Yrityksille

Mestarit Henkilöstöpalvelut Oy auttaa löytämään alasi parhaat ammattilaiset helposti ja nopeasti.

Henkilöstömestareiden avulla löydät työntekijät, asiantuntijat ja toimihenkilöt eri toimialoilta Uudeltamaalta ja ympäri Suomen. Yhdistämme tekijät ja tarpeet nopeasti ja kustannustehokkaasti laadukkaiden henkilöstöpalveluiden, kuten henkilöstövuokrauksen ja suorarekrytoinnin kautta.

Henkilöstöpalvelut yrityksesi tarpeisiin

Mestarit Henkilöstöpalvelut Oy auttaa löytämään ammattilaiset lyhyeen ja pitkään tarpeeseen.

Henkilöstöpalvelumme kautta vuokraat ja rekrytoit työntekijöitä nopeasti ja joustavasti muun muassa ravintola-, rakennus-, kuljetus- ja teollisuusalalle.

Mestarit on välittänyt ammattilaisia vuodesta 2016 alkaen. Henkilöstöalan pitkän linjan asiatuntijana osaamme yhdistää oikeat työntekijät oikeiden työnantajien kanssa – aina apulaisista asiantuntijoihin ja esimiehiin saakka.

Mestarit Henkilöstöpalvelut Oy:ssä nopeus ja laatu kohtaavat

Mestarit Henkilöstöpalvelut Oy tarjoaa nopeat ja kustannustehokkaat ratkaisut työvoimatarpeiden täyttämiseen. Rekrytoimme jatkuvasti eri alojen ammattilaisia henkilöstöpalveluidemme kautta erityisesti Uudellemaalle, Lounais-Suomeen ja Pirkanmaalle, mutta myös ympäri Suomen.

Tehostetun rekryprosessin ansiosta pystymme rekrytoimaan työntekijöitä kustannustehokkaasti asiakkaan etu edellä, myös lyhyellä varoitusajalla. Tätä edistää laaja ammattilaisten verkostomme, joka ulottuu rakennustyöntekijöistä erikoisasiantuntijoihin ja ylempiin toimihenkilöihin asti. Henkilöstöpalvelumme rekrytoi yhä useammin myös muilta aloilta, kuten hotelli- ja ravintola-alalta.

Jos sinulla on vakipaikka avoinna tai tarvitset tilapäistä työvoimaa esimerkiksi sairausloman, sesongin tai projektin ajaksi, Mestarit Henkilöstöpalvelut Oy löytää oikean tekijän työhön nopeasti ja tehokkaasti, laadusta tinkimättä.

Henkilöstövuokraus ja rekrytointipalvelut

Mestarit Henkilöstöpalvelut Oy:n henkilöstövuokraus- ja rekrytointipalvelujen kautta löydät osaavat ja yritykseesi sopivat tekijät kustannustehokkaasti, myös kiireisellä aikataululla. Laajassa verkostossamme on valmiiksi toimihenkilöitä ja työntekijöitä, jotka ovat tavoitettavissa hyvinkin lyhyellä varoitusajalla esimerkiksi sairauspoissaolojen tuuraajiksi.

Henkilöstöpalvelumme avulla löydät työlle tekijän ja lisäksi varmistat, että työ ja yrityksesi sopivat tekijälle. Mestareiden tapa rekrytoida on asiakkaan edun mukaista, sillä tekijän ja paikan yhteensopivuuden varmistaminen lisää tyytyväisyyttä työhön ja työpaikkaan, mikä puolestaan vähentää vaihtuvuutta ja säästää yrityksessä perehdytykseen kuluvia resursseja.

Suoraviivaisessa rekrytointiprosessista hoidamme kaiken puolestasi, mutta päätösvalta palkkaamisesta tai vuokraamisesta on silti aina sinulla. Henkilöstövuokrauksessa Mestarit huolehtii asiakkaan puolesta myös työnantajan tehtävistä ja palautteen antamisesta, ja suorarekrytoinnissa jäämme valinnan jälkeen seuraamaan rekrytoinnin onnistumista.

Henkilöstöpalvelumme löytää oikean tekijän työlle ja oikean työn tekijälle

Mestarit Henkilöstöpalvelut Oy yhdistää tekijät ja tarpeen nopeasti ja tehokkaasti – laadusta tinkimättä. Meille on tärkeää tuntea henkilöstömme ja löytää oikea tekijä oikeaan yritykseen sekä tekijän kiinnostuksen kohteita vastaavaan paikkaan. Varmistamme palvelun korkean tason kaikille asiakkaillemme ja pidämme huolta henkilöstöstämme.

Kysy rohkeasti henkilöstöpalveluista hinnastoa, vuokratyöntekijää, joustorekrytointia tai suorarekrytointia. Henkilöstöpalvelumme tekee myös paljon headhuntingia eli hiljaisia hakuja, ja palvelee läpi rekrytointiprosessin.

Vaihe 1
Tilaus

Rekrytointiprosessi lähtee liikkeelle asiakkaan tarpeesta.

Vaihe 2
Kartoitus

Mestarit Henkilöstöpalvelut Oy:n henkilöstökonsultin tehtävä on etsiä ja löytää oikeat tekijät oikeaan paikkaan laadukkaasti ja nopeasti.

Vaihe 3
Rekrytointi

Onnistunut rekrytointi on sekä työntekijän että asiakkaan etu.

Henkilöstöpalvelut nopeasti ja laadukkaasti

Mestarit Henkilöstöpalvelut Oy vuokraa ja rekrytoi eri toimialojen parhaat tekijät ympäri Suomen. Olemme erikoistuneet löytämään oikean tekijän työhön ja oikean työn tekijälle. Mestarit on ylpeä siitä, että saamme auttaa ammattilaisia ja yrityksiä kasvamaan henkilöstöpalveluiden avulla.

Helppoa

Hankimme ja vuokraamme työntekijät ja hoidamme kaiken asiaan liittyvän puolestasi

Nopeaa

Löydämme osaavat ammattilaiset nopeasti; parhaassa tapauksessa saat tekijän jo viikossa

Joustavaa

Kauttamme saat työvoimaa joustavasti vaihtuvaan tarpeeseen sekä ilman työnantajan riskiä

Sujuvaa

Olemme luotettu työnantaja ja varmistamme palvelun korkean tason kaikille asiakkaillemme

Suorarekrytointi

Suorarekrytointi on helppo ja nopea keino hankkia vakituista henkilöstöä, esimerkiksi toimihenkilöitä, suoraan omille palkkalistoille. Palvelu kattaa koko rekrytointiprosessin työpaikkailmoituksen toteuttamisesta ehdokkaiden läpikäyntiin, haastatteluihin, esikarsintaan ja yhteydenpitoon asti.

Henkilöstöpalveluiden ammattilaiset yhdistävät sinut tarvitsemaasi osaajaan ja yritykseesi parhaiten sopivaan henkilöön nopeasti ja tehokkaasti. Mestareiden avulla rekrytoit niin kokeneet ammattilaiset, kuten erikoisasiantuntijat ja ylemmät toimihenkilöt kuin aloittelevatkin tekijät helposti yritykseesi.

Monialaista henkilöstöpalvelua

Olivatpa työvoimatarpeesi mitkä tahansa, Mestarit Henkilöstöpalvelut Oy hankkii oman alasi parhaat tekijät, asiantuntijat ja toimihenkilöt joustavan henkilöstövuokrauksen ja pro-rekrytointipalvelun kautta.