Rekrytointi

Sähköalan työpaikat

Etsimme työntekijöitä avoimiin sähköalan työpaikkoihin.

Asiakkaamme tarvitsevat säännöllisesti työntekijöitä sähköalan asiantuntija- ja asennustehtäviin. Oletko sinä etsimämme osaaja?

Palkkaamme Sähköalan työpaikkoihin

Asiakkaamme tarvitsevat säännöllisesti työntekijöitä sähköalan asiantuntija- ja asennustehtäviin. Tarjoamme oikean asenteen ja ammattitaidon omaaville henkilöille monipuoliset työmahdollisuudet ja mahdollisuuden kehittyä ammatillisesti. Lisäksi pääset vaikuttamaan tehtävänkuvaasi oman kokemuksesi ja kiinnostuksesi mukaisesti.

Sähköalan työpaikka löytyy meiltä henkilölle, joka omaa hyvää ammattitaitoa, itsenäistä työotetta ja luotettavuutta. Odotamme sinulta myös LVI-alan koulutusta, työkokemusta sähköalan tehtävistä sekä aitoa kiinnostusta alaa kohtaan. Mestarit Henkilöstöpalvelut Oy on tulevaisuuden kannalta turvallinen työnantaja, sillä mahdollistamme pitkät työkohteet hyville työntekijöille.

Kiinnostuitko sähköalan työpaikoista? Katso avoimet sähköalan työpaikat tästä.

Tutustuthan myös Avoimet työpaikat sivuumme.

Työntekijän sanoin

Tietoa Mestareista

Vuonna 2016 perustettu Mestarit Henkilöstöpalvelut Oy tuottaa monipuolisesti henkilöstöratkaisupalveluita rakennusalan yrityksille. Etsimme jatkuvasti osaavia työntekijöitä vakituiseen ja keikkaluontoiseen työhön rakennus-, LVI- ja logistiikka-alalle sekä televiestinnän pariin.

Mestareiden toimintaa ohjaavat aina yhteiset arvot ja pelisäännöt. Meille ja työntekijöillemme tärkeitä arvoja ovat nopeus, laadukkuus ja asiakaslähtöisyys. Odotamme työntekijöiltämme myös aitoa kiinnostusta alaa kohtaan. Työnantajana olemme arvostettu muun muassa siksi, että välitämme aidosti työntekijöistämme.

Miksi valita Mestarit työnantajaksi?

Rekrytoinnin hoitaa

Iiro Kitti

Rekrytointi

050 3214 405
iiro.kitti@henkilostomestarit.fi

Avoimet Sähköalan työpaikat listattuna