella listattuna