Automaatioasentaja

Työpaikkakuvaus

Sijainti

Uusimaa,

Työsuhteen tyyppi

Vakituinen

Työn alkamisajankohta

Heti / Sopimuksen mukaan

Etsimme nyt vakavaraiselle asiakasyrityksellemme automaatioasentajaa vakituiseen työsuhteeseen pääkaupunkiseudulle. Automaatioasentajana vastaat automaatiojärjestelmien korjauksista sekä huolloista asiakaskohteissa. Vastaat korjauksista ja vianetsinnöistä niin tuntitöissä, kuin projektiluontoisissa töissä. Odotamme sinulta vankkaa osaamista talotekniikan eri prosesseista. Vikojen paikallistaminen ja korjaavien toimenpiteiden tekeminen on sinulle tuttua. 

Työkohteina on mm. kauppakeskuksien, hotellien ja toimistokiinteistöjen talotekniset huolto- ja kunnossapitotehtävät. Vastuulla on siis varmistaa asiakaskiinteistöjen tekninen toimivuus ja tarjota loppukäyttäjille miellyttävät olosuhteet. Yksin ei kuitenkaan tarvitse onnistua, sillä esimiehesi tuki ja mutkaton yhdessä tekemisen meininki takaavat parhaan lopputuloksen.

Toivomme sinulta

  • vähintään kahden vuoden kokemusta automaatioasentajan tehtävistä
  • sähkö- ja automaatioalan perustutkintoa
  • LVIAS-järjestelmien (esim. Fidelix) kokonaisvaltaisen prosessien osaamista
  • sujuvaa suullista ja kirjallista suomen- ja englanninkielentaitoa

Tarjoamme sinulle

  • vakituisen ja kokoaikaisen työsuhteen Suomen isoimmassa talotekniikkayrityksessä
  • mielenkiintoisen ja monipuolisen tehtäväkentän
  • mahdollisuuden oman ammattitaidon kehittämiseen
  • kilpailukykyisen palkan ja monipuoliset henkilöstöedut

Mikäli kiinnostuit tehtävästä, haethan mahdollisimman pian, sillä avoimet työpaikat täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä. Lähetä hakemuksesi ja CV:si palkkatoivomuksineen oheisen hakulinkin kautta. Huomioithan, että haastattelemme potentiaalisia hakijoita jatkuvasti.

Mestarit Henkilöstöpalvelut Oy on rakennusalan ja talotekniikan toimialoilla toimiva henkilöstöpalveluyritys. Yrityksille tuotamme henkilöstöpalveluratkaisuja vahvalla ammattitaidolla. Työntekijöillemme olemme turvallinen ja luotettava työnantaja ja väylä rakennusalan uusiin haasteisiin. Mestareiden toiminta perustuu vahvoihin kumppanuussuhteisiin ja asiakaslähtöisyyteen. www.henkilostomestarit.fi

Jaa työpaikkailmoitus

Jaa Facebookissa
Jaa Linkedinissa
Jaa Twitterissa
Jaa sähköpostilla

Samankaltaiset työpaikat

Etsitkö töitä? Saa avoimet työpaikat sähköpostiisi, ensimmäisenä!

Jätä sähköpostiosoitteesi, laitamme sinulle jatkossa uudet avoimet työpaikat suoraan sähköpostiisi.