Avoimet suorarekrytointi -työpaikat

Vuonna 2021 Mestarit teki haastavasta taloustilanteesta huolimatta yli 120 suorarekrytointia. Kuluvana vuonna -22 olemme tehneet jo +150 suorarekrytointia rakennusalan yrityksille.

Rakennusalan toimihenkilönä voit työllistyä suoraan asiakasyritykseen. Tältä sivulta löydät avoimet suorarekrytointi -työpaikat toimihenkilöille, kuten työnjohtajille, projektipäälliköille ja rakennusinsinööreille. Voit myös aina laittaa meille avoimen hakemuksen.

Etsitkö muita rakennusalan työpaikkoja? Löydät ne täältä.

Miksi valita Mestarit?

Onko työpaikan vaihto sinulle ajankohtaista? Mestarit henkilöstöpalvelut Oy:llä on ensikäden tietoa monista avoimista toimista ja työpaikoista usein jo ennen kuin ne tulevat julkiseen hakuun. Voimme siis ohjata työnhakijaa oikeaan suuntaan tämän toiveiden mukaan. Tämän mahdollistavat laaja asiakasverkosto ja vuosien kokemus alalta.

Kun työpaikan vaihto on edessä, kerro toiveesi ja me kartoitamme, mitä asiakasyrityksissämme on hiljaisessa haussa. Sinun tarvitsee vain kertoa, millaisia työtehtäviä toivot ja mihin yrityksiin haluaisit työllistyä sekä muut työllistymiseen vaikuttavat seikat. Tämän jälkeen me kartoitamme sopivimmat toimet ja työnantajat.

Meillä saattaa olla tarjota myös sellaisia töitä, joita et ole edes tullut ajatelleeksi, mutta jotka voisivat sopia sinulle. Mestareiden kautta töiden hakeminen lisää mahdollisuuksia työllistyä. Paikkoja on auki ympäri vuoden, joten uuden työpaikan etsiminen ei ole sesongista kiinni. Ota rohkeasti yhteyttä!

Katso video

Voit myös jättää avoimen hakemuksen

Miten me voimme auttaa? Minkälaista työtä olet etsimässä? Milloin työnhaku osaltasi voisi olla ajankohtaista? Mitkä työnkuvat sinua kiinnostavat? Jätä ansioluettelosi, niin olemme sinuun yhteydessä!

Avoimet suorarekrytointi -työpaikat

17/06/2024

Vakituinen

LVI-Eristäjä (LVIS), LVI-insinööri (LVIS)

Uusimaa

Sovitaan tekijän kanssa

11/06/2024

Vakituinen

Työnjohtaja (Rakennus ja maanrakennus), Vihertyönjohtaja (LIKEIT suorarekrytointi R1)

Uusimaa

Sovitaan tekijän kanssa

11/06/2024

Vakituinen

Työnjohtaja, Työnjohtaja korjausrakentaminen (LIKEIT suorarekrytointi R1), Rakennusinsinööri (Rakennus ja maanrakennus), Työnjohtaja (Rakennus ja maanrakennus), Rakennusinsinööri (LIKEIT suorarekrytointi R1)

Uusimaa

Sovitaan tekijän kanssa

Lukuja joista olemme ylpeitä

0

+

Suoritettua rekrytointia kuluvana vuonna

0

+

Työntekijää kentällä

0

M €

Liikevaihto edellisellä tilikaudella

Työntekijän sanoin

Tule headhuntatuksi

Jätä yhteystietosi ja ansioluettelosi, mikäli työpaikan vaihto on sinulle ajankohtaista! Olemme tämän jälkeen sinuun yhteydessä ennen kuin rekrytointiprosessia viedään eteenpäin.