Suorarekrytointi

Suorarekrytointi

Suorarekrytointi on tehokas ja nopea väylä osaavien ammattilaisten luo.

Mestareiden suorarekrytointi tarjoaa kustannustehokkaan tavan rekrytoida työntekijöitä ja toimihenkilöitä suoraan yritykseesi. Pitkän kokemuksen, laajan verkoston ja tehokkaan rekrytointiprosessin ansiosta olemme jo pitkään olleet luotettava kumppani rakennusalan yrityksille Uudellamaalla ja koko Suomessa. Erityisosaamisemme on rakennusalalla, mutta palvelemme yhä enenevissä määrin myös muita toimialoja.

Ota yhteyttä Mestareihin ja löydä osaavat tekijät nopeasti suorarekrytoinnin avulla.

Ota yhteyttä Mestareihin ja löydä osaavat tekijät nopeasti suorarekrytoinnin avulla.

Suorarekrytointi on tehokas tapa
löytää ja rekrytoida osaajia yritykseen

Etsitkö nopeaa ja tehokasta tapaa rekrytoida? Suorarekrytointi tarjoaa laadukkaan ja kustannustehokkaan ratkaisun rekrytointiin ilman perinteiseen rekryprosessiin liittyvää mutkikkuutta tai aikaa vievää luonnetta.

Mestarit hyödyntää tehokkaita työkaluja ja laajaa verkostoa löytääkseen sopivat ammattilaiset, mikä tekee suorarekrytoinnista erityisen vikkelää. Tavoitteenamme on löytää vain alan parhaita ammattilaisia ja asiantuntijoita, jotka täyttävät yrityksesi tarpeet täydellisesti. Onnistunut rekrytointi on sekä etu että velvollisuus, sillä se auttaa välttämään rekrytointivirheitä ja säästää aikaa ja vaivaa asiakasyrityksessä.

Ota meihin yhteyttä ja kysy rohkeasti suorarekrytoinnin hinnastoa. Teemme jatkuvasti myös hiljaisia suorahakuja eli headhunting-toimeksiantoja. Suorarekrytointi voidaan toteuttaa tarpeen mukaan myös joustorekrytointina, jolloin tekijä aloittaa vuokratyösuhteessa ja rekrytoidaan yritykseen myöhemmin.

Tutustu tarkemmin pro-rekrytointiin ja löydä parhaat henkilöstöratkaisut yrityksesi tarpeisiin.

Vaihe 1
Tilaus

Rekrytointiprosessi lähtee liikkeelle asiakkaan tarpeen kartoittamisesta.

Vaihe 2
Kartoitus

Mestarit Henkilöstöpalvelut Oy:n henkilöstökonsultin tehtävä on etsiä ja löytää oikeat tekijät oikeaan paikkaan laadukkaasti ja nopeasti.

Vaihe 3
Rekrytointi

Onnistunut rekrytointi on sekä työntekijän että asiakkaan etu.

Suorarekrytointipalvelu kannattaa omatoimiseen palkkaamiseen nähden

Suorarekrytointi on työnantajalle kustannustehokas tapa löytää sopiva työntekijä tai toimihenkilö.

Mestareiden suorarekrytointi tarjoaa laadukkaan ja taloudellisen tavan hankkia rakennus- ja muiden alojen osaajia kattavasti ympäri Suomen. Hyödynnämme laajaa ammattilaisten verkostoa sekä tehokkaita rekrytoinnin välineitä ja kanavia, mikä helpottaa ja nopeuttaa rekryprosessia merkittävästi verrattuna perinteisiin tapoihin.

Suorarekrytoinnin mahdollisuudet eivät rajoitu vain vakituisiin työpaikkoihin. Lisäksi se on ketterä tapa löytää sijaisia esimerkiksi vanhempainvapaan ajaksi. Olipa tarpeesi mikä tahansa, Mestareilla on vaadittavat resurssit rekrytoida nopeasti ja tehokkaasti niin apulaisia kuin toimihenkilöitäkin. Vankan asiantuntemuksen ja pitkän kokemuksen avulla lisäksi varmistetaan, että rekrytoidut sopivat saumattomasti sekä työhön että yritykseen. Mikäli työvoimatarve kuitenkin on nopeasti vaihtuvaa, henkilöstövuokraus voi olla toimivampi ratkaisu.

Toisinaan olemme voineet esitellä sopivat ehdokkaat jo viikon kuluttua rekrytoinnin aloittamisesta. Henkilöstömestarit luonnollisesti vastaa kaikista suorarekrytointiprosessin vaiheista. Päätöksen lopullisesta rekrytoinnista tekee kuitenkin aina asiakasyritys. Tarjoamme avuksi selkeän yhteenvedon ehdokkaista ja tarvittaessa neuvomme päätöksenteossa. Lisäksi pidämme yhteyttä koko suorarekrytointiprosessin ajan ja jäämme seuraamaan rekrytoinnin onnistumista varmistaaksemme kaikkien osapuolten tyytyväisyyden.

Suorarekrytointi Mestarit
Henkilöstöpalvelut Oy:n kautta

Suorarekrytointi on nopea ja kustannustehokas tapa rekrytoida ammattilaisia. Tavoitteenamme on löytää työhön ja yritykseen sopiva henkilö nopeasti ja kustannustehokkaasti – laadusta tinkimättä. Mestareiden suorarekrytointipalvelun avulla löydät ja rekrytoit yrityksellesi oikeat ammattilaiset vaivattomasti niin Uudenmaan alueella kuin koko Suomessa.

Laaja verkosto

Yhteyksien ansiosta rekrytointi sujuu nopeasti niin määräaikaisiin kuin vakituisiinkin tehtäviin

Säästöt resursseissa

Tehokkaat prosessit ja yli vuosikymmenen kokemus takaavat säästöt ajassa, rahassa ja vaivassa

Riskienhallinta

Laadukas ja onnistunut rekrytointi vähentää rekryvirheiden ja -kierteen riskiä työnantajayrityksessä

Suoraviivaisuus

Teemme osaavien ja yritykseen sopivien ammattilaisten rekrytoinnista nopeaa ja mutkatonta