Rekrytointi

Rakennusalan työpaikat

 Etsimme työntekijöitä avoimiin rakennusalan työtehtäviin.

Asiakkaamme tarvitsevat säännöllisesti osaavia työntekijöitä rakennusalan työpaikkoihin. Oletko sinä etsimämme osaaja?

Lukuisia avoimia rakennusalan työpaikkoja

Asiakkaamme tarvitsevat säännöllisesti keikkaluontoisia ja vakituisia rakennusalan työntekijöitä. Rakennusalan työpaikat ovat tarjolla monipuoliselle ja ahkeralle osaajalle, jolla on halua kehittyä alallaan. Lisäksi pääset vaikuttamaan tehtävänkuvaasi oman kokemuksesi ja kiinnostuksesi mukaisesti.

Rakennusalan osaajiltamme toivomme hyvää fyysistä kuntoa, hyviä vuorovaikutustaitoja ja luotettavuutta. Arvostamme alan koulutusta ja työkokemusta rakennusalan tehtävistä, mutta osassa työtehtävistä pärjäät reippaalla asenteella ja motivaatiolla oppia alaa. Mestarit Henkilöstöpalvelut Oy on tulevaisuuden kannalta turvallinen työnantaja, sillä mahdollistamme pitkät työkohteet hyville työntekijöille.

Katso rakennusalan avoimet työpaikat tästä.

Tutustuthan myös Avoimet työpaikat sivuumme.

Työntekijän sanoin

Tietoa Mestareista

Vuonna 2016 perustettu Mestarit Henkilöstöpalvelut Oy tuottaa monipuolisesti henkilöstöratkaisupalveluita rakennusalan yrityksille. Etsimme jatkuvasti osaavia työntekijöitä vakituiseen ja keikkaluontoiseen työhön rakennus-, LVI- ja logistiikka-alalle sekä televiestinnän pariin.

Mestareiden toimintaa ohjaavat aina yhteiset arvot ja pelisäännöt. Meille ja työntekijöillemme tärkeitä arvoja ovat nopeus, laadukkuus ja asiakaslähtöisyys. Odotamme työntekijöiltämme myös aitoa kiinnostusta alaa kohtaan. Työnantajana olemme arvostettu muun muassa siksi, että välitämme aidosti työntekijöistämme.

Miksi valita Mestarit työnantajaksi?

Rekrytoinnin hoitaa

Iiro, Mestarit Henkilöstöpalvelut Oy. Rakennusalan toimihenkilöiden ja johtajatason rekrytointi.

Iiro Kitti

Rekrytointi

050 3214 405
iiro.kitti@mestarit.growly.zoner.dev

Rakennusala - Avoimet työpaikat listattuna

31/01/2023

Määräaikainen

Maanrakennustyöntekijä (Rakennus ja maanrakennus)

Uusimaa

Sovitaan tekijän kanssa

26/01/2023

Vakituinen

Rakennustyöntekijä (Rakennus ja maanrakennus), Raudoittaja (Rakennus ja maanrakennus), Elementtiasentaja (Rakennus ja maanrakennus)

Etelä-Karjala, Etelä-Savo, Kymenlaakso

Sovitaan tekijän kanssa

Etsitkö töitä? Saa avoimet työpaikat sähköpostiisi, ensimmäisenä!