Henkilöstövuokraus

Mestarit Henkilöstöpalvelut Oy tarjoaa joustavaa henkilöstövuokrauspalvelua sekä räätälöityjä rekrytointiratkaisuja rakennusalan yritysten tarpeisiin Uudellamaalla ja koko Suomessa.

Tarvitsetko tilapäistä tai pysyvää työvoimaa? Mestareiden henkilöstövuokraus on helppo, ketterä ja joustava ratkaisu. Kustannustehokkaassa rekryprosessissa hyödynnämme laajaa ammattilaisverkostoamme varmistaaksemme, että löydämme nopeasti sopivan henkilön yrityksellesi ja tarpeisiisi.

Teemme henkilöstötarpeiden täyttämisestä suoraviivaista ja kustannustehokasta. Hoidamme työnantajan velvollisuudet ja koko rekrytointiprosessin alusta loppuun – hakijoiden hankinnasta, esivalinnasta ja haastattelusta palautteen antamiseen – laadukkaasti ja luotettavasti puolestasi.

Henkilöstövuokraus
on nopea tapa hankkia työvoimaa

Mestareiden henkilöstövuokraus tarjoaa yrityksellesi välittömän pääsyn osaaviin tekijöihin. Kustannustehokkaan palvelun avulla säästät arvokasta aikaa ja resursseja niin rekrytoinnissa kuin hallinnollisissa tehtävissä.

Henkilöstövuokrauksen valitseminen perinteisen rekrytoinnin sijaan mahdollistaa joustavan työvoiman hankkimisen helposti ja nopeasti. Ammattilaisemme huolehtivat sopivien osaajien hankkimisesta ja rekrytoinnista, joten voit keskittyä olennaiseen yrityksessäsi. Työnantajan tehtävät Mestarit hoitaa laadukkaasti puolestasi, hyödyntäen pitkää kokemustamme alalta. Työnantajan vastuiden ja riskien ulkoistaminen taas mahdollistaa kustannusten tehokkaamman ennakoinnin ja hallinnan.

Osaajillemme tarjoamme huippuluokan henkilöstöedut, kuten kattavan työterveyshuollon heti ensimmäisestä päivästä lähtien. Mestareihin luotetaan työnantajana, ja henkilöstön tyytyväisyys toimintaa kohtaan on korkealla. Tekijöiden pysyvyys on vakaata, ja uusien osaajien rekrytointi vikkelää.

Miten henkilöstövuokraus toimii?

Henkilöstövuokraus on erinomainen ratkaisu, kun tarvitset sijaisia esimerkiksi vanhempainvapaan tai sairasloman ajaksi, kun työvoimatarve on tilapäistä.

Palvelumme mahdollistaa osaavan henkilöstön pikaisen hankkimisen myös lyhyellä varoitusajalla, esimerkiksi sesonkiin tai projekteihin. Mestareiden tarjoaman henkilöstövuokrauspalvelun avulla voit löytää oman alasi ammattilaiset nopeasti ja helposti myös pidempään ja vakituiseen tarpeeseen.

Henkilöstövuokrauksen suurimpia etuja ovat nopeus ja suoraviivaisuus. Kun henkilöstötarpeesi on akuutti, lyhytaikainen tai kun yrityksessäsi ei ole resursseja rekrytointitehtävien ja työnantajavastuiden hoitamiseen, henkilöstövuokraus tarjoaa joustavan vaihtoehdon rekrytoinnille.

Milloin henkilöstövuokraus kannattaa?

Henkilöstövuokraus erinomainen keino löytää sijaisia esimerkiksi vanhempainvapaan tai sairasloman ajaksi kun työvoimatarve on tilapäistä.

Mestareiden henkilöstövuokraus tarjoaa joustavuutta hankkia osaavaa työvoimaa hyvinkin lyhyellä varoitusajalla muuttuvaan tarpeeseen, kuten sesonkiin tai projektiin. Palvelumme avulla voit löytää nopeasti ja helposti oman alasi ammattilaiset, riippumatta siitä oliko tarve lyhyt- vai pitkäaikaista.

Palvelun suurimpia etuja ovat nopeus, joustavuus ja tehokkuus. Kun yrityksesi kohtaa akuutteja tai lyhytaikaisia henkilöstötarpeita tai kun yrityksellä ei ole aikaa ja resursseja hoitaa rekrytoinnin kaltaisia tehtäviä, tarjoaa henkilöstövuokraus kustannustehokkaan vaihtoehdon.

