Henkilöstövuokraus

Mestarit Henkilöstöpalvelut Oy tarjoaa henkilöstövuokrausta ja räätälöityjä rekrytointiratkaisuja Helsingissä, Tampereella ja muualla maassa sijainnista riippumatta. Meillä on laaja kokemus pätevien sekä yrityksen toimintaan ja kulttuuriin sopivien työntekijöiden rekrytoimisesta eri toimialoilla. Mestarit erottaa muista henkilöstövuokrausyrityksistä työntekijän soveltuvuuteen ja laadukkaaseen palveluun keskittyminen.

Henkilöstövuokraus
on nopea ja joustava tapa hankkia työvoimaa

Henkilöstövuokrauksen avulla hankit työvoimaa helposti, nopeasti ja joustavasti aina tarpeen vaatiessa. Tarjoamamme henkilöstövuokrauspalvelu säästää aikaa ja resursseja niin työntekijän rekrytoinnissa kuin palkanlaskennassakin sekä muissa hallinnollisissa tehtävissä.

Valitessasi henkilöstövuokrauksen palkkaamisen sijasta ulkoistat työnantajariskin kokonaan Mestareille ja pystyt ennakoimaan yrityksen kuluja paremmin. Työnantajavelvollisuudet Mestarit Henkilöstöpalvelut Oy hoitaa puolestasi laadukkaasti ja luotettavasti henkilöstöalan pitkällä kokemuksella. Työnantajana tarjoamme erinomaiset henkilöstöedut mm. kattavan työterveyden muodossa ja tekijöidemme tyytyväisyysaste on korkea.

Miten henkilöstövuokraus toimii?

Henkilöstövuokrauksessa Mestareiden ja työntekijän välille solmitaan työsopimus. Henkilöstöpalvelumme hoitaa kaikki työnantajavelvoitteet, eikä yrityksesi tarvitse huolehtia esimerkiksi vakuutuksista, sairausrahasta, eläkkeistä, vanhempainrahasta tai muista työnantajan asemaan liittyvistä vastuista. Henkilöstövuokrauksessa asiakasyrityksen eli sinun tehtäväksesi jää ainoastaan vuokratyöntekijän perehdyttäminen ja työn johtaminen.

Mestareiden rekrytointiprosessi on suoraviivainen. Useita onnistuneita rekrytointeja tehneet asiantuntijamme lähtevät liikkeelle liiketoiminnan ja tarpeen ymmärtämisestä. Perusasioiden ollessa selvillä alamme etsimään uusia, yritykseen ja laatimamme profiiliin sopivia työntekijöitä. Olemme myös yhteydessä laajan verkostomme ammattilaisiin. Prosessissa hoidamme puolestasi kaiken työpaikkailmoitusten laatimisesta ja julkaisemisesta markkinointiin, työhakemusten käsittelyyn, haastatteluihin ja esikarsintoihin, mutta lopullisen rekrytointipäätöksen tekee aina yrityksesi.

Milloin henkilöstövuokraus kannattaa?

Henkilöstövuokraus helppo tapa löytää työvoimaa esimerkiksi sairauden tai vanhempainvapaan ajaksi ja nopea väylä kiireapulaisten, sesonkityöntekijöiden ja projektityöntekijöiden hankkimiseen lyhyellä varoitusajalla. Mestareiden henkilöstövuokrauksen avulla löydät pätevät työntekijät, asiantuntijat ja esimiehet yritykseesi myös pidempään ja vakituiseen tarpeeseen.

Tarjoamamme henkilöstövuokrauksen suurimpia hyötyjä ovat vikkelyys ja yksinkertaisuus. Kun työvoiman tarve yrityksessäsi on akuuttia tai hetkellistä, etkä pysty tai halua huolehtia aikaa vievistä asioista, kuten rekrytointiprosessiin liittyvistä työtehtävistä ja työnantajavelvollisuuksista, Mestareiden tarjoama henkilöstövuokrauspalvelu on järkevä vaihtoehto palkkaamiseen.

Henkilöstövuokrauksen kautta oikeat työntekijät ja yritykset löytävät toisensa

Mestarit Henkilöstöpalvelut Oy tarjoaa tarpeidesi ja resurssiesi mukaan räätälöityä henkilöstövuokrausta, jonka tarkoituksena on löytää yritykseesi ja toimintaasi aidosti sopivat ammattilaiset – vaaditun aikataulun puitteissa tietenkin. Me emme haaskaa aikaasi millä tahansa hakijoilla, sillä lähtökohtamme ja vaatimuksemme rekrytoinnissa on, että ehdottamamme henkilöt sopivat työnkuvaan ja yrityskulttuuriin paremmin kuin hyvin.

Henkilöstövuokrausalan pitkän linjan asiantuntijana voimme väittää osaavamme yhdistää oikeat työntekijät oikeiden työnantajien kanssa ja sovittaa ehdokkaat kiinnostuksenkohteita vastaaviin työpaikkoihin, mikä voi pienentää vuokratyöntekijöiden vaihtuvuutta ja vähentää virherekrytointien riskiä.

Vaihe 1
Tilaus

Rekrytointiprosessi lähtee liikkeelle asiakkaan tarpeesta.

Vaihe 2
Kartoitus

Mestarit Henkilöstöpalvelut Oy:n henkilöstökonsultin tehtävä on etsiä ja löytää oikeat tekijät oikeaan paikkaan laadukkaasti ja nopeasti.

Vaihe 3
Rekrytointi

Onnistunut rekrytointi on sekä työntekijän että asiakkaan etu.

Henkilöstövuokraus Mestareiden kautta kannattaa

Vuodesta 2016 Mestarit Henkilöstöpalvelut Oy on tarjonnut laadukasta henkilöstövuokrauspalvelua eri toimialojen yrityksille ja kehittänyt rekrytointiasiantuntijoiden vankkaa tiimiä. Henkilöstöalan asiantuntijayrityksenä olemme erikoistuneet rekrytoinnin kaikkiin osa-alueisiin, panostamme erityisesti palvelun laatuun ja teemme jatkuvasti yhteistyötä asiakkaidemme kanssa täyttääksemme heidän rekrytointitarpeensa.

Helppoa

Etsimme ja rekrytoimme sopivat tekijät puolestasi määräaikaisista vakituisiin tehtäviin.

Nopeaa

Henkilöstövuokraus säästää aikaa, ja parhaassa tapauksessa saat työvoimaa jo viikossa.

Joustavaa

Avullamme hankit tekijöitä joustavasti tarpeen mukaan ja vältät työnantajavelvollisuudet.

Sujuvaa

Mestarit on todistetusti luotettava työnantaja ja yritykselle kumppani, joka tarjoaa vain parasta.

Vuokratyöntekijän rekrytoiminen

Henkilöstövuokraus on oiva tapa rekrytoida vakituisesti, kun haluat ensin kokeilla, miten hommat lähtevät luistamaan. Mestareiden kautta työllistyneet vuokratyöntekijät on mahdollista rekrytoida asiakasyritykseen koska tahansa sopivan hetken tullen. Menestyksekkään rekrytointihistoriamme ansiosta useat asiakkaamme ovatkin päätyneet juuri tähän ratkaisuun.

Suorarekrytointipalvelussa etsimäsi tekijät rekrytoidaan nimensä mukaisesti suoraan yritykseesi. Tarjoamamme suorarekrytointi sopii parhaiten johtajatason henkilöstön ja asiantuntijoiden sekä muiden pitkäaikaisten työntekijöiden palkkaamiseen. Henkilöstövuokrauksen tapaan palvelumme kattaa koko rekrytointiprosessin alusta loppuun eli esikarsintoihin asti.

Eri toimialojen henkilöstövuokraus

Henkilöstövuokrauksen avulla hankit työvoimaa eri toimialoille helposti ja nopeasti. Löydämme alasi parhaimmat ja yritykseesi parhaiten sopivat tekijät esimiehistä apulaisiin kiireiselläkin aikataululla. Verkostostamme löytyy valmiiksi ammattilaisia muun muassa rakennus- ja ravintola-alalta.

Etsitkö töitä? Saa avoimet työpaikat sähköpostiisi, ensimmäisenä!