Henkilöstövuokraus

Mestarit Henkilöstöpalvelut Oy tarjoaa kustannustehokkaita rekrytointi- ja henkilöstövuokrausratkaisuja Uudenmaan alueella sekä ympäri Suomen. Olipa tarpeenasi sesonkityöntekijät tai projektiluonteinen työvoima, autamme löytämään yritykseesi sopivat ammattilaiset nopeasti ja tehokkaasti – laadusta tinkimättä.

Henkilöstövuokraus on ketterä ratkaisu eri toimialojen työvoimatarpeisiin, sillä se säästää aikaa ja resursseja niin rekrytoinnissa kuin hallinnollisissa tehtävissäkin. Henkilöstömestareilla on laaja ja pitkä kokemus sekä tarvittavat väylät ja työkalut, joilla varmistetaan yrityksellesi parhaat osaajat sekä sujuva rekryprosessi.

Henkilöstövuokraus
on joustava väylä ammattilaisten luo

Mestareiden henkilöstövuokraus tarjoaa ketterän ja joustavan tavan hankkia osaajia sekä tilapäisiin että pysyviin tarpeisiin. Kokeneina henkilöstöalan asiantuntijoina tavoitteenamme on yhdistää oikeat työntekijät ja työnantajat varmistaen, että osaaminen ja tarpeet kohtaavat toisensa ripeästi ja kustannustehokkaasti. Huolehdimme laadukkaasti myös hallinnollisista tehtävistä, vapauttaen asiakkaamme resursseja muualle liiketoimintaan.

Osaajillemme tarjoamme hyvät edut, kuten kattavan terveydenhuollon ensimmäisestä työpäivästä lähtien. Luotettavan työnantajan maineemme, positiivinen ilmapiiri sekä laaja verkostomme auttavat meitä varmistamaan sekä työntekijöiden odotusten että työnantajien tarpeiden täyttymisen.

Miten henkilöstövuokraus toimii?

Henkilöstövuokraus toimii siten, että asiakasyritys vuokraa tarvitsemansa työvoiman henkilöstöpalvelulta määräajaksi tarpeidensa mukaisesti. Tämä tarjoaa joustavan ja kustannustehokkaan tavan vastata tilapäisiin henkilöstötarpeisiin esimerkiksi sairauslomien ja sesongin ajaksi.

Henkilöstövuokraus tarjoaa mahdollisuuden joustavaan henkilöstön hankintaan erittäin lyhyelläkin varoitusajalla. Tilapäisen tarpeen lisäksi palvelu soveltuu erinomaisesti myös pidempiaikaiseen, pysyvään tarpeeseen.

Henkilöstövuokrauksen keskeisiä etuja ovat nopeus ja joustavuus. Silloin kun työvoimatarve on akuutti tai lyhytaikainen, tai kun yrityksessä ei haluta käyttää resursseja rekrytointiin ja hallinnollisiin tehtäviin, henkilöstövuokraus tarjoaa välittömän ja ketterän ratkaisun työvoiman hankintaan ja rekrytointiin.

Milloin henkilöstövuokraus kannattaa?

Henkilöstövuokraus kannattaa lähes aina, sillä se tarjoaa nopean ja joustavan ratkaisun tilapäisiin työvoimatarpeisiin, kuten sesonkiin ja sijaisuuksiin.

Erityisen hyvin se sopii yrityksille, jotka haluavat välttää pitkäkestoisia rekrytointiprosesseja tai jotka eivät halua sitoutua pysyviin työsuhteisiin. Henkilöstövuokraus on toimiva ja kustannustehokas vaihtoehto myös silloin, kun yrityksessä ei ole mahdollista vapauttaa resursseja rekrytointitehtäviin.

Mestareiden avulla
tekijä ja tarve kohtaavat

Mestareiden henkilöstövuokrauspalvelussa tekijät ja tarve kohtaavat. Tavoitteenamme on ratkaista työvoimatarpeet kustannustehokkaasti laadusta tinkimättä. Vankan asiantuntemuksen ja laajan verkoston lisäksi meillä on resurssit löytää osaavat ammattilaiset nopeasti ja tehokkaasti. Haluamme pitää asiakkaamme ja henkilöstömme tyytyväisyyden korkeana, minkä vuoksi meille on tärkeää, että oikea työntekijä sijoitetaan oikeaan tehtävään ja paikkaan.

Vaihe 1
Tilaus

Rekrytointiprosessi lähtee liikkeelle asiakkaan tarpeesta.

Vaihe 2
Kartoitus

Mestarit Henkilöstöpalvelut Oy:n henkilöstökonsultin tehtävä on etsiä ja löytää oikeat tekijät oikeaan paikkaan laadukkaasti ja nopeasti.

Vaihe 3
Rekrytointi

Onnistunut rekrytointi on sekä työntekijän että asiakkaan etu.

Henkilöstöratkaisut – nopeasti ja laadukkaasti

Mestareiden toiminnan ytimessä on asiakkaamme tarpeen ymmärtäminen ja liiketoiminnan menestyksen tukeminen. Yhdistämällä oikeat osaajat oikeisiin paikkoihin pyrimme luomaan kestäviä ja tuottavia työsuhteita, joista hyötyvät sekä työntekijät että työnantajat.

Helppoa

Henkilöstövuokraus on helppoa – etsimme ja rekrytoimme alasi parhaat ammattilaiset puolestasi

Nopeaa

Löydämme osaajat ripeästi myös lyhyellä varoitusajalla – rekrytointi voi olla mahdollista jo viikossa

Joustavaa

Kauttamme hankit joustavaa työvoimaa vaihtuvaan tarpeeseen, esimerkiksi sesonkiin tai sijaiseksi

Sulavaa

Luotettavan maineen omaavana työnantajana varmistamme palvelun korkean tason kaikille osapuolille

Vuokrasuhteesta vakituiseen työsuhteeseen

Henkilöstövuokraus on joustava tapa hankkia osaamista määräajaksi tai esimerkiksi ennen rekrytointia varmistaa, että hommat lähtevät luistamaan.

Henkilöstövuokrauksen kautta palkattu työntekijä voidaan rekrytoida myöhemmin yrityksen palvelukseen sopivana ajankohtana tai sopimuksen mukaan esimerkiksi 4-6 kuukauden kuluttua palkkaamisesta, kuten joustorekrytoinnissa. Monet asiakkaamme päätyvätkin tähän ratkaisuun.

Joskus suorarekrytointi voi olla toimivampi ratkaisu kuin henkilöstövuokraus, erityisesti kun palkataan asiantuntijoita ja toimihenkilöitä. Olivat tarpeesi mitkä tahansa, olemme valmiita hoitamaan koko rekryprosessin laadukkaasti alusta loppuun ja varmistamaan kustannustehokkaan, onnistuneen rekrytoinnin.

Parhaat tekijät eri toimialoille ja osaamistasoille

Henkilöstövuokraus on joustava sekä riskitön tapa tuoda tiimiin osaamista ja lisäkäsiä. Mestarit etsii ja rekrytoi alasi parhaat osaajat puolestasi samalla varmistaen, että tekijä sopii täydellisesti paitsi työhön myös työpaikkaan.

Laaja verkostomme kattaa ammattilaisia eri aloilta, kuten rakennus- ja ravintola-alalta, mikä auttaa ripeyttämään ja tehostamaan rekrytointia.

Rekrytoimme erityisen vikkelästi seuraaville toimialoille ja tehtäviin:

Olipa tarpeenasi avustavat työntekijät, asiantuntijat tai ylin johto, meillä on valmiudet löytää juuri sinun yrityksellesi sopivimmat ammattilaiset.