Henkilöstömestareiden avulla tekijä ja tarve kohtaavat

Mestarit Henkilöstöpalvelut Oy tarjoaa joustavaa henkilöstövuokrauspalvelua, räätälöitynä asiakkaan tarpeisiin. Tehokas rekrytointiprosessi varmistaa työvoiman jatkuvuuden ja nopean saatavuuden yllättävissäkin tilanteissa. Löydämme nopeasti osaajat, jotka soveltuvat haettuun työtehtävään ja sulautuvat saumattomasti yrityksen toimintaan.

Rekrytoinnin ytimessä on huolellinen varmistus siitä, että valittu henkilö menestyy tehtävässään ja integroituu saumattomasti osaksi asiakasyrityksen liiketoimintaa. Mestareilla on resurssit tehdä tämä resurssitehokkaasti myös hyvin lyhyellä varoitusajalla. Keskeinen periaatteemme on huolehtia henkilöstön hyvinvoinnista, ja osa tätä prosessia on varmistaa, että oikea henkilö sijoittuu oikeaan paikkaan. Alan asiantuntijana keskitymme ratkaisemaan työvoimatarpeet tehokkaasti ja tinkimättömällä laadulla.

Vaihe 1
Tilaus

Rekrytointiprosessi lähtee liikkeelle asiakkaan tarpeesta.

Vaihe 2
Kartoitus

Mestarit Henkilöstöpalvelut Oy:n henkilöstökonsultin tehtävä on etsiä ja löytää oikeat tekijät oikeaan paikkaan laadukkaasti ja nopeasti.

Vaihe 3
Rekrytointi

Onnistunut rekrytointi on sekä työntekijän että asiakkaan etu.

Henkilöstövuokrausta nopeasti ja laadukkaasti

Mestarit Henkilöstöpalvelut Oy tarjoaa löytää parhaat osaajat eri toimialoilta ympäri Suomen. Erikoistumisemme on juuri oikeiden henkilöiden löytämisessä oikeisiin tehtäviin. Ylpeydellä tuemme sekä työntekijöitä että työnantajia kasvussa ketterän henkilöstövuokrauspalvelun avulla.

Helppoa

Löydämme oman alasi ammattilaiset ja hoidamme kaiken rekrytointiin liittyvän puolestasi

Nopeaa

Hankimme sopivat osaajat lyhyelläkin varoitusajalla, ja voit saada työvoimaa jo viikossa

Joustavaa

Tarjoamme tekijöitä joustavasti vaihtuvaan tarpeeseen esimerkiksi sesonkiin tai sairausajalle

Sujuvaa

Luotettavana työnantajana varmistamme palvelun korkean tason kaikille asiakkaillemme

Vuokratyöntekijän rekrytoiminen

Henkilöstövuokraus on ketterä tapa rekrytoida työntekijöitä tilapäisesti ja silloin, kun halutaan ensin nähdä, miten hommat lähtevät luistamaan.

Vuokratyöntekijän voi myöhemmin rekrytoida yrityksen omille palkkalistoille joustavasti, sopivan hetken tullen tai kuten joustorekrytoinnissa 4-6 kuukauden kuluttua aloituksesta. Pitkän ja onnistuneen rekrytointihistoriamme ansiosta monet asiakkaamme päätyvätkin juuri tähän ratkaisuun.

Suorarekrytointi on oiva ratkaisu, kun halutaan palkata työntekijöitä suoraan yritykseen. Se soveltuu erityisen hyvin vakituisen henkilöstön, kuten asiantuntijoiden ja toimihenkilöiden, hankintaan. Niin henkilöstövuokraus- kuin jousto- ja suorarekrytointipalvelumme kattavat koko rekrytointiprosessin alusta loppuun asti, varmistaen sujuvan ja laadukkaan rekrytointikokemuksen.

Työvoimaa joustavasti eri toimialoille

Henkilöstövuokraus tarjoaa vaivattoman ja riskittömän tavan täydentää työvoimaasi. Etsimme ja vuokraamme alasi parhaat sekä yrityksesi tarpeisiin sopivat tekijät – apulaisista työnjohtajiin – nopeasti ja vaivattomasti.

Verkostomme, johon kuuluu mm. rakennus- ja ravintola-alan ammattilaisia, tehostaa rekrytointiprosessiamme ja mahdollistaa nopeat toimitusajat.

Tarjoamme palveluitamme eri toimialoille, mukaan lukien:

Olipa kyse sitten avustavista työntekijöistä, suorittavista työntekijöistä, asiantuntijoista tai ylimmän johdon tehtävistä, meillä on valmiudet löytää juuri sinun yritykseesi parhaiten sopiva työvoimaratkaisu.