Rekrytointi

Sähköalan työpaikat

Etsimme työntekijöitä avoimiin sähköalan työpaikkoihin.

Asiakkaamme tarvitsevat säännöllisesti työntekijöitä sähköalan asiantuntija- ja asennustehtäviin. Oletko sinä etsimämme osaaja?

Palkkaamme Sähköalan työpaikkoihin

Sähköalan työpaikat löydät tältä tältä sivulta. Asiakkaamme tarvitsevat säännöllisesti työntekijöitä sähköalan asiantuntija- ja asennustehtäviin. Tarjoamme oikean asenteen ja ammattitaidon omaaville henkilöille monipuoliset työmahdollisuudet ja mahdollisuuden kehittyä ammatillisesti. Lisäksi pääset vaikuttamaan tehtävänkuvaasi oman kokemuksesi ja kiinnostuksesi mukaisesti.

Mestareiden sähköalan työpaikat ovat avoimena henkilölle, joka omaa hyvää ammattitaitoa, itsenäistä työotetta ja luotettavuutta. Odotamme sinulta myös LVI-alan koulutusta, työkokemusta sähköalan työtehtävistä sekä aitoa kiinnostusta alaa kohtaan. Mestarit Henkilöstöpalvelut Oy on tulevaisuuden kannalta turvallinen työnantaja, sillä mahdollistamme pitkät työkohteet hyville työntekijöille.

Joko kiinnostuit? Kaikki sähköalan työpaikat löydät järjestyksessä täältä. Jos muut rakennusalan työtehtävät ovat enemmän sinun alaasi, tutustuthan myös Avoimet työpaikat sivuumme.

Työntekijän sanoin

Tietoa Mestareista

Vuonna 2016 perustettu Mestarit Henkilöstöpalvelut Oy tuottaa monipuolisesti henkilöstöratkaisupalveluita rakennusalan yrityksille. Etsimme jatkuvasti osaavia työntekijöitä vakituiseen ja keikkaluontoiseen työhön rakennus-, LVI- ja logistiikka-alalle sekä televiestinnän pariin.

Mestareiden toimintaa ohjaavat aina yhteiset arvot ja pelisäännöt. Meille ja työntekijöillemme tärkeitä arvoja ovat nopeus, laadukkuus ja asiakaslähtöisyys. Odotamme työntekijöiltämme myös aitoa kiinnostusta alaa kohtaan. Työnantajana olemme arvostettu muun muassa siksi, että välitämme aidosti työntekijöistämme.

Miksi valita Mestarit työnantajaksi?

Rekrytoinnin hoitaa

Iiro Kiltti - rekrytointi

Iiro Kitti

Rekrytointi

050 3214 405
iiro.kitti@henkilostomestarit.fi

Avoimet Sähköalan työpaikat listattuna

23/07/2024

Vakituinen

Sähköasentaja (LVIS)

Etelä-Karjala, Etelä-Pohjanmaa, Etelä-Savo, Kainuu, Kanta-Häme, Keski-Pohjanmaa, Keski-Suomi, Kymenlaakso, Lappi, Pirkanmaa, Pohjanmaa, Pohjois-Karjala, Pohjois-Pohjanmaa, Pohjois-Savo, Päijät-Häme, Satakunta, Uusimaa, Varsinais-Suomi

Sovitaan tekijän kanssa

23/07/2024

Määräaikainen

Sähköasentaja (LVIS), Kokoonpanija (LVIS)

Pohjanmaa

Sovitaan tekijän kanssa

Tule osaksi Mestareiden osaavaa ja motivoitunutta tiimiä

Tutustu avoimiin sähköalan työpaikkoihin ja liity mukaan Mestareiden joukkoon. Tarjoamme monipuolisia työmahdollisuuksia, joustavia työaikoja ja mahdollisuuksia kehittyä uralla haluamaasi suuntaan.

Olemme ylpeitä avoimesta, kehitysmyönteisestä ilmapiiristämme sekä luotettavasta maineestamme, jotka ovat tehneet Mestarit Henkilöstöpalvelut Oy:stä halutun työnantajan. Olitpa vasta urasi alkutaipaleella tai jo kokenut ammattilainen, meidän kauttamme löytyy juuri sinulle sopiva työpaikka, missä voit loistaa asenteellasi ja osaamisellasi.

Selaa sähköalan työpaikkoja helposti yllä ja ota seuraava askel urallasi meidän kanssamme. Suurin osa tarjoamistamme sähköalan asennus- tai asiantuntijatehtävistä sijaitsee Uudellamaalla, Varsinais-Suomessa ja Pirkanmaalla, mutta mielenkiintoisia mahdollisuuksia löytyy myös muilta alueilta, kun pitää silmät auki. Kiinnostipa sinua vaihteleva keikkatyö tai vakituinen ja kokoaikainen työ sähköalalla, haluamme ehdottomasti kuulla sinusta!

Mitä jos et löytänyt sinulle sopivaa työpaikkaa? Jätä meille avoin hakemus, niin otamme sinuun yhteyttä, jos ja kun sopiva paikka aukeaa haettavaksi. Älä epäröi jättää avointa hakemusta, sillä toimeksiantoja ja sähköalan työpaikkoja tulee jatkuvasti lisää, ja lisäksi headhunttaamme osaavia tekijöitä myös avoimen haun ulkopuolella.