Rekrytointi

LVI-alan työpaikat

Etsimme työntekijöitä LVI-alan avoimiin työpaikkoihin.

Asiakkaamme tarvitsevat säännöllisesti osaavia työntekijöitä. Olet sitten LVI-asentaja tai LVI-Insinööri, työpaikat odottavat jatkuvasti tekijöitä.  Oletko sinä etsimämme osaaja?

Avoimet LVI-Asentajan ja LVI-Insinöörin työpaikat

Asiakkaamme tarvitsevat säännöllisesti osaavia insinöörejä ja asentajia. Tarjoamme oikean asenteen ja ammattitaidon omaaville henkilöille monipuoliset työmahdollisuudet ja mahdollisuuden kehittyä ammatillisesti. Lisäksi pääset vaikuttamaan tehtävänkuvaasi oman kokemuksesi ja kiinnostuksesi mukaisesti.

LVI-alan osaajiltamme toivomme oma-aloitteista työotetta, reipasta asennetta sekä kykyä itsenäiseen työskentelyyn. Arvostamme alan koulutusta, vahvaa ammattitaitoa ja parin vuoden työkokemusta LVI-alan tehtävistä. Mestarit Henkilöstöpalvelut Oy on tulevaisuuden kannalta turvallinen työnantaja, sillä mahdollistamme pitkät työkohteet hyville työntekijöille.

Oletko etsimämme osaaja? Katso avoimet LVI-työpaikat tästä.

Tutustuthan myös Avoimet työpaikat sivuumme.

Työntekijän sanoin

Tietoa Mestareista

Vuonna 2016 perustettu Mestarit Henkilöstöpalvelut Oy tuottaa monipuolisesti henkilöstöratkaisupalveluita rakennusalan yrityksille. Etsimme jatkuvasti osaavia työntekijöitä vakituiseen ja keikkaluontoiseen työhön rakennus-, LVI- ja logistiikka-alalle sekä televiestinnän pariin.

Mestareiden toimintaa ohjaavat aina yhteiset arvot ja pelisäännöt. Meille ja työntekijöillemme tärkeitä arvoja ovat nopeus, laadukkuus ja asiakaslähtöisyys. Odotamme työntekijöiltämme myös aitoa kiinnostusta alaa kohtaan. Työnantajana olemme arvostettu muun muassa siksi, että välitämme aidosti työntekijöistämme.

Miksi valita Mestarit työnantajaksi?

Rekrytoinnin hoitaa

Iiro, Mestarit Henkilöstöpalvelut Oy. Rakennusalan toimihenkilöiden ja johtajatason rekrytointi.

Iiro Kitti

Rekrytointi

050 3214 405
iiro.kitti@henkilostomestarit.fi

Katso avoimet LVI-Alan työpaikat tästä