Rekrytointi

Johtajatason osaajat

Etsimme työntekijöitä johto- ja päällikkötason työtehtäviin.

Asiakkaamme tarvitsevat vakituisia työntekijöitä johto- ja päällikkötason tehtäviin. Oletko sinä etsimämme osaaja?

Palkkaamme johto- ja päällikkötason osaajia

Asiakkaamme tarvitsevat vakituisia johto- ja päällikkötason työntekijöitä rakennus-, LVI- ja logistiikka-aloille. Tarjoamme sopiville ammattitaidon omaaville henkilöille mielenkiintoisia, monipuolisia ja vastuullisia työtehtäviä. Työssä pääset itse vaikuttamaan tehtävänkuvaasi kokemuksesi ja kiinnostuksesi mukaisesti.

Toivomme sinulta vastuullista ja ahkeraa työotetta sekä kokemusta työmaan arjen itsenäisestä vetämisestä. Johto- ja päällikkötason työtehtävissä odotamme sinulta mm. erinomaisia organisointi- ja vuorovaikutustaitoja. Edellytämme alan koulutusta (esimerkiksi rakennusmestari, insinööri tai diplomi-insinööri) ja vähintäänkin muutaman vuoden kokemusta vastaavista tehtävistä.

Kiinnostuitko johto- ja päällikkötason avoimista työtehtävistä? Katso avoimet työpaikat tästä.

Työntekijän sanoin

Tietoa Mestareista

Vuonna 2016 perustettu Mestarit Henkilöstöpalvelut Oy tuottaa monipuolisesti henkilöstöratkaisupalveluita rakennusalan yrityksille. Etsimme jatkuvasti osaavia työntekijöitä vakituiseen ja keikkaluontoiseen työhön rakennus-, LVI- ja logistiikka-alalle sekä televiestinnän pariin.

Mestareiden toimintaa ohjaavat aina yhteiset arvot ja pelisäännöt. Meille ja työntekijöillemme tärkeitä arvoja ovat nopeus, laadukkuus ja asiakaslähtöisyys. Odotamme työntekijöiltämme myös aitoa kiinnostusta alaa kohtaan. Työnantajana olemme arvostettu muun muassa siksi, että välitämme aidosti työntekijöistämme.

Miksi valita Mestarit työnantajaksi?

Rekrytoinnin hoitaa

Iiro, Mestarit Henkilöstöpalvelut Oy. Rakennusalan toimihenkilöiden ja johtajatason rekrytointi.

Iiro Kitti

Rekrytointi

050 3214 405
iiro.kitti@mestarit.growly.zoner.dev

Katso avoimet työpaikat tästä