Headhunting

Headhunting

Headhunting mahdollistaa nopean ja vaivattoman pääsyn alan huippuosaajiin.

Headhunting-prosessissa rekrytoinnin asiantuntijamme tavoittelevat potentiaalisia ehdokkaita avoimen haun ulkopuolella käyttäen monipuolisesti rekrytointikanavia ja laajaa verkostoamme.

Headhunting tarjoaa tehokkaan tavan rekrytoida erityisesti johto- ja asiantuntijatason henkilöstöä. Vaikka palvelu kattaa kaikki rekrytoinnin osa-alueet, lopullinen päätösvalta pysyy aina yrityksellä.

Ota yhteyttä Mestareihin ja löydä huippuosaajat headhuntingin avulla.

Ota yhteyttä Mestareihin ja löydä huippuosaajat headhuntingin avulla.

Headhunting on oiva valinta avainhenkilön rekrytointiin

Headhunting eli hiljainen haku on strateginen rekrytointimenetelmä, jossa headhunter eli suorahaun asiantuntija etsii ja kontaktoi osaavia ammattilaisia, jotka sopivat täydellisesti rekrytoitavaan tehtävään ja organisaatioon. Tällaiset henkilöt eivät yleensä ole aktiivisesti työnhaussa, mikä tekee headhuntingista erityisen tehokkaan tavan löytää alan huippuosaajia. Palveluna headhunting voi säästää kustannuksissa, koska organisaation ei tarvitse käyttää aikaa rekrytointiprosessin hoitamiseen. Meillä Mestarit Henkilöstöpalvelut Oy:llä on vankka kokemus ja laajat verkostot, joiden avulla oikea ehdokas löytyy nopeasti ja tehokkaasti.

Vaikka pyrimme tehokkuuteen, laatu on meille ensisijaisen tärkeää. Headhunting- ja rekrytointipalvelumme lähtökohtana on henkilöstön perinpohjainen tuntemus ja oikean henkilön sijoittaminen oikeaan tehtävään. Asiakkaan menestyminen rekrytoinnissa on meille etu, ja siksi toimimme avoimesti ja asiakkaan edun mukaisesti koko rekrytointiprosessin ajan. Tuemme yritystä myös rekrytoinnin jälkeen varmistaaksemme onnistumisen.

Ota rohkeasti yhteyttä ja pyydä tarjous headhunting-palvelustamme. Mestareiden pro-rekrytointipalvelu kattaa lisäksi ketterät joustorekrytoinnit sekä suorarekrytoinnit Uudellamaalla sekä ympäri Suomen.

Vaihe 1
Tilaus

Rekrytointiprosessi lähtee liikkeelle asiakkaan tarpeesta.

Vaihe 2
Kartoitus

Mestarit Henkilöstöpalvelut Oy:n henkilöstökonsultin tehtävä on etsiä ja löytää oikeat tekijät oikeaan paikkaan laadukkaasti ja nopeasti.

Vaihe 3
Rekrytointi

Onnistunut rekrytointi on sekä työntekijän että asiakkaan etu.

Headhunting tarjoaa useita etuja perinteiseen rekrytointiin verrattuna

Headhunting tarjoaa useita etuja perinteiseen rekrytointiin verrattuna. Sen avulla voidaan hyödyntää valmiita verkostoja ja väyliä, mikä mahdollistaa ammattilaisen nopean ja kustannustehokkaan löytymisen eri toimialoilla.

Tehokas rekrytointistrategia vähentää riskiä virheistä ja pitkittyneistä rekrytointisykleistä, kun rekrytoinnin ammattilaiset etsivät proaktiivisesti päteviä ja kokeneita henkilöitä täyttämään tiettyjä työpaikkoja. Mestarit Henkilöstöpalvelut Oy:n yli kymmenen vuoden kokemus takaa prosessissa vankan osaamisen ja luotettavuuden.

Headhunting on osoittautunut tehokkaaksi tavaksi löytää huippuosaajia jopa kaikkein erikoistuneimpiin tehtäviin. Lisäksi se voi auttaa täyttämään rooleja, jotka eivät ole julkisia tai joita ei täytetä perinteisin keinoin.

Näistä syistä kannattaa valita
Mestarit Henkilöstöpalvelut Oy

Mestarit Henkilöstöpalvelut Oy:n tavoitteena ei ole pelkästään täyttää avoimia työpaikkoja, vaan löytää juuri sinun yrityksesi tai organisaatiosi tarpeisiin parhaiten sopivat työntekijät. Headhunting-toimeksiantoja toteutamme laajalla alueella, joten oli tarpeenasi yksi tai useampi henkilö, meillä on resurssit löytää alasi parhaat ammattilaiset.

Laaja verkosto

Hyödynnämme laajaa ammattilaisten verkostoamme tarjotaksemme nopean ja joustavan rekrytointipalvelun

Resurssien säästö

Yli vuosikymmenen kokemus rekrytoinnista tarkoittaa resurssien säästöä ja vaivattomampaa rekrytointiprosessia

Riskienhallinta

Toimivat prosessit ja -menetelmät sekä onnistunut rekrytointi eliminoivat virheiden sekä rekrytoinnin pitkittymisen riskiä

Suoraviivaisuus

Tuomme selkeyttä ja tehokkuutta rekrytointiprosessiisi, jotta voit keskittyä olennaiseen – oman liiketoimintasi menestykseen