Suorarekrytointi

Suorarekrytointi

Suorarekrytointipalvelun avulla Mestarit Henkilöstöpalvelut Oy yhdistää tekijät ja tarpeen nopeasti ja kustannustehokkaasti laadusta tinkimättä.

Mestareiden toteuttaman suorarekrytoinnin kautta toimihenkilöt ja työntekijät löytävät jatkuvasti oikeisiin paikkoihin ympäri Suomen. Meillä on pitkä kokemus rakennusalan suorarekrytoinneista ja palvelemme kasvavissa määrin myös muilla aloilla, kuten hotelli- ja ravintola-alan toimijoita.

Ota yhteyttä Mestareihin ja hanki osaavat tekijät nopeasti suorarekrytoinnin kautta.

Ota yhteyttä Mestareihin ja hanki ammattitaitoiset työntekijät nopeasti suorarekrytoinnin kautta.

Suorarekrytointi on helppo ja toimiva tapa rekrytoida

Suorarekrytointipalvelussa etsimme yritykseesi sopivat tekijät ja toimihenkilöt ilman monivaiheista, aikaa vievää prosessia. Tämä tekee palvelusta nopean ja kustannustehokkaan tavan rekrytoida. Tekijöiden etsiminen tapahtuu oman verkostomme kautta, minkä vuoksi rekrytointi Mestareiden kautta on erityisen tehokasta.

Mestarit Henkilöstöpalvelut Oy tarjoaa suorarekrytoinnissa nopeuden lisäksi taattua laatua. Toimintamme ytimessä on henkilöstön tunteminen ja oikean tekijän sijoittaminen oikeaan paikkaan. Esittelemmekin yrityksille vain alan parhaimpia ehdokkaita, joiden uskomme viihtyvän aidosti ja pitkään työpaikassa. Onnistuneella rekrytoinnilla vältetään mm. kalliit virheet yrityksessä sekä riski rekrykierteeseen joutumisesta. Mestareiden suorarekrytointi ja yli kymmenen vuoden kokemus rekrytoinneista säästää samalla asiakkaan vaivassa.

Kysy meiltä rohkeasti hinnastoa suorarekrytoinnin suhteen. Teemme myös paljon hiljaisia suorahakuja eli headhunting-toimeksiantoja ja palvelemme läpi rekrytointiprosessin. Suorarekrytointi voidaan toteuttaa myös joustorekrytointina, jolloin vuokraamme tekijän ensin kauttamme määräajaksi. 4-6 kk harkinta-ajan jälkeen tekijän kanssa keskustellaan yrityksen palkkalistoille siirtymisestä. Lue lisää pro-rekrytoinnista.

Vaihe 1
Tilaus

Rekrytointiprosessi lähtee liikkeelle asiakkaan tarpeen kartoittamisesta.

Vaihe 2
Kartoitus

Mestarit Henkilöstöpalvelut Oy:n henkilöstökonsultin tehtävä on etsiä ja löytää oikeat tekijät oikeaan paikkaan laadukkaasti ja nopeasti.

Vaihe 3
Rekrytointi

Onnistunut rekrytointi on sekä työntekijän että asiakkaan etu.

Suorarekrytointipalvelu kannattaa omatoimiseen palkkaamiseen nähden

Suorarekrytointipalvelu kannattaa aina, kun henkilöstöä halutaan rekrytoida suoraan yritykseen nopeasti ja helposti. Rekrytointimenetelmää suositaan nimensä mukaisesti suoraviivaisuuden, mutta myös kustannustehokkuudensa vuoksi. Suorarekrytoinnissa asiakkaan varoja ei esimerkiksi mene rekrytointiprosessiin, sillä Mestarit käyttää omia laajoja verkostoja ja valmiita väyliä.

Suorarekrytointia käytetään yleensä vakituisten paikkojen täyttämiseen, mutta sillä voidaan myös löytää onnistuneesti sijainen pidemmän loman tai vapaan ajaksi. Rekrytoitavat voivat olla niin toimihenkilöitä kuin asiantuntijoitakin sekä suorittavia työntekijöitä ja toisinaan myös apulaisia. Oli tarpeesi mikä tahansa, suorarekrytoinnilla löydät osaavat tekijät nopeasti ja kustannustehokkaasti. Alan pitkän linjan kokemuksella Mestarit myös varmistaa, että rekrytoitava istuu erinomaisesti asiakasyrityksen toimintaan ja kulttuuriin.

Parhaimmillaan suorarekrytointiasiakas voi odottaa ensimmäisten ehdokkaiden esittelyjä jo viikon sisällä kartoituksesta. Huolehdimme jokaisesta rekrytoinnin osa-alueesta yrityksen puolesta, mutta lopullisen päätöksen rekrytoinnista tekee aina asiakas. Päätöstä helpottaa hakijoista laadittu yhteenveto, luonnollisesti pidämme myös yhteyttä koko rekrytointiprosessin ajan ja neuvomme tarvittaessa. Työ ei lopu tähän, sillä jatkamme rekrytoinnin onnistumisen seurantaa varmistaaksemme asiakkaan tyytyväisyyden palveluun.

Suorarekrytoinnin lisäksi tarjoamme ketterää henkilöstövuokrauspalvelua.

Näistä syistä suorarekrytointi Mestarit Henkilöstöpalvelut Oy:n kautta kannattaa

Mestarit Henkilöstöpalvelut Oy:n tavoitteena on yhdistää oikeat työntekijät ja työpaikat suorarekrytoinnin kautta, ei vain täyttää avointa paikkaa. Olipa tarpeesi sitten useampi tekijä tai yksittäinen toimihenkilö, meillä on vaadittavat resurssit etsiä ja löytää yritykseesi sopivat ammattilaiset. Palvelemme suorarekrytointiasiakkaita Uudellamaalla ja ympäri Suomen.

Laaja verkosto

Laaja hakijaverkosto ja nopea rekrytointi vakituisiin sekä määräaikaisiin tehtäviin

Resurssien säästö

Yli vuosikymmenen kokemus rekrytoinnissa säästää ajassa, rahassa ja vaivassa

Riskienhallinta

Toimiva rekrytointiprosessi vähentää kalliiden virheiden ja rekrytointikierteen riskiä

Suoraviivaisuus

Mestarit tekee osaavien ja yritykseen sopivien tekijöiden löytämisestä yksinkertaista

Etsitkö töitä? Saa avoimet työpaikat sähköpostiisi, ensimmäisenä!