Yrityksille

Mestarit Henkilöstöpalvelut Oy:n pääasiallinen toiminta-alue on Uusimaa, mutta kauttamme löydät rakentamisen, talotekniikan, infran ja teollisuusalan ammattilaiset ympäri Suomen.

Henkilöstövuokraus

Ota yhteyttä Mestareihin ja löydä rakennusalan työntekijät henkilöstövuokrauspalvelumme kautta.

Mestarit Henkilöstöpalvelut Oy on välittänyt rakennusalan ammattilaisia vuodesta 2016 alkaen. Rakennusalan henkilöstövuokraus on meille tuttua, lisäksi teemme myös vuosittain yli 120 suorarekrytointia.

Henkilöstöalan pitkän linjan asiatuntijana osaamme yhdistää juuri oikeat työntekijät työnantajien kanssa – aina apulaisesta rakennusmiehiin ja päälliköihin saakka.

Mitä työntekijämme kertovat?

Työntekijämme kertovat, millaista on työllistyä ja työskennellä meillä Mestarit Henkilöstöpalvelut Oy:ssä.

Mestarit Henkilöstöpalvelut Oy:ssä nopeus ja laatu kohtaavat

Kysy meiltä henkilöstövuokrauksen suhteen rohkeasti hinnastoa, vuokratyöntekijää tai jousto- tai suorarekrytointia. Teemme myös paljon hiljaisia hakuja ja palvelemme läpi rekrytointiprosessin. Meille on tärkeää tuntea henkilöstömme ja löytää oikea työntekijä oikeaan paikkaan. Tutustu meihin lisää täällä.

Henkilöstövuokraus- ja suorarekrytointipalvelut rakennusalan yrityksille

Olipa kyseessä vakituinen tai lyhytaikainen tehtävä tai kiireellinen projekti, Mestarit Henkilöstöpalvelut Oy auttaa sinua löytämään rakennusalan parhaat ammattilaiset. Rekrytoinnin asiantuntijamme ovat valmiina yhdistämään yrityksesi sekä tarvitsemasi alan asiantuntijaan että organisaatioosi täydellisesti sopivaan henkilöön.

Mestareiden henkilöstövuokrauspalvelu tekee oikeiden ihmisten löytämisestä kustannustehokasta ja aikaa säästävää. Tarjoamamme henkilövuokrauksen kautta rakennusalan työpaikkoihin löytävät jatkuvasti esimerkiksi rakennusmiehet, kirvesmiehet, kaivinkoneenkuljettajat, sähkö- ja automaatioasentajat ja LVI-asentajat.

Etsitkö rakennusalan toimihenkilöitä, kuten työnjohtajia, projektipäälliköitä ja insinöörejä? Voit tutustua Mestareiden suorarekrytointiin täällä.

Vaihe 1
Tilaus

Prosessi lähtee liikkeelle asiakkaan tarpeesta.

Vaihe 2
Kartoitus

Mestarit Henkilöstöpalvelut Oy:n henkilöstökonsultin tehtävä on etsiä ja löytää oikeat tekijät oikeaan paikkaan laadukkaasti ja nopeasti.

Vaihe 3
Rekrytointi

Onnistunut rekrytointi on sekä työntekijän että asiakkaan etu.

Henkilöstövuokraus ammattimaisella otteella –
Toimintamme ulottuu rakennusalan joka osa-alueelle läpi hankkeen elinkaaren

Henkilöstövuokrauksen ammattilaisina välitämme rakennusalan asiakasyrityksille jatkuvasti niin sähköasentajia, työnjohtajia, suunnittelijoita, LVI-asentajia kuin insinöörejäkin, Helsinkiin ja ympäri Suomea. Yhdistämme tekijät ja tarpeen kustannustehokkaasti sekä nopeasti laadusta tinkimättä.

Rakentaminen

Korjaus- ja uudisrakentamisen ammattilaiset nopeasti ja laadukkaasti.

Talotekniikka

LVI-, IV-, tai sähköasentaja. Mestarit tarjoaa kaikki talotekniikka-alan ammattilaiset.

Asiantuntijat

Tarjouslaskija, projektipäällikkö, arkkitehti tai vaikka sähkösuunnittelija. Löytyy!

Infra

Ammattitaitoiset rakennusalan työntekijät kaivinkoneen perämiehistä työnjohtoon asti.

Teollisuus

Elektroniikka, sähkö- ja automaatioasentajat sekä automaatioalan toimihenkilöt.

Suorarekrytointi

Autamme löytämään alan ammattilaiset ja toimihenkilöt suoraan yrityksesi palvelukseen.

Rekrytoinnin asiantuntijamme ovat valmiina yhdistämään yrityksesi tarvitsemasi alan asiantuntijaan ja organisaatioosi täydellisesti sopivaan henkilöön.

Päätoimialat

Oli tarpeesi sitten korjaus- tai uudisrakentaminen, Mestarit Henkilöstöpalvelut Oy:n avulla löydät rakennusalan asiantuntijat, ammattilaiset ja toimihenkilöt palvelukseesi joko henkilöstövuokrauksen tai suorarekrytoinnin kautta.

Etsitkö töitä? Saa avoimet työpaikat sähköpostiisi, ensimmäisenä!