Avoimet työpaikat Uusimaa

Tämä sivu kattaa kaikki avoimet työpaikat Uudellamaalla. Mestarit Henkilöstöpalvelut Oy tarjoaa monipuolisia rakennusalan työtehtäviä, erityisesti pääkaupunkiseudulla. Tutustu alla oleviin avoimiin työpaikkoihin Helsingissä sekä Uudenmaan alueella, ja löydä seuraava askel urallasi.

Etsi työpaikkoja

Mestarit tarjoavat työmahdollisuuksia myös Helsingin ulkopuolelta. Jos et halua rajata hakuasi vain Uudenmaan työtehtäviin, voit tarkastella koko Suomen vaihtoehtoja kätevästi Avoimet työpaikat -sivulta.

Radio FIlter

18/06/2024

Määräaikainen

Rakennusaputyöntekijä (Rakennus ja maanrakennus)

Uusimaa

Sovitaan tekijän kanssa

18/06/2024

Määräaikainen

Kirvesmies (Rakennus ja maanrakennus)

Uusimaa

Sovitaan tekijän kanssa

18/06/2024

Määräaikainen

Kattoasentaja (Rakennus ja maanrakennus), Rakennustyöntekijä (Rakennus ja maanrakennus)

Uusimaa

Sovitaan tekijän kanssa

17/06/2024

Määräaikainen

Asbestipurkaja (Rakennus ja maanrakennus)

Uusimaa

Sovitaan tekijän kanssa

17/06/2024

Määräaikainen

Sähköasentaja (LVIS)

Uusimaa

Sovitaan tekijän kanssa

17/06/2024

Vakituinen

Huoltoasentaja (LVIS), LVI-asentaja (LVIS)

Uusimaa

Sovitaan tekijän kanssa

17/06/2024

Määräaikainen

Maanrakennustyöntekijä (Rakennus ja maanrakennus)

Uusimaa

Sovitaan tekijän kanssa

Mestarit tarjoaa lukuisia avoimia työpaikkoja Uudellamaalla

Mestarit tarjoaa monipuolisia työmahdollisuuksia Helsingissä ja Uudellamaalla.

Etsimme jatkuvasti osaavia tekijöitä määräaikaisiin ja vakituisiin tehtäviin alueella. Kauttamme usein avoinna olevat työpaikat Uudenmaan alueella kattavat esimerkiksi kirvesmiehen, rakennusapulaisen, sähköasentajan, LVI-asentajan, projektipäällikön, työnjohtajan ja vastaavan työnjohtajan tehtävät. Tavoitteenamme on yhdistää oikea työntekijä oikeaan paikkaan. Siksi osaava henkilöstömme auttaa ja tukee sinua koko hakuprosessin ajan sekä työsuhteesi aikana.

Miksi hakea töitä Mestareiden kautta?

  • Monipuoliset mahdollisuudet niin rautaiselle ammattilaiselle kuin vasta-alkajallekin. Emme aina vaadi aiempaa kokemusta, jolloin hyvä motivaatio ja asenne riittävät. Meillä myös pääsee etenemään uralla haluttuun suuntaan.
  • Joustava työpaikka ja elämäntilanteeseen sopiva työ. Tarjolla on monenlaisia avoimia työpaikkoja Uudellamaalla ja ympäri Suomea: vakituisia ja kokoaikaisia, määräaikaisia sijaisuuksia, osa-aikaisia töitä ja vaihtelevia keikkatöitä.
  • Meillä on helppo ja nopea hakuprosessi, ja sopivan ehdokkaan kohdalla myös työhönotto on hyvin vikkelää. Hakemuskirjettä tai ansioluetteloa ei vaadita työpaikan hakemiseen, mutta suosittelemme niiden lataamista. Tämä antaa meille paremman käsityksen osaamisestasi ja vahvistaa mahdollisuuksiasi erottua muista hakijoista.
  • Tarjoamme kattavat terveydenhuoltopalvelut heti alusta alkaen sekä avoimen ja kunnioittavan työympäristön, jossa voit loistaa hyvällä asenteella ja osaamisella. Kunnioitamme myös valintojasi – mikäli nautit keikkatyön monipuolisuudesta, mutta tulojen epäsäännöllisyys stressaa, yritämme parhaamme mukaan järjestää pysyvämmän toimeentulon keikkatöiden parissa. Vastaavasti autamme halukkaita ammattilaisia hankkimaan vakituisen työn.
  • Motivoituneilla sekä osaavilla tekijöillä on myös mahdollisuus työllistyä suoraan asiakasyrityksen palvelukseen. 

Avoimet työpaikat Uusimaa – kuinka haen?

Voit hakea avointa työpaikkaa Uudellamaalla helposti työpaikkakohtaisella sivulla. Hakemuksen jättäminen meille on nopeaa, eikä ansioluettelon lisääminen ole pakollista, vaikka se on toivottavaa. Meillä on monipuolisia mahdollisuuksia laajasti niin rakennus-, sähkö-, LVI-, logistiikan alan työntekijöille ja asiantuntijoille sekä johto- ja päällikkötason osaajille.

Jossain tapauksissa hakijalta edellytetään aiempaa kokemusta, mutta jokaisessa työtehtävässä kokemus ei ole välttämättä kriteerinä; vahva motivaatio ja hyvä asenne voivat riittää. Hae siis rohkeasti kiinnostavaan tehtävään.

Voit selata avoimia työpaikkoja alasi mukaan käyttämällä suodatustoimintoa tai siirtymällä alakohtaisille sivuille:

Rakennusalan työpaikat
Sähköalan työpaikat
LVI-alan työpaikat
Ravintola-alan työpaikat

Jos kiinnostuit jostakin tehtävästä, lähetä hakemuksesi pikimmiten. Uudellamaalla avoimet työpaikat täyttyvät yleensä nopeasti, ja haluamme ehdottomasti kuulla sinusta! Jos et juuri nyt löytänyt etsimääsi, jätä avoin hakemus, niin olemme sinuun yhteydessä, mikäli sopiva työpaikka aukeaa haettavaksi. Erityisesti Uudenmaan alueella työpaikkoja ja toimeksiantoja tulee jatkuvasti lisää, lisäksi headhunttaamme ammattilaisia avoimen haun ulkopuolella.