Headhunting

Headhunting

Headhuntingin eli hiljaisen haun avulla rekrytoit alasi parhaat tekijät nopeasti ja helposti.

Headhuntingissa etsimme ja kontaktoimme potentiaalisia ehdokkaita työpaikkahaun ulkopuolella. Tämä tapahtuu hyödyntämällä tehokkaita rekrytointikanavia ja olemassa olevia verkostojamme. Tuloksena on nopea rekrytointi ja merkittävät kustannussäästöt verrattuna perinteiseen rekrytointiprosessiin.

Headhunting-palvelu tarjoaa helpon ja kustannustehokkaan ratkaisun toimihenkilöiden ja ammattilaisten rekrytointiin. Palvelu kattaa rekrytoinnin jokaisen osa-alueen, mutta päätösvalta on aina yrityksellä.

Ota yhteyttä Mestareihin ja löydä osaavat tekijät headhunting-palvelumme kautta.

Ota yhteyttä Mestareihin ja löydä tekijät tarpeeseen henkilöstövuokraus-
palvelumme kautta.

Headhunting on paras valinta toimihenkilöiden rekrytointiin

Headhunting eli hiljainen haku tarkoittaa rekrytointimenetelmää, jossa headhunter eli suorahaun asiantuntija etsii ja kontaktoi osaavia, profiiliin sopivia ammattilaisia. Useimmin nämä ovat työntekijöitä tai toimihenkilöitä, jotka eivät etsi aktiivisesti töitä. Palveluna headhunting tuo kustannussäästöjä, koska rekrytointiprosessiin ei tarvitse käyttää resursseja. Mestareilla on olemassa olevat verkostot ja kanavat sekä yli vuosikymmenen kokemus, joiden avulla oikea ehdokas löytyy nopeasti ja asiakkaan kannalta kustannustehokkaasti.

Nopeudesta huolimatta Mestarit Henkilöstöpalvelut Oy ei tingi laadusta. Headhunting- ja rekrytointipalvelumme lähtökohtana on henkilöstön tunteminen ja oikeiden tekijöiden sijoittaminen oikeaan paikkaan. Asiakkaan onnistunut rekrytointi on etujemme mukaista, emmekä me siksi suosittele ehdokkaita, joiden emme usko viihtyvän tehtävässä ja yrityksessä pitkään. Toimimme läpinäkyvästi asiakkaan edun mukaisesti koko rekrytointiprosessin ajan ja sen jälkeen, kun jäämme seuraamaan rekrytoinnin onnistumista.

Kysy meiltä rohkeasti hinnastoa headhuntingin eli hiljaisen haun suhteen. Mestareiden pro-rekrytointipalvelu kattaa myös ketterät joustorekrytoinnit sekä suorarekrytoinnit Uudellamaalla ja koko Suomessa.

Vaihe 1
Tilaus

Rekrytointiprosessi lähtee liikkeelle asiakkaan tarpeesta.

Vaihe 2
Kartoitus

Mestarit Henkilöstöpalvelut Oy:n henkilöstökonsultin tehtävä on etsiä ja löytää oikeat tekijät oikeaan paikkaan laadukkaasti ja nopeasti.

Vaihe 3
Rekrytointi

Onnistunut rekrytointi on sekä työntekijän että asiakkaan etu.

Headhunting kannattaa omatoimiseen rekrytoimiseen nähden

Sen sijaan että oikean ehdokkaan löytäminen laskettaisiin kokonaan tai osittain toivon varaan, asiantuntevan headhunterin avulla oikea tekijä tulee rekrytoiduksi yritykseen nopeasti ja takuuvarmasti. Mestarit Henkilöstöpalvelut Oy:llä on tarjota yli kymmenen vuoden kokemus eri alojen rekrytoinneista.

Onnistunut ja kerralla maaliin viety rekrytointi säästää yrityksen resursseja ja poistaa riskiä kalliiden virheiden tekemisestä sekä rekrytointikierteeseen joutumisesta. Aikaa ja rahaa säästää myös tehostettu rekrytointiprosessi. Mestareiden toteuttamassa headhuntingissa ei ole samanlaisia kustannuksia kuin perinteisessä eli pitkässä ja mutkikkaassa rekrytointiprosessissa, vaan käytössä on meidän valmiit verkostot ja väylät. Näin kaivattu ammattilainen löytyy mahdollisimman nopeasti ja kustannustehokkaasti.

Mestarit tekee headhunting-toimeksiantoja jatkuvasti erityisesti rakennusalan yrityksille. Toimihenkilöt, esimiehet, päälliköt, asiantuntijat ja suorittavat työntekijät löytävät toistuvasti oikeaan paikkaan headhunting-palvelumme kautta. Iso osa toimihenkilöistä ja työntekijöistä rekrytoidaan pääkaupunkiseudulle sekä muualle Etelä-Suomeen, mutta meillä on resurssit rekrytoida osaajia yrityksen tarpeen mukaan ympäri maata.

Näistä syistä headhunting Mestarit Henkilöstöpalvelut Oy:n kautta kannattaa

Mestarit Henkilöstöpalvelut Oy:n tavoitteena on sovittaa oikeat tekijät oikeisiin paikkoihin, ei vain täyttää avointa työpaikkaa. Headhunting-toimeksiantoja teemme päätoimialueellamme Uudellamaalla ja koko kotimaassa. Tarvitsitpa sitten yhtä tai useampaa toimihenkilöä tai työntekijää, meillä on resurssit etsiä ja löytää alasi parhaat ammattilaiset.

Laaja verkosto

Laaja hakijaverkosto ja nopea rekrytointi vakituisiin sekä määräaikaisiin tehtäviin

Resurssien säästö

Yli vuosikymmenen kokemus rekrytoinnissa säästää ajassa, rahassa ja vaivassa

Riskienhallinta

Toimiva rekrytointiprosessi vähentää kalliiden virheiden ja rekrytointikierteen riskiä

Suoraviivaisuus

Mestarit tekee osaavien ja yritykseen sopivien tekijöiden löytämisestä yksinkertaista

Etsitkö töitä? Saa avoimet työpaikat sähköpostiisi, ensimmäisenä!