Suorarekrytointi -tilaajille

Mestareiden pro-rekrytointi -palveluun kuuluu jousto- ja suorarekrytointi sekä hiljaiset suorahaut. Henkilöstöalan pitkän linjan asiatuntijana yhdistämme juuri oikeat toimihenkilöt työnantajien kanssa – aina insinööristä päälliköihin ja työnjohtajiin saakka.

Vuonna 2021 teimme haastavasta taloustilanteesta huolimatta yli 120 suorarekrytointia, ja kuluvana vuonna olemme tehneet jo +150 suorarekrytointia rakennusalan yrityksille.

Kokonaisvaltainen henkilöstöpalvelu pitkällä kokemuksella

Mestarit Henkilöstöpalvelut Oy tarjoaa asiakkaan käyttöön rekrytointikanavan helpottamaan rekrytointia entisestään. Esimerkiksi suorarekrytointi on laadukas ja nopea väylä ammattilaisten luo. Kun etsit pitkäaikaista työntekijää, Mestareiden pro-rekrytointi on oiva keino löytää osaaja. Autamme hakuprosessissa ja työntekijän valinnassa, mutta lopullinen päätösvalta säilyy tietenkin asiakkaalla itsellään.

Palvelut yrityksille

Joustorekrytointi

Joustorekrytointi on nimensä mukaisesti joustava vaihtoehto suorarekrytoinnille. Aloitamme vuokraamalla työntekijän ja tämä siirtyy noin 4-6 kuukauden kuluttua asiakkaan omaksi työntekijäksi.

Suorarekrytointi

Suorarekrytoinnin kautta rekrytoimme työntekijän suoraan asiakkaalle omia verkostojamme käyttäen.

Suorahaku / Headhunt

Suorahaussa etsitään Mestareiden verkostoja hyödyntäen toimeksiannosta hiljaisesti työntekijä.

Mestareiden suorarekrytointi on väylä alan parhaisiin tekijöihin

Pitkän linjan toimijana omaamme markkinoiden parhaan verkoston sekä kanavat tavoittaa alan parhaat tekijät.

Jättäessäsi yhteydenottopyynnön, käymme luottamuksellisesti läpi tarpeenne ja palaamme viimeistään seuraavana arkipäivänä, kuitenkin 90% tapauksista saa yhteydenoton 30min sisällä.

Katso video

Suorarekrytointi- ja henkilöstövuokrauspalvelut rakennusalan yrityksille

Suorarekrytointi- ja henkilöstövuokraus-
palvelut rakennusalan yrityksille

Olipa kyseessä vakituinen tai lyhytaikainen tehtävä taikka kiireellinen projekti, Mestarit Henkilöstöpalvelut Oy auttaa sinua löytämään parhaat ammattilaiset rakennusalalta. Rekrytoinnin asiantuntijamme ovat valmiina yhdistämään yrityksesi tarvitsemasi alan asiantuntijaan ja toimintaasi sopivaan henkilöön.

Mestareiden pro-rekrytointipalvelu tekee oikeiden ihmisten löytämisestä kustannustehokasta ja aikaa säästävää. Tarjoamamme jousto- ja suorarekrytoinnin kautta löydät rakennusalan toimihenkilöt ja ylemmät toimihenkilöt nopeasti ja helposti. Esimerkiksi projektipäälliköitä, vastaavia työnjohtajia ja lvi-insinöörejä löytyy valmiiksi laajasta verkostostamme.

Etsitkö sittenkin vuokratyövoimaa, kuten rakennusmiehiä tai asentajia vaihtuvaan tarpeeseen? Tutustu Mestareiden henkilöstövuokraukseen. Eritoten rakennusalan tilaajille suunnatun sivun löydät täältä.

Lukuja joista olemme ylpeitä

0

+

Suoritettua rekrytointia kuluvana vuonna

0

+

Työntekijää kentällä

0

M €

Liikevaihto edellisellä tilikaudella

Meidän kautta töitä saaneet
toimihenkilöt puhuvat

Katso video
Katso video
Katso video

Etsitkö työntekijöitä? Jätä sähköpostiosoitteesi ja saa työntekijät suoraan sähköpostiisi!

Jätä sähköpostiosoitteesi, laitamme sinulle jatkossa työntekijät suoraan sähköpostiisi.