Henkilöstövuokraus

Mestarit Henkilöstöpalvelut Oy tarjoaa ketterää henkilöstövuokrauspalvelua ja yrityksesi tarpeisiin räätälöityjä rekrytointiratkaisuja ympäri Suomen.

Mestareiden henkilöstövuokraus on helppo, nopea ja joustava väylä tilapäisen tai pysyvän työvoimatarpeen täyttämiseen. Kustannustehokkaassa rekryprosessissa hyödynnämme laajaa ammattilaisten verkostoa löytääksemme tehtävään ja yritykseesi sopivan ammattilaisen.

Huolehdimme työnantajavelvollisuuksista ja koko rekrytointiprosessista – ehdokkaiden hankinnasta, esikarsinnasta, haastatteluista, valintalistan laatimisesta sekä palautteen antamisesta.

Henkilöstövuokraus
on nopea tapa hankkia työvoimaa

Henkilöstövuokrauspalvelumme avulla hankit yrityksellesi tekijöitä nopeasti ja joustavasti vaihtuvaan tarpeeseen. Mestareiden henkilöstövuokraus säästää yrityksessäsi aikaa ja resursseja sekä työntekijän rekrytoinnissa että palkanlaskennassa ja muissa työnantajalle kuuluvissa tehtävissä.

Kun valitset henkilöstövuokrauksen rekrytoinnin sijasta, saat tarvitsemasi työvoiman nopeasti ja helposti. Koska ulkoistat työnantajavelvollisuudet ja riskin meille, ja voit paremmin ennakoida ja kontrolloida henkilöstökuluja. Työnantajan velvoitteet Mestarit Henkilöstöpalvelut Oy hoitaa puolestasi laadukkaasti ja luotettavasti, henkilöstöalan pitkällä kokemuksella.

Vuokratyöntekijöillemme tarjoamme erinomaiset henkilöstöedut, kuten kattava työterveyshuolto. Mestareihin tunnetusti luotetaan työnantajana, ja henkilöstön tyytyväisyys toimintaamme on korkea.

Miten henkilöstövuokraus toimii?

Henkilöstövuokrauksessa Mestareiden ja työntekijän välille solmitaan työsopimus. Henkilöstöpalvelumme hoitaa kaikki työnantajavelvoitteet, eikä yrityksesi tarvitse huolehtia esimerkiksi vakuutuksista, sairausrahasta, eläkkeistä, vanhempainrahasta tai muista työnantajan asemaan liittyvistä velvollisuuksista. Henkilöstövuokrauksessa asiakasyrityksen tehtäväksi jää ainoastaan vuokratyöntekijän perehdyttäminen ja työn johtaminen.

Mestareiden rekrytointiprosessi on hyvin suoraviivainen. Rekrytoinnin asiantuntijat lähtevät liikkeelle liiketoimintasi ja tarpeesi ymmärtämisestä. Perusasioiden ollessa selvillä alamme etsimään työtehtävään ja profiiliin sopivia ehdokkaita. Hyödynnämme rekrytointiprosessissa eri markkinointikanavia ja valmista ammattilaisten verkostoamme. Henkilöstövuokrauspalvelussa hoidamme puolestasi kaiken työpaikkailmoitusten laatimisesta ja julkaisemisesta markkinointiin, työhakemusten käsittelyyn, haastatteluihin ja esikarsintoihin asti. Lopullisen rekrytointipäätöksen tekee yrityksesi.

Missä tilanteessa henkilöstövuokraus kannattaa?

Henkilöstövuokraus hyvä keino löytää sijaisia esimerkiksi vanhempainvapaan tai sairasloman ajaksi kun tiedät työvoimatarpeen olevan tilapäistä.

Sen avulla hankit osaavaa henkilöstöä lyhyelläkin varoitusajalla myös esimerkiksi sesonkiin tai projektiin. Mestareiden tarjoaman henkilöstövuokrauspalvelun kautta löydät oman alasi ammattilaiset helposti ja nopeasti myös pidempään ja vakituiseen tarpeeseen.

Nopeus ja suoraviivaisuus ovat henkilöstövuokrauksen suurimpia etuja. Kun henkilöstötarpeesi on akuutti, tai lyhytaikainen tai kun yrityksessäsi ei ole resursseja rekrytointitehtävien ja työnantajavastuiden hoitamiseen, henkilöstövuokraus on joustava vaihtoehto rekrytoinnille.

Henkilöstövuokrauksen kautta oikea tekijä löytää oikeaan paikkaan

Mestarit Henkilöstöpalvelut Oy tarjoaa tarpeidesi mukaan räätälöityä henkilöstövuokrauspalvelua, jossa etsimme sekä työhön että yrityksen toimintaan sopivan ammattilaisen annetun aikataulun puitteissa.

Mestarit ei tuhlaa aikaasi, sillä rekrytoinnin lähtökohtana ja tietysti edellytyksenä on, että ehdottamamme tekijä sopii paremmin kuin hyvin haettavaan tehtävään ja yritykseen. Tehokas ja verkostoja hyödyntävä rekrytointiprosessimme tuo myös kustannussäästöjä asiakkaalle.

Henkilöstövuokrauksen ja alan pitkän linjan asiantuntijana ratkaisemme työvoimatarpeesi nopeasti, laadusta tinkimättä. Meille on tärkeää pitää huolta henkilöstöstämme ja yhdistää oikeat tekijät oikeisiin paikkoihin.

Vaihe 1
Tilaus

Rekrytointiprosessi lähtee liikkeelle asiakkaan tarpeesta.

Vaihe 2
Kartoitus

Mestarit Henkilöstöpalvelut Oy:n henkilöstökonsultin tehtävä on etsiä ja löytää oikeat tekijät oikeaan paikkaan laadukkaasti ja nopeasti.

Vaihe 3
Rekrytointi

Onnistunut rekrytointi on sekä työntekijän että asiakkaan etu.

Henkilöstövuokraus kauttamme kannattaa

Mestarit Henkilöstöpalvelut Oy vuokraa ja rekrytoi eri toimialojen parhaat tekijät ympäri Suomen. Mestarit on erikoistunut löytämään oikean tekijän työhön ja oikean työn tekijälle. Olemme ylpeitä siitä, että saamme auttaa ammattilaisia ja yrityksiä kasvamaan henkilöstövuokrauspalvelumme avulla.

Helppoa

Hankimme ja vuokraamme
työntekijät ja hoidamme kaiken asiaan liittyvän puolestasi

Nopeaa

Löydämme osaavat ammattilaiset nopeasti; parhaassa tapauksessa saat tekijän jo viikossa

Joustavaa

Kauttamme saat työvoimaa joustavasti vaihtuvaan tarpeeseen sekä ilman työnantajan riskiä

Sujuvaa

Olemme luotettu työnantaja ja varmistamme palvelun korkean tason kaikille asiakkaillemme

Vuokratyöntekijän rekrytoiminen

Henkilöstövuokraus on ketterä tapa rekrytoida, kun haluat ensin kokeilla, miten hommat lähtevät työntekijän kanssa luistamaan.

Mestareiden kautta vuokratut tekijät on mahdollista rekrytoida omille palkkalistoille heti sopivan hetken tullen tai esimerkiksi 4-6 kuukauden päästä joustorekrytoinnilla. Pitkän rekrytointihistoriamme ansiosta useat asiakkaamme päätyvät juuri tähän ratkaisuun.

Suorarekrytoinnissa osaajat rekrytoidaan suoraan yritykseesi. Mestareiden suorarekrytointipalvelu sopii parhaiten vakituisen henkilöstön, kuten asiantuntijoiden ja toimihenkilöiden hankkimiseen. Henkilöstövuokrauksen tapaan jousto- ja suorarekrytointipalvelumme kattavat koko rekrytointiprosessin alusta loppuun saakka.

Eri toimialojen henkilöstövuokraus

Henkilöstövuokraus on helppo ja riskitön tapa saada lisää työvoimaa. Etsimme ja vuokraamme alasi parhaat sekä yritykseesi sopivat tekijät apulaisista työnjohtajiin, myös nopealla aikataululla.

Rekrytointia ripeyttää ja tehostaa valmis verkostomme, josta löytyy mm. rakennus- ja ravintola-alan ammattilaisia.

Etsitkö töitä? Saa avoimet työpaikat sähköpostiisi, ensimmäisenä!