Suorarekrytointi

Suorarekrytointi

Suorarekrytoinnin avulla Mestarit Henkilöstöpalvelut Oy yhdistää tekijät ja tarpeen nopeasti ja kustannustehokkaasti laadusta tinkimättä. Rekrytoimme jatkuvasti osaavaa ja motivoitunutta työvoimaa asiakasyrityksiimme Uudellemaalle ja koko Suomeen. Olemme erikoistuneet rakennusalan suorarekrytointeihin, mutta palvelemme laajenevasti mm. hotelli- ja ravintola-alan toimijoita.

Ota yhteyttä Mestareihin ja hanki ammattitaitoiset työntekijät nopeasti suorarekrytoinnin kautta.

Ota yhteyttä Mestareihin ja hanki ammattitaitoiset työntekijät nopeasti suorarekrytoinnin kautta.

Suorarekrytointi on nimensä mukaisesti suoraviivainen tapa rekrytoida

Suorarekrytointipalvelussa etsimme ja tarjoamme yrityksellesi työntekijöitä ilman monivaiheista ja aikaa vievää rekrytointiprosessia. Tämä tekee siitä kustannustehokkaan tavan hankkia ammattilaisia talon listoille. Tekijöiden etsiminen tapahtuu pääosin oman verkostomme kautta, minkä vuoksi rekrytointi on erityisen vikkelää.

Mestarit Henkilöstöpalvelut Oy tarjoaa suorarekrytoinnissa nopeuden lisäksi taattua laatua. Toimintamme ytimessä on henkilöstön tunteminen ja oikean tekijän sijoittaminen oikeaan paikkaan. Esittelemme asiakkaillemme vain parhaimpia ehdokkaita, joiden uskomme aidosti viihtyvän kyseisessä työpaikassa ja yrityksessä. Tämä toimintamalli mm. vähentää riskiä virherekrytoinneista ja ylimääräisistä sekä yllättävistä kustannuksista. Asiantuntijapalvelumme säästää toki rahan ja ajan lisäksi asiakkaan vaivassa.

Kysy meiltä rohkeasti hinnastoa suorarekrytoinnin suhteen. Teemme myös paljon hiljaisia suorahakuja eli headhunting-toimeksiantoja ja palvelemme läpi rekrytointiprosessin. Suorarekrytointi voidaan toteuttaa myös joustorekrytointina, jolloin vuokraamme työntekijän ensin kauttamme noin 4-6 kuukaudeksi. “Harkinta-ajan” jälkeen voit rekrytoida tekijän huoletta omille palkkalistoillesi. Lue lisää pro-rekrytointipalvelusta.

Vaihe 1
Tilaus

Rekrytointiprosessi lähtee liikkeelle asiakkaan tarpeen kartoittamisesta.

Vaihe 2
Kartoitus

Mestarit Henkilöstöpalvelut Oy:n henkilöstökonsultin tehtävä on etsiä ja löytää oikeat tekijät oikeaan paikkaan laadukkaasti ja nopeasti.

Vaihe 3
Rekrytointi

Onnistunut rekrytointi on sekä työntekijän että asiakkaan etu.

Suorarekrytointipalvelu kannattaa omatoimiseen palkkaamiseen nähden

Suorarekrytointipalvelu kannattaa aina, kun tavoitteena on rekrytoida osaavaa ja motivoitunutta henkilöstöä nopeasti ja helposti. Koska suorarekrytoinnin rekryprosessi on nimensä mukaisesti suoraviivainen, menetelmää suosivat asiakkaat, jotka haluavat täyttää avoimet työpaikat sopivilla tekijöillä ilman haikailua. Suorarekrytointi onnistuu tässä tehokkaasti, koska perinteisiä (pitkiä ja kalliita) rekrytointimenetelmiä ei käytetä.

Mestareiden suorarekrytointipalvelua voidaan hyödyntää vakituisten ja määräaikaisten paikkojen täyttämiseen mm. sijaisuuksissa ja projekteissa. Rekrytoitavat voivat olla niin johtotason henkilöstöä, päälliköitä, toimihenkilöitä ja asiantuntijoita kuin suorittavia työntekijöitä ja apulaisiakin. Sen lisäksi, että tavoitteenamme on yhdistää sopiva tekijä sopivaan työpaikkaan nopeasti ja tehokkaasti, henkilöstöalan asiantuntijamme varmistavat, että valittu henkilö istuu erinomaisesti myös asiakasyrityksen toimintaan ja kulttuuriin.

Kun tilaat meiltä suorarekrytoinnin, voit odottaa ensimmäisten ehdokkaiden esittelyjä parhaimmillaan jo viikon sisällä kartoituksesta. Jokaisen rekrytointiin liittyvän vaiheen suoritamme laadukkaasti ja luotettavasti puolestasi, mutta lopullisen päätöksen rekrytoinnista teet aina sinä. Päätöstä helpottaa hakijoista laatimamme yhteenveto sekä rekryprosessin aikaiset tilannekatsaukset ja yhteydenpito. Työmme ei lopu vielä rekrytointiin, sillä jäämme seuraamaan suorarekrytoinnin onnistumista varmistaaksemme asiakkaan tyytyväisyyden palveluun.

Tutustu suorarekrytoinnin lisäksi Mestareiden tarjoamaan henkilöstövuokrauspalveluun.

Näistä syistä suorarekrytointi Mestarit Henkilöstöpalvelut Oy:n kautta kannattaa

Mestarit toteuttaa suorarekrytointitoimeksiannot ripeällä ja rautaisella otteella. Alan asiantuntijana yhdistämme tekijät ja tarpeen nopeasti ja kustannustehokkaasti laadusta tinkimättä. Henkilöstöpalvelumme rekrytoi jatkuvasti suorarekrytoinnin kautta osaavia ammattilaisia eri toimialojen yrityksiin Uudellemaalle, Pirkanmaalle ja muualle maahan.

Laaja verkosto

Laaja hakijaverkosto ja nopea rekrytointi vakituisiin sekä määräaikaisiin tehtäviin

Resurssien säästö

Yli vuosikymmenen kokemus rekrytoinnissa säästää asiakkaan ajassa, rahassa ja vaivassa

Riskienhallinta

Onnistuneesti toteutettu suorarekrytointi vähentää riskiä virherekryistä ja rekrykierteestä

Suoraviivaisuus

Mestarit tekee osaavien ja yritykseen sopivien tekijöiden löytämisestä yksinkertaista

Etsitkö töitä? Saa avoimet työpaikat sähköpostiisi, ensimmäisenä!