Pro-rekrytointi -tilaajille

Mestareiden pro-rekrytointi -palveluun kuuluu jousto- ja suorarekrytointi sekä hiljaiset suorahaut. Henkilöstöalan pitkän linjan asiatuntijana yhdistämme juuri oikeat toimihenkilöt työnantajien kanssa – aina insinööristä päälliköihin ja työnjohtajiin saakka.

Vuonna 2021 teimme haastavasta taloustilanteesta huolimatta yli 120 suorarekrytointia, ja kuluvana vuonna olemme tehneet jo +150 suorarekrytointia rakennusalan yrityksille.

Kokonaisvaltainen henkilöstöpalvelu pitkällä kokemuksella

Mestarit Henkilöstöpalvelut Oy tarjoaa asiakkaan käyttöön rekrytointikanavan helpottamaan rekrytointia entisestään. Esimerkiksi suorarekrytointi on laadukas ja nopea väylä ammattilaisten luo. Kun etsit pitkäaikaista työntekijää, Mestareiden pro-rekrytointi on oiva keino löytää sopiva ja rautainen osaaja. Autamme hakuprosessissa ja työntekijän valinnassa, mutta lopullinen päätösvalta säilyy tietenkin asiakkaalla itsellään.

Palvelut yrityksille

Joustorekrytointi

Joustorekrytointi on nimensä mukaisesti joustava vaihtoehto suorarekrytoinnille. Aloitamme vuokraamalla työntekijän ja tämä siirtyy noin 4-6 kuukauden kuluttua asiakkaan omaksi työntekijäksi.

Suorarekrytointi

Suorarekrytoinnin kautta rekrytoimme työntekijän suoraan asiakkaalle omia verkostojamme käyttäen.

Suorahaku / Headhunt

Suorahaussa eli headhuntingissa etsitään Mestareiden verkostoja hyödyntäen toimeksiannosta hiljaisesti työntekijä.

Mestareiden suorarekrytointi on väylä alan parhaisiin tekijöihin

Pitkän linjan toimijana omaamme markkinoiden parhaan verkoston sekä kanavat tavoittaa rakennusalan parhaat tekijät.

Jättäessäsi yhteydenottopyynnön, käymme luottamuksellisesti läpi tarpeenne ja palaamme viimeistään seuraavana arkipäivänä, kuitenkin 90% tapauksista saa yhteydenoton 30min sisällä.

Katso video

Suorarekrytointi- ja joustorekrytointipalvelut rakennusalan yrityksille

Joustorekrytointi- ja suorarekrytointipalvelut rakennusalan yrityksille

Henkilöstömestarit vastaa rakennusalan henkilöstötarpeisiin nopeasti ja kustannustehokkaasti laadusta tinkimättä, oli kyseessä sitten vakituinen tehtävä tai lyhyt ja kiireellinen toimeksianto. Pitkän linjan rekrytointiasiantuntijamme yhdistävät yrityksesi alan rautaiseen ammattilaiseen sekä toimintaasi sopivaan henkilöön.

Ketterässä pro-rekrytointipalvelussa tehostamme rekrytointia omien verkostojemme avulla, mikä säästää asiakkaan aikaa ja resursseja perinteisiin rekrytointimenetelmiin verrattuna. Mestareiden jousto- ja suorarekrytoinnin sekä hiljaisen haun kautta rakennusalan eri tekijät, kuten kirvesmiehet, sähkömiehet, toimihenkilöt ja ylemmät toimihenkilöt löytävät jatkuvasti avoimiin työpaikkoihin Uudellamaalla sekä ympäri Suomen.

Jos et ole rekrytoimassa, mutta etsit tilapäistä työvoimaa vaihtuvaan tarpeeseen, voi henkilöstövuokraus olla yrityksellesi sopiva ratkaisu.

Lukuja joista olemme ylpeitä

0

+

Suoritettua rekrytointia kuluvana vuonna

0

+

Työntekijää kentällä

0

M €

Liikevaihto edellisellä tilikaudella

Meidän kautta töitä saaneet
toimihenkilöt puhuvat

Katso video
Katso video
Katso video

Etsitkö työntekijöitä? Jätä sähköpostiosoitteesi ja saa työntekijät suoraan sähköpostiisi!

Jätä sähköpostiosoitteesi, laitamme sinulle jatkossa työntekijät suoraan sähköpostiisi.