Yrityksille

Mestarit Henkilöstöpalvelut Oy auttaa löytämään yritykseesi sopivat ammattilaiset nopeasti ja mutkattomasti. Henkilöstöpalvelumme kautta löydät eri toimialojen työntekijät, asiantuntijat, toimihenkilöt ja päälliköt Uudellamaalla sekä ympäri Suomen sijainnista riippumatta. Tarjoamme laadukasta henkilöstövuokraus-, suorarekrytointi- ja headhunting-palvelua ammattitaidolla ja pitkällä kokemuksella.

Henkilöstöpalvelut jokaiseen tarpeeseen

Mestarit Henkilöstöpalvelut Oy auttaa löytämään työntekijät pidempään ja lyhyempään tarpeeseen.

Henkilöstöpalvelumme kautta vuokraat tai rekrytoit työntekijöitä nopeasti ja joustavasti muun muassa ravintola-, rakennus-, kuljetus- ja teollisuusalalle.

Mestarit on välittänyt ammattilaisia vuodesta 2016 alkaen. Henkilöstöalan pitkän linjan asiatuntijana osaamme yhdistää oikeat työntekijät oikeiden työnantajien kanssa – aina apulaisesta asiantuntijoihin ja päälliköihin saakka.

Henkilöstöpalvelu, jossa nopeus ja laatu kohtaavat

Henkilöstöpalvelumme tekee oikeiden työntekijöiden löytämisestä tehokasta ja aikaa säästävää. Tarjoamamme henkilövuokrauksen kautta eri alojen ammattilaiset löytävät jatkuvasti työpaikkoihin erityisesti Uudenmaan alueella, Varsinais-Suomessa ja Pirkanmaalla, mutta myös muissa maakunnissa.

Omaamme edellytykset toimia nopeallakin aikataululla. Alati laajeneva verkostomme sisältää rautaisia rakennusalan ammattilaisia apulaisista ja asiantuntijoista ylempiin toimihenkilöihin ja päälliköihin asti. Henkilöstöpalvelumme rekrytoi kasvavissa määrin myös muilta aloilta, mm. hotelli- ja ravintola-alalta. Mikäli yrityksessäsi on auki vakituinen tehtävä tai tarvitset hetkittäistä työvoimaa tuuramaan tai projektitiimiin, Mestarit Henkilöstöpalvelut Oy on valmis yhdistämään sopivat osaajat yritykseesi.

Lue, mitä vuokratyöntekijämme kertovat Mestareista työpaikkana!

Henkilöstövuokraus- ja suorarekrytointipalvelut

Mestareiden henkilöstövuokraus- ja suorarekrytointipalvelun kautta löydät ammattitaitoiset työntekijät kustannustehokkaasti ja nopealla aikataululla. Usein verkostossamme on valmiiksi asiantuntijoita ja työntekijöitä, jotka ovat käytettävissä lyhyelläkin varoitusajalla vaikkapa sairauspoissaolon sijaiseksi.

Kun käytät henkilöstöpalveluitamme, emme vain yhdistä yritystäsi alan osaajaan vaan myös varmistamme, että henkilö sopii työnkuvaan ja yritykseesi hyvin. Suoritamme esikarsinnan puolestasi, mutta lopullisen päätöksen henkilöstön rekrytoinnista ja/tai vuokrauksesta teet aina sinä.

Mestarit Henkilöstöpalvelut Oy – Löydä sopivat työntekijät yritykseesi

Meille on tärkeää tuntea henkilöstömme ja löytää oikea tekijä oikeaan, kiinnostusta vastaavaan paikkaan. Yhdistämme työntekijät ja tarpeen tehokkaasti laadusta tinkimättä. Jokaisen rekrytoinnin Mestarit hoitaa yksilöllisesti, huolellisesti ja läpinäkyvästi alusta loppuun saakka.

Kysy meiltä henkilöstövuokrauksen suhteen rohkeasti hinnastoa, vuokratyöntekijää tai jousto- tai suorarekrytointia. Henkilöstöpalvelumme tuottaa myös paljon hiljaisia hakuja (headhunting) ja palvelee läpi rekrytointiprosessin. Autamme myös prosessin yksittäisissä vaiheissa. Ota yhteyttä meihin ja löydä pätevää työvoimaa helposti kauttamme!

Vaihe 1
Tilaus

Rekrytointiprosessi lähtee liikkeelle asiakkaan tarpeesta.

Vaihe 2
Kartoitus

Mestarit Henkilöstöpalvelut Oy:n henkilöstökonsultin tehtävä on etsiä ja löytää oikeat tekijät oikeaan paikkaan laadukkaasti ja nopeasti.

Vaihe 3
Rekrytointi

Onnistunut rekrytointi on sekä työntekijän että asiakkaan etu.

Miksi valita Mestareiden henkilöstöpalvelut?

Mestareiden kautta vuokraat tai rekrytoit parhaat työntekijät pääkaupunkiseudulla sekä ympäri Suomen. Meille työntekijät ja asiakkaat ovat tärkeämpiä kuin mikään muu, ja toimintaamme ohjaavat yhteiset arvot. Henkilöstöpalveluidemme käyttäminen on sekä mutkatonta että…

Helppoa

Työntekijä, asiantuntija, johtohenkilö? Kerrot vain mitä tarvitset ja jätät homman meille.

Nopeaa

Ripeä rekrytointi ja valmis verkosto mm. ravintola-, teollisuus- ja rakennusalan ammattilaisia.

Fiksua

Säästät työvoiman löytämisen, palkkaamisen ja perehdyttämisen resursseissa.

Joustavaa

Hankit työntekijöitä joustavasti kiireapulaisiksi, tuuraamaan tai projektikohtaisesti.

Sujuvaa

Löydät vaatimuksesi täyttävät ja yritykseesi sopivat työntekijät. Vähennät hutirekryjä!

Suorarekrytointi

Suorarekrytoinnin avulla autamme löytämään työntekijät, asiantuntijat ja johtajat suoraan yrityksesi palvelukseen. Palvelumme kattaa koko rekrytointiprosessin työpaikkailmoituksen toteuttamisesta työnhakijoiden läpikäyntiin, haastatteluihin ja esikarsintaan asti.

Suorarekrytoinnilla tavoitamme niin aloittelevat työntekijätkin kuin pitkän linjan ammattilaiset sekä esimerkiksi ylemmät toimihenkilöt ja esimiehet. Prosessin aikana henkilöstöpalvelumme asiantuntijat yhdistävät yrityksesi tarvitsemaansa osaajaan ja toimintaasi parhaiten sopivaan henkilöön.

Toimialat

Oli työvoimatarpeesi sitten minkälainen tahansa, Mestarit Henkilöstöpalvelut Oy:n avulla löydät eri alojen työntekijät, asiantuntijat ja johtohenkilöt palvelukseesi joko henkilöstövuokrauksen tai suorarekrytoinnin kautta.

Etsitkö töitä? Saa avoimet työpaikat sähköpostiisi, ensimmäisenä!