Joustorekrytointi

Joustorekrytointi

Joustorekrytointi on entistäkin joustavampaa rekrytointia. Joustorekrytointi mahdollistaa sopivan työntekijän löytämisen ja vuokraamisen nopeasti sekä rekrytoinnin yritykseen vasta harkinta-ajan jälkeen.

Alan pitkän linjan asiatuntijana Mestarit sovittaa oikeat tekijät oikeisiin paikkoihin kustannustehokkaasti ja laadusta tinkimättä – aina avustavista työntekijöistä johtohenkilöstöön saakka. Toimialueemme kattaa koko maan, ja teemme jatkuvasti jousto- ja suorarekrytointeja erityisesti rakennusalan yrityksille.

Ota yhteyttä Mestareihin ja löydä alasi parhaat osaajat joustorekrytoinnin kautta.

Ota yhteyttä Mestareihin ja löydä tekijät tarpeeseen henkilöstövuokraus-
palvelumme kautta.

Joustorekrytointi yhdistää henkilöstövuokrauksen ja suorarekrytoinnin parhaat puolet

Työpaikan täyttäminen sopivalla tekijällä voi olla haastavaa ja työnantajalle palkkaamiseen liittyy aina riski virherekrytoinnista. Tähän joustorekrytointi tarjoaa ratkaisun. Joustava rekrytointimalli antaa sekä työnantajalle että työntekijälle mahdollisuuden arvioida yhteensopivuuttaan vuokratyösuhteessa ja harkita rekrytoinnin mahdollisuutta myöhempänä ajankohtana, yleensä noin 4-6 kuukauden kuluttua työntekijän vuokraamisesta.

Mestareiden Pro-rekrytointipalveluun kuuluvassa joustorekrytoinnissa yhdistyvät henkilöstövuokrauksen ja suorarekrytoinnin parhaat puolet. Ketterä joustorekrytointi tunnistaa tarpeen arvioida työntekijän taitoja ja soveltuvuutta yritykseen ennen rekrytointipäätöstä, sillä usein oikean arvion tekeminen onnistuu vasta työsuhteen jatkuttua jonkin aikaa. Joustorekrytoinnin avulla tilapäisiin ja kiireellisiin henkilöstötarpeisiin voidaankin vastata nopeasti ja varmistaa paremmin lopullisen rekrytoinnin onnistuminen.

Lue myös Mestareiden henkilöstövuokrauksesta ja suorarekrytoinnista.

Vaihe 1
Tilaus

Rekrytointiprosessi lähtee liikkeelle asiakkaan tarpeesta.

Vaihe 2
Kartoitus

Mestarit Henkilöstöpalvelut Oy:n henkilöstökonsultin tehtävä on etsiä ja löytää oikeat tekijät oikeaan paikkaan laadukkaasti ja nopeasti.

Vaihe 3
Rekrytointi

Onnistunut rekrytointi on sekä työntekijän että asiakkaan etu.

Joustorekrytoinnista helppo ja huoleton vaihtoehto palkkaamiseen

Joustorekrytoinnissa vuokratyösuhteen kesto vaihtelee asiakkaan toiveen mukaan. Yleensä se on 4 tai 6 kuukautta, mikä on riittävä aika työntekijälle sopeutua työpaikkaan. Työnantajalle näin pitkä ajanjakso tarjoaa hyvän pohjan tekijän taitojen ja sopivuuden arvioimiseksi, jolloin rekrytoinnin onnistuminen on huomattavasti todennäköisempää. Joustorekrytointi onkin joustava ja riskitön vaihtoehto työntekijän palkkaamiseen.

Joustorekrytoinnilla voidaan välttää esimerkiksi työvoimapulan edessä hätiköiden tehty tai muusta syystä epäonnistunut rekrytointi, joka aiheuttaa ylimääräisiä, joskus yritykselle kohtalokkaitakin kuluja. Asiakkaamme säästää aikaa ja rahaa myös tehokkaassa rekryprosessissa, sillä perinteisten eli pitkien ja kalliiden menetelmien sijasta Mestarit hyödyntää kustannustehokkaaksi todettuja rekrytointikanavia. Koska meillä on valmis verkosto erityisesti rakennusalan ammattilaisia, pystymme myös hankkimaan sopivia osaajia nopeasti. Välillä asiakasyritys on löytänyt sopivan tekijän jo viikon kuluttua kartoituksesta. Tehokkuudesta huolimatta mutkia ei oiota, sillä Mestareille ensisijaista on löytää yrityksessäsi pitkään ja aidosti viihtyvät ammattilaiset.

Joustorekrytointi antaa tietysti myös tekijälle mahdollisuuden tutustua työpaikkaan ja työtehtäviin ennen yritykseen sitoutumista. Kun ehdokkaalla on tarpeeksi aikaa varmistua paikan sopivuudesta, pienenee jälleen hutirekryn riski yrityksessä. Pitkän kokemuksemme mukaan osaajat, jotka ovat saaneet tavallista enemmän harkinta-aikaa, ovat usein tyytyväisempiä työhön ja pysyvät pidempään saman työnantajan palveluksessa.

Kiinnostuitko joustorekrytoinnista? Ota yhteyttä Mestareihin, täytämme vaativatkin henkilöstötarpeesi!

Näistä syistä joustorekrytointi Mestarit Henkilöstöpalvelut Oy:n kautta kannattaa

Mestarit Henkilöstöpalvelut Oy:n tavoitteena on yhdistää oikeat työntekijät ja työpaikat joustorekrytoinnin kautta, ei vain täyttää avointa paikkaa. Olipa tarpeesi sitten useampi tekijä tai yksittäinen toimihenkilö, meillä on vaadittavat resurssit etsiä ja löytää yritykseesi sopivat osaajat. Palvelemme joustorekrytointiasiakkaita Uudellamaalla ja ympäri Suomen.

Laaja verkosto

Laaja hakijaverkosto ja nopea rekrytointi vakituisiin sekä määräaikaisiin tehtäviin

Resurssien säästö

Yli vuosikymmenen kokemus rekrytoinnissa säästää ajassa, rahassa ja vaivassa

Riskienhallinta

Toimiva rekrytointiprosessi vähentää kalliiden virheiden ja rekrytointikierteen riskiä

Suoraviivaisuus

Mestarit tekee osaavien ja yritykseen sopivien tekijöiden löytämisestä yksinkertaista