Headhunting

Headhunting

Headhuntingin eli hiljaisen haun avulla löydämme ja rekrytoimme yritykseesi sopivat työntekijät nopeasti ja kustannustehokkaasti. Tämä tapahtuu Mestarit Henkilöstöpalvelut Oy:n valmiin verkoston kautta, ilman monivaiheista (pitkää ja kallista) rekrytointiprosessia.

Rekrytoinnissa panostamme juuri sinun yrityksellesi oikean ammattilaisen löytämiseen ja varmistamme lopuksi rekrytoinnin onnistumisen. Mestareiden headhunting-palvelu kattaa rekrytoinnin jokaisen osa-alueen puolestasi, mutta päätösvalta rekrytoinnista pysyy silti aina sinulla.

Ota yhteyttä Mestareihin ja löydä osaavat tekijät headhunting-palvelumme kautta.

Ota yhteyttä Mestareihin ja löydä tekijät tarpeeseen henkilöstövuokraus-
palvelumme kautta.

Headhunting eli hiljainen haku on kustannustehokas tapa rekrytoida

Headhuntingilla löydämme ja rekrytommme alasi parhaat tekijät nopeasti ja tehokkaasti. Headhunting eli hiljainen haku tarkoittaa rekrytointimenetelmää, jossa rekrytoinnin asiantuntija (headhunter) kontaktoi osaavia ja yritykseesi sopivia työntekijöitä, jotka eivät etsi aktiivisesti töitä. Monivaiheisen prosessin sijasta headhunter käyttää valmiita verkostoja, mikä tekee headhuntingista kustannustehokkaan tavan rekrytoida.

Mestarit Henkilöstöpalvelut Oy:n tuottamassa headhunting-palvelussa yhdistyvät nopeus ja laatu. Ketteryyden lisäksi toimintaamme kuuluu on henkilöstön tunteminen ja oikeiden työntekijöiden sijoittaminen oikeaan työpaikkaan. Asiakkaan onnistunut rekrytointi on meille etu, emmekä esimerkiksi ehdota tekijöitä, joiden emme usko viihtyvän roolissa ja asiakasyrityksessä pitkään. Toimintatapamme ovat läpinäkyviä rekryprosessin alusta loppuun saakka sekä myös jälkeen, sillä jäämme seuraamaan headhunting-toimeksiannon onnistumista.

Kysy meiltä rohkeasti hinnastoa hiljaisten hakujen eli headhuntingin suhteen. Mestereiden pro-rekrytointipalvelu kattaa lisäksi ketterät jousto- ja suorarekrytoinnit Uudellamaalla ja muualla Suomessa.

Vaihe 1
Tilaus

Rekrytointiprosessi lähtee liikkeelle asiakkaan tarpeesta.

Vaihe 2
Kartoitus

Mestarit Henkilöstöpalvelut Oy:n henkilöstökonsultin tehtävä on etsiä ja löytää oikeat tekijät oikeaan paikkaan laadukkaasti ja nopeasti.

Vaihe 3
Rekrytointi

Onnistunut rekrytointi on sekä työntekijän että asiakkaan etu.

Headhunting kannattaa omatoimiseen rekrytoimiseen nähden

Sen sijaan että oikean ehdokkaan löytäminen laskettaisiin kokonaan tai osittain toivon varaan, asiantuntevan headhunterin avulla yritykseesi sopiva henkilö tulee rekrytoiduksi nopeasti ja varmasti. Mestarit Henkilöstöpalvelut Oy:llä on tarjota yli vuosikymmenen kokemus erilaisista rekrytoinneista.

Nopea ja kerralla onnistunut rekrytointi säästää tietysti asiakkaan aikaa ja vaivaa, mutta poistaa myös riskin hutirekryistä ja rekrytointikierteeseen joutumisesta. Headhunting-palvelun käyttäminen tuo säästöjä lisäksi siksi, ettei rekrytointiprosessiin tarvitse käyttää juuri lainkaan resursseja. Perinteisen rekryprosessin synnyttämiä kustannuksia ei siis hiljaisissa hauissa ole. Mestareilla on myös valmiit verkostot ja väylät sekä rekrytoinnin työkalut, jotka varmistavat parhaan mahdollisen tekijän löytämisen kustannustehokkaasti.

Headhunting-toimeksiantoja teemme jatkuvasti erityisesti rakennusalan toimihenkilöille. Esimiehet, päälliköt, johtajat, asiantuntijat ja suorittavat työntekijät löytävät jatkuvasti oikeaan työpaikkaan ja yritykseen henkilöstöpalvelumme kautta. Iso osa tekijöistä rekrytoidaan pääkaupunkiseudulle ja Etelä-Suomeen, mutta omaamme tarvittavat resurssit rekrytoida ammattilaisia tarpeesi mukaan ympäri maata.

Näistä syistä headhunting Mestarit Henkilöstöpalvelut Oy:n kautta kannattaa

Mestarit toteuttaa headhunting-toimeksiannot eli hiljaiset haut ripeällä ja rautaisella otteella. Alan pitkän linjan asiantuntijana yhdistämme tekijät ja tarpeen nopeasti ja kustannustehokkaasti laadusta tinkimättä. Henkilöstöpalvelumme rekrytoi jatkuvasti hiljaisten hakujen avulla ammattilaisia eri toimialojen yrityksiin Uudellemaalle ja muualle maahan.

Laaja verkosto

Laaja hakijaverkosto ja nopea rekrytointi vakituisiin sekä määräaikaisiin tehtäviin

Resurssien säästö

Yli vuosikymmenen kokemus rekrytoinnissa säästää asiakkaan ajassa, rahassa ja vaivassa

Riskienhallinta

Onnistuneesti toteutettu headhunting vähentää riskiä virherekryistä ja rekrykierteestä

Suoraviivaisuus

Mestarit tekee osaavien ja yritykseen sopivien tekijöiden löytämisestä yksinkertaista

Etsitkö töitä? Saa avoimet työpaikat sähköpostiisi, ensimmäisenä!