Rakennusalan
henkilöstövuokraus

Rakennusalan
henkilöstövuokraus

Mestarit Henkilöstöpalvelut Oy on välittänyt ammattilaisia rakennusalan yrityksille vuodesta 2016 alkaen. Rakennusalan henkilöstövuokraus on meille tuttua, lisäksi teemme vuosittain yli 120 suorarekrytointia.

Alan pitkän linjan asiatuntijana osaamme yhdistää juuri oikeat työntekijät työnantajien kanssa kustannustehokkaasti ja laadusta tinkimättä – aina apulaisista kirvesmiehiin ja toimihenkilöihin saakka.

Ota yhteyttä Mestareihin ja löydä tekijät tarpeeseen henkilöstövuokraus-
palvelumme kautta.

Ota yhteyttä Mestareihin ja löydä tekijät tarpeeseen henkilöstövuokraus-
palvelumme kautta.

Mestarit Henkilöstöpalvelut Oy:ssä nopeus ja laatu kohtaavat

Kysy meiltä rakennusalan henkilöstövuokrauksen suhteen rohkeasti hinnastoa, tekijää tai tarpeesi mukaan jousto- tai suorarekrytointia. Teemme lisäksi paljon headhuntingia eli hiljaisia hakuja, ja palvelemme läpi rekrytointiprosessin. Meille on tärkeää tuntea henkilöstömme ja löytää oikea tekijä oikeaan paikkaan.

Tutustu tarkemmin henkilöstöpalveluumme ja Mestareihin.

Vaihe 1
Tilaus

Rekrytointiprosessi lähtee liikkeelle asiakkaan tarpeesta.

Vaihe 2
Kartoitus

Mestarit Henkilöstöpalvelut Oy:n henkilöstökonsultin tehtävä on etsiä ja löytää oikeat tekijät oikeaan paikkaan laadukkaasti ja nopeasti.

Vaihe 3
Rekrytointi

Onnistunut rekrytointi on sekä työntekijän että asiakkaan etu.

Suorarekrytointi- ja henkilöstövuokrauspalvelut rakennusalan yrityksille

Olipa kyse sitten yllättäneestä toimeksiannosta tai pitkäaikaisesta tehtävästä, Mestarit Henkilöstöpalvelut Oy tarjoaa ammattitaitoista työvoimaa rakennusalan muuttuviin tarpeisiin. Rekrytoinnin asiantuntijamme ovat aina valmiina yhdistämään yrityksesi oman alasi ammattilaiseen ja toimintaasi parhaiten sopivaan henkilöön.

Henkilöstövuokraus on helppo, nopea ja joustava väylä vaihtuvan työvoimatarpeen täyttämiseen rakennusalan yrityksessä. Mestareiden henkilövuokrauksen kautta alan työpaikkoihin löytävät jatkuvasti muun muassa rakennusapulaiset, kirvesmiehet, kuljettajat, asentajat sekä esimerkiksi projektipäälliköt ja asiantuntijat.

Pro-rekrytointipalvelu tarjoaa kustannustehokkaan ratkaisun, kun haluat rekrytoida rakennusalan toimihenkilöitä tai työntekijöitä nopeasti suoraan yritykseesi. Pro-rekrytointi kattaa jousto- ja suorarekrytointi- sekä headhunting-toimeksiannot.

Rakennusalan henkilöstövuokraus ammattimaisella otteella

Toimintamme ulottuu rakennusalan joka osa-alueelle läpi hankkeen elinkaaren

Mestarit yhdistää tekijät ja tarpeen kustannustehokkaasti laadusta tinkimättä. Tarjoamamme henkilöstövuokrauksen kautta rakennusalan yritykset löytävät jatkuvasti niin suorittavia tekijöitä kuin toimihenkilöitäkin lyhyeen ja pitkään tarpeeseen.

Päätoimialueemme on Uusimaa ja eteläinen Suomi, mutta meillä on resurssit vastata henkilöstötarpeisiisi koko maassa.

Rakentaminen

Korjaus- ja uudisrakentamisen ammattilaiset avustavista työntekijöistä esimiehiin

Talotekniikka

LVI- ja IV-asentajat, sähköasentajat, talotekniikan johtajat ja alan asiantuntijat

Infra

Infra-alan työntekijät, erikoisasiantuntijat ja toimihenkilöt pitkään tai lyhyeen tarpeeseen

Teollisuus

Elektroniikka-, sähkö- ja automaatioasentajat sekä eri teollisuuden alojen tekijät ja asiantuntijat

Toimihenkilöt

Toimihenkilöt sekä ylemmät toimihenkilöt asiantuntija-, päällikkö- ja johtotason tehtäviin

Henkilöstövuokraus on rakennusalan liiketoiminnan kulmakivi

Henkilöstövuokraus mahdollistaa nopean reagoinnin työvoimatarpeiden muutoksiin joustavasti ilman sitoutumista. Tämä auttaa rakennusalan yrityksiä mukautumaan projektien koko- ja aikataulumuutoksiin sekä rekrytoimaan erityisen ripeästi esimerkiksi silloin, kun työntekijä jää sairaslomalle tai päättää yllättäen lähteä yrityksestä.

Mestarit tarjoaa ammattitaitoista työvoimaa rakennusalan erityistarpeisiin aina avustajista johtajiin. Rekrytoinnin asiantuntijana saavutamme tämän jokaisessa rekrytoinnissa panostamalla laadukkaaseen rekryprosessiin ja varmistamalla, että valittu tekijä sopii täydellisesti sekä tehtävään että rekrytoivaan yritykseen. Rakennusalan yrityksessä henkilöstövuokraus tarjoaa joustavuutta ja säästää rekrytointikustannuksissa sekä rekryprosessiin käytetyssä ajassa. Mestarit Henkilöstöpalvelut Oy huolehtii sopivien osaajien etsimisestä, rekrytoinnista, palkanmaksusta, vakuutuksista ja hallinnollisista tehtävistä, jolloin hallinnollinen taakka kevenee asiakkaalla.

Olemme tunnetusti luotettava työnantaja, ja tarjoamme osaajillemme hyvät etenemismahdollisuudet ja edut, kuten kattava terveydenhuolto. Tuemme henkilöstöämme osaamisen kehittämisessä ja tarjoamme tarvittaessa koulutusta ja perehdytystä vuokratyöntekijöille. Näin pystymme varmistamaan, että ammattilaiset suoriutuvat tehtävistään laadukkaasti ja tyytyväisyys työpaikalla on molemminpuolista.

Henkilöstövuokraus on jo pitkään ollut tehokas ratkaisu rakennusyritysten vaihteleviin tarpeisiin. Mestarit on tarjonnut osaamista rakennusalalle vuodesta 2016 lähtien. Tästä lähtien olemme olleet vakaa ja luotettava kumppani, joka auttaa rakennusalan yrityksiä vastaamaan muuttuviin tilanteisiin kustannustehokkaasti – laadusta tinkimättä. Laajan verkostomme ansiosta pystymme myös hankkimaan osaajat tiukkojenkin aikataulujen puitteissa, oli kyseessä aputyöntekijät tai ylemmät toimihenkilöt.

Mikäli vakityöntekijöiden palkkaaminen on henkilöstövuokrausta ajankohtaisempi vaihtoehto, Mestareiden suorarekrytointi auttaa löytämään juuri oikeat ammattilaiset.

Ota yhteyttä, niin autamme sinua löytämään organisaatiollesi ja hankkeellesi sopivat henkilöt laadukkaiden rekrytointi- ja henkilöstövuokrauspalveluiden avulla.

Etsitkö työntekijöitä? Jätä sähköpostiosoitteesi ja saa työntekijät suoraan sähköpostiisi!

Jätä sähköpostiosoitteesi, laitamme sinulle jatkossa työntekijät suoraan sähköpostiisi.