Rekrytointi

Sähköalan työpaikat

Etsimme työntekijöitä avoimiin sähköalan työpaikkoihin.

Asiakkaamme tarvitsevat säännöllisesti työntekijöitä sähköalan asiantuntija- ja asennustehtäviin. Oletko sinä etsimämme osaaja?

Palkkaamme Sähköalan työpaikkoihin

Sähköalan työpaikat löydät tältä tältä sivulta. Asiakkaamme tarvitsevat säännöllisesti työntekijöitä sähköalan asiantuntija- ja asennustehtäviin. Tarjoamme oikean asenteen ja ammattitaidon omaaville henkilöille monipuoliset työmahdollisuudet ja mahdollisuuden kehittyä ammatillisesti. Lisäksi pääset vaikuttamaan tehtävänkuvaasi oman kokemuksesi ja kiinnostuksesi mukaisesti.

Mestareiden sähköalan työpaikat ovat avoimena henkilölle, joka omaa hyvää ammattitaitoa, itsenäistä työotetta ja luotettavuutta. Odotamme sinulta myös LVI-alan koulutusta, työkokemusta sähköalan työtehtävistä sekä aitoa kiinnostusta alaa kohtaan. Mestarit Henkilöstöpalvelut Oy on tulevaisuuden kannalta turvallinen työnantaja, sillä mahdollistamme pitkät työkohteet hyville työntekijöille.

Joko kiinnostuit? Kaikki sähköalan työpaikat löydät järjestyksessä täältä. Jos muut rakennusalan työtehtävät ovat enemmän sinun alaasi, tutustuthan myös Avoimet työpaikat sivuumme.

Työntekijän sanoin

Tietoa Mestareista

Vuonna 2016 perustettu Mestarit Henkilöstöpalvelut Oy tuottaa monipuolisesti henkilöstöratkaisupalveluita rakennusalan yrityksille. Etsimme jatkuvasti osaavia työntekijöitä vakituiseen ja keikkaluontoiseen työhön rakennus-, LVI- ja logistiikka-alalle sekä televiestinnän pariin.

Mestareiden toimintaa ohjaavat aina yhteiset arvot ja pelisäännöt. Meille ja työntekijöillemme tärkeitä arvoja ovat nopeus, laadukkuus ja asiakaslähtöisyys. Odotamme työntekijöiltämme myös aitoa kiinnostusta alaa kohtaan. Työnantajana olemme arvostettu muun muassa siksi, että välitämme aidosti työntekijöistämme.

Miksi valita Mestarit työnantajaksi?

Rekrytoinnin hoitaa

Iiro, Mestarit Henkilöstöpalvelut Oy. Rakennusalan toimihenkilöiden ja johtajatason rekrytointi.

Iiro Kitti

Rekrytointi

050 3214 405
iiro.kitti@mestarit.growly.zoner.dev

Avoimet Sähköalan työpaikat listattuna

19/09/2023

Vakituinen

Putkiasentaja (LVIS), Huoltoasentaja (LVIS), Huoltoteknikko (LVIS), LVI-asentaja (LVIS)

Uusimaa

Sovitaan tekijän kanssa

18/09/2023

Vakituinen

Huoltoasentaja (LVIS), Huoltoteknikko (LVIS), Sähköasentaja (LVIS), LVI-asentaja (LVIS)

Kanta-Häme

Sovitaan tekijän kanssa

Etsitkö töitä? Saa avoimet työpaikat sähköpostiisi, ensimmäisenä!