Suorarekrytointi -tilaajille

Mestareiden pro-rekrytointi -palveluun kuuluu jousto- ja suorarekrytointi sekä hiljaiset suorahaut. Henkilöstöalan pitkän linjan asiatuntijana yhdistämme juuri oikeat toimihenkilöt työnantajien kanssa – aina insinööristä päälliköihin ja työnjohtajiin saakka.

Vuonna 2021 teimme haastavasta taloustilanteesta huolimatta yli 120 suorarekrytointia, ja kuluvana vuonna olemme tehneet jo +150 suorarekrytointia rakennusalan yrityksille.

Kokonaisvaltainen henkilöstöpalvelu pitkällä kokemuksella

Mestarit Henkilöstöpalvelut Oy tarjoaa asiakkaan käyttöön rekrytointikanavan helpottamaan rekrytointia entisestään. Esimerkiksi suorarekrytointi on laadukas ja nopea väylä ammattilaisten luo. Kun etsit pitkäaikaista työntekijää, Mestareiden pro-rekrytointi on oiva keino löytää osaaja. Autamme hakuprosessissa ja työntekijän valinnassa, mutta lopullinen päätösvalta on tietenkin asiakkaalla itsellään.

Palvelut yrityksille

Joustorekrytointi

Joustorekrytointi on nimensä mukaisesti joustava vaihtoehto suorarekrytoinnille. Aloitamme vuokraamalla työntekijän ja tämä siirtyy noin 4-6 kuukauden kuluttua asiakkaan omaksi työntekijäksi.

Suorarekrytointi

Suorarekrytoinnin kautta rekrytoimme työntekijän suoraan asiakkaalle omia verkostojamme käyttäen.

Suorahaku / Headhunt

Suorahaussa etsitään Mestareiden verkostoja hyödyntäen toimeksiannosta hiljaisesti työntekijä.

Mestareiden suorarekrytointi on väylä alan parhaisiin tekijöihin

Pitkän linjan toimijana omaamme markkinoiden parhaan verkoston sekä kanavat tavoittaa alan parhaat tekijät.

Jättäessäsi yhteydenottopyynnön, käymme luottamuksellisesti läpi tarpeenne ja palaamme viimeistään seuraavana arkipäivänä, kuitenkin 90% tapauksista saa yhteydenoton 30min sisällä.

Katso video

Suorarekrytointi- ja henkilöstövuokrauspalvelut rakennusalan yrityksille

Suorarekrytointi- ja henkilöstövuokraus-
palvelut rakennusalan yrityksille

Olipa kyseessä vakituinen tai lyhytaikaisempi tehtävä tai kiireellinen projekti, Mestarit Henkilöstöpalvelut Oy auttaa sinua löytämään rakennusalan parhaat ammattilaiset. Rekrytoinnin asiantuntijamme ovat valmiina yhdistämään yrityksesi tarvitsemasi alan asiantuntijaan ja organisaatioosi täydellisesti sopivaan henkilöön.

Mestareiden jousto- ja suorarekrytointipalvelu tekee oikeiden ihmisten löytämisestä kustannustehokasta ja aikaa säästävää. Tarjoamamme suorarekrytointipalvelun kautta löydät rakennusalan ylemmät toimihenkilöt nopeasti. Esimerkiksi projektipäälliköt, vastaavat työnjohtajat ja lvi-insinöörit löytyvät verkostostamme.

Etsitkö rakennusalan vuokratyöntekijöitä, kuten rakennusmiehiä ja sähköasentajia? Voit tutustua Mestareiden henkilöstövuokrauspalveluun täällä.

Lukuja joista olemme ylpeitä

0

+

Suoritettua rekrytointia kuluvana vuonna

0

+

Työntekijää kentällä

0

M €

Liikevaihto edellisellä tilikaudella

Meidän kautta töitä saaneet
toimihenkilöt puhuvat

Katso video
Katso video
Katso video

Etsitkö työntekijöitä? Jätä sähköpostiosoitteesi ja saa työntekijät suoraan sähköpostiisi!

Jätä sähköpostiosoitteesi, laitamme sinulle jatkossa työntekijät suoraan sähköpostiisi.