Rekrytointi

Rakennusalan työpaikat

Etsimme työntekijöitä avoimiin rakennusalan työtehtäviin.

Asiakkaamme tarvitsevat säännöllisesti työntekijöitä rakennusalan työpaikkoihin. Oletko sinä etsimämme osaaja?

Lukuisia avoimia rakennusalan työpaikkoja

Asiakkaamme tarvitsevat säännöllisesti keikkaluontoisia ja vakituisia rakennusalan työntekijöitä. Rakennusalan työpaikat ovat tarjolla monipuoliselle ja ahkeralle osaajalle, jolla on halua kehittyä alallaan. Lisäksi pääset vaikuttamaan tehtävänkuvaasi oman kokemuksesi ja kiinnostuksesi mukaisesti.

Rakennusalan osaajiltamme toivomme hyvää fyysistä kuntoa, hyviä vuorovaikutustaitoja ja luotettavuutta. Arvostamme alan koulutusta ja työkokemusta rakennusalan tehtävistä, mutta osassa työtehtävistä pärjäät reippaalla asenteella ja motivaatiolla oppia alaa. Mestarit Henkilöstöpalvelut Oy on tulevaisuuden kannalta turvallinen työnantaja, sillä mahdollistamme pitkät työkohteet hyville työntekijöille.

Katso avoimet rakennusalan työpaikat tästä.

Tutustuthan myös Avoimet työpaikat -sivuumme.

Työntekijän sanoin

Tietoa Mestareista

Vuonna 2016 perustettu Mestarit Henkilöstöpalvelut Oy tuottaa monipuolisesti henkilöstöratkaisupalveluita rakennusalan yrityksille. Etsimme jatkuvasti osaavia työntekijöitä vakituiseen ja keikkaluontoiseen työhön rakennus-, LVI- ja logistiikka-alalle sekä televiestinnän pariin.

Mestareiden toimintaa ohjaavat aina yhteiset arvot ja pelisäännöt. Meille ja työntekijöillemme tärkeitä arvoja ovat nopeus, laadukkuus ja asiakaslähtöisyys. Odotamme työntekijöiltämme myös aitoa kiinnostusta alaa kohtaan. Työnantajana olemme arvostettu muun muassa siksi, että välitämme aidosti työntekijöistämme.

Miksi valita Mestarit työnantajaksi?

Rekrytoinnin hoitaa

Iiro Kiltti - rekrytointi

Iiro Kitti

Rekrytointi

050 3214 405
iiro.kitti@henkilostomestarit.fi

Rakennusala - Avoimet työpaikat listattuna

Tule osaksi Mestareiden osaavaa ja motivoitunutta tiimiä

Tutustu avoimiin rakennusalan työpaikkoihin ja liity mukaan Mestareiden joukkoon. Tarjoamme monipuolisia työmahdollisuuksia, joustavia työaikoja ja mahdollisuuden kehittyä uralla haluamaasi suuntaan.

Olemme ylpeitä avoimesta, kehitysmyönteisestä ilmapiiristämme sekä luotettavasta maineestamme, jotka ovat tehneet Mestarit Henkilöstöpalvelut Oy:stä halutun työnantajan. Olitpa vasta urasi alkumetreillä tai jo alan rautainen ammattilainen, meidän kauttamme löytyy juuri sinulle sopiva työpaikka, missä voit loistaa asenteellasi ja osaamisellasi.

Selaa rakennusalan työpaikkoja helposti yllä ja ota seuraava askel urallasi meidän kanssamme. Iso osa tarjotuista rakennusalan tehtävistä sijaitsee Uudellamaalla, Pirkanmaalla ja Varsinais-Suomessa, mutta mielenkiintoisia mahdollisuuksia löytyy myös muualta, kun pitää silmät auki. Kiinnostipa sinua vaihteleva keikkatyö tai vakityö rakennusalalla, kirvesmiehen työt tai asiantuntijatehtävät, haluamme ehdottomasti kuulla sinusta!

Etkö löytänyt sinulle sopivaa työpaikkaa? Jätä avoin hakemus, niin olemme sinuun yhteydessä heti, kun sopiva paikka aukeaa haettavaksi. Toimeksiantoja ja rakennusalan työpaikkoja tulee jatkuvasti lisää, ja headhunttaamme osaavia ammattilaisia myös avoimen haun ulkopuolella, joten älä epäröi jättää avointa hakemusta